![]() |
én voltam de ne aggódj már klettő tartott felé
Merengő (#424242) [párbaj] , 2011-06-08 21:57:06 Ennyit emelnék ki adologból, én egyet küldtem, csak kétszer ütköztek... Pool te meg jó lenne, ha visszább vennél, mert nem őriztünk mi együtt libát, h így szólíts meg! Azzal kellene elbeszélgetni, aki utolsó körökben lépett be... |
reméljük ati megnézi van e szövetségi kapcsolat bármelyik országukkal a párbajon játszóknak, vagy netán IP ütközés
|
Quote:
direkt írtam mindenkinek, utána nézem a krónikáját, 0 sereg, aztán már 1... akkor meg nehogy már én legyek a genya Azzal a 2 sereggel nyertél volna... Ennyire kell az 5 pont? Annak örülök, hogy Merengő nyerte, tőle nem sajnálom, megérdemelte |
Quote:
ne legyél naiv :) |
Ati, nem tudom, h lenne e olyanra mód, h a párbajra ne lehessen belépni x idő után, mert ez így tényleg gáz volt....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ami felettébb különös (nekem) Nah, de kár erre energiát pazarolni, úgyis itt van nem messze B-ben :) |
Quote:
Ismételném, 1 sereg ment tőlem! S azért annyi, h ha vki többel menne forgassa vissza, mert én úgy véltem, h vki számít erre a belépésre.... S újra megtenném, ha ezt látom, s nem azért mert ennyire kell a pont, hanem, h ha vkinek ennyire kell, ne jöjjön már össze neki... |
Quote:
Egy idézettel reagálnék erre a deja vu érzésre: "Aki végső győztes akar lenni, annak minden akadályt le kell győznie..." |
Quote:
Nekem innen beszélhetsz bármit... |
Quote:
Hajrá Vasárnap! |
Quote:
amúgy Ati nagyon jó párbaj volt, én élveztem az első 50 percet kb, végig kaptam a szárazt vihart de a törpém jól bírta :) 10 körökre és 2 körökre is folyamatosan :) nem tudom mi lett volna ha nem jön be B, kb 100 pontal voltam elöl azt hiszem csak nekem volt sikeres ütésem (ameddig néztem a krónikát) de ebben javítsatok ha tévedek. de még volt 700-700 fám agyagom a végén akartam ellőni, és elég sok katonát is képeztem. |
Quote:
Akkor? Ja hogy Neked ez nem tetszik, hogy még lehet jöhet más is játszani. Bocs, nem szóltam. Bár nem rémlik, hogy a szabályok között az lenne, hogy Pool igényei szerint a szabályok menet közben változnak. |
Quote:
|
Quote:
Meg aztán ezt ne hegyezd már ki rám, mert nem csak én voltam a párbajon, hanem még három játékos... Itt nemcsak én szenvedtem (volna) hátrányt, hanem Merengő is, akinek a győzelembe kerül... |
Én azon vagyok kiakadva, hogy hogy engedhet magának BÁRKI Ilyen stílust... A kocsmában esetleg. Holt részegen. Akkor talán elmegy.
|
Quote:
Alapból nem képeztem sok támadóegységet... Ati, ha van rá mód légyszives nézd már meg hány sereget küldtem ki.... köszönöm |
Quote:
Én is éppen méregettem, küldtem a sereget rád és csak utána olvastam a leveled.:eek: Szerintem neked pont kapóra jött ez mert egyébként nem tudtál volna mosakodni, hogy beütöttelek és ucsó lettél volna....:D:D:D:D |
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. Akinek elszámoltam a legrosszabb eredmény nélküli pontját, az sikítson... :)
|
Quote:
De ha ez téged egyáltalán nem zavart, akkor semmi gond Quote:
Ha meg nem tetszik, ahogy írok, tilts ki, a te fórumod... Már úgyis megszoktam... |
Webes összesítő frissítve: http://hodito.hu/parbaj/parbajsorozat2011.html
|
Quote:
|
Quote:
Engem egyáltalán nem zavart, hogy benézhettem hozzád, SŐT!!!:D És igen igazad van ez volt az első párbaj, nem is értem miért dühöngsz ennyiet, ilyen stílusban....:confused: Ráadásul HA tényleg csalás volt akkor 2 ember mozdult rá, és 1 ment biztosra....:rolleyes: |
Quote:
|
a többieknek is tetszett amúgy a párbaj? szerintem jók voltak a 2 perces körök :)
|
Quote:
Sztem is jó volt így, remélem, h ebből a fajtából lesz majd egy kétórás forduló is, ott már azért lehetnek események... S most megoldottam az első kört is:p |
Quote:
|
Ne felejtsétek, hogy vasárnap este 22 órakor kezdődik a következő párbaj!
|
Vasárnap 22 órától újabb párbaj!
|
Holnap este 22 órától párbaj!
|
Adnék időpontigényt jövő hétre, mert hnap nem tudom, h kerülök géphez...
Kedd 11-20-ig kezdés Szerda-Szombat 16-20-ig kezdés Vasárnap 11-19-ig kezdés |
MA este 22 órától párbaj!
|
Ne felejtsétek, hogy MA este 22 órától párbaj!
|
2 óra múlva párbaj!
|
Fél óra a kezdésig! Sok sikert mindenkinek! Összesítés majd csak holnap lesz.
|
basszus most értem haza :( 5 pontos????
|
Quote:
Nem, max 3 pontos. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:54. |