Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ne OFF-oljunk máshol II. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4261)

Pool 12-15-2010 20:02

Quote:

Originally Posted by J.Ati (Post 273183)
Jahh bocs! Te aztán tisztában vagy azzal mikor kezdtem játszani ;)

http://media.bithumen.ru/img/smilies/chair.gif

Akkor még biztos nem voltál itt

Tsobi 12-15-2010 20:22

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273184)
Akkor még biztos nem voltál itt

Vagy csak nem fórumozott. :)

Pool 12-15-2010 20:38

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 273188)
Vagy csak nem fórumozott. :)

Régi szép idők :D

Serg 12-15-2010 21:21

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273176)
Szia Serg!
Nagyon eltűntél barátom, mi újság Veled?

Szia!
Választhattam hogy keresek havonta annyi pénzt (külföldön) amiből el tudom tartani a családomat,vagy Hódítózok és elszegényedünk...
Sajnos így a Hódra nem jut idő:(

Pool 12-15-2010 22:40

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 273200)
Szia!
Választhattam hogy keresek havonta annyi pénzt (külföldön) amiből el tudom tartani a családomat,vagy Hódítózok és elszegényedünk...
Sajnos így a Hódra nem jut idő:(

Remélem, azért még látlak játszani

Tsobi 12-15-2010 22:45

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273202)
Remélem, azért még látlak játszani

És nem csak előjön szabiról L-ben fél évente egyszer, hogy beverjen egy ismeretlen, pénzes orit 5 sereggel és visszaszabizzon. :)

Pool 12-15-2010 22:58

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 273203)
És nem csak előjön szabiról L-ben fél évente egyszer, hogy beverjen egy ismeretlen, pénzes orit 5 sereggel és visszaszabizzon. :)

Serg ilyet nem hiszem, hogy tenne...
Meg aztán van 12 órátok utána...

Pool 12-15-2010 22:59

Hmhm, a topklán is fokozgat? :)
Akkor miről beszélünk itt kérem? :)

Killer 12-15-2010 23:00

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273168)
nem de az a klán már igen aki mikor a kozelében van a pannon alklán nagyonsurgossen mnt-t kér
majd joval a tobbi klán felett a masik joindulatábol 2 évig gyujtoget mielot bontja az mnt majd nekimegy a másik klánnak
az lehetne ennyire korrekt hogy megadja a másiknak amit ő is megkapott !!!
nagy buszkeség egy termit végigverni
ugy hogy a ti termitek sehol se lenne anélkul ha mi anno nem vagyunk korrektek
de ti sajnos csak arra torekedtek hogy bebetonozzátok magatokat oda 20 évre
ez beteges megalománia
es nagyon sajnállak titeket hogy egy termit ennyire veszélyesnek tartotok a klánotokra
lehet orvoshoz is kéne fordulni ha ezt komolyan gondoljátok

remélem lesz még lehetőségem párszor beleverni az oridba mert kissé undorító a stílusod.

Killer 12-15-2010 23:01

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273207)

kellett az aranyalma rekordhoz:)
mivel úgyis mindig ezt kiabálja ránk mindenki legalább alkalmazzuk is néha:)

Pool 12-15-2010 23:05

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 273209)
kellett az aranyalma rekordhoz:)
mivel úgyis mindig ezt kiabálja ránk mindenki legalább alkalmazzuk is néha:)

Persze, nekem nincs is egy rossz szavam se a módszerre, csak a mai nap olvastam pár írást, ahol a topklán dominanciája volt hirdetve, hogy tőlük kell kérni (kitől is? :D), ha fordulni akar valaki blablabla...
Ezért reménykedtem benne, hogy nem alkalmazzák ezt a csúnyacsúnya módját a 0-ra hozott ütésnek :)
De most már tudom, hogy Ők is emberek és mint ilyenek, gyarlók, nekik is számít a föld :D

Ugye, most már akkor picit az írások stílusa is emberibb lesz, nem olyan izééé..öö...isteni? :)

NewJackCity 12-15-2010 23:17

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 273208)
remélem lesz még lehetőségem párszor beleverni az oridba mert kissé undorító a stílusod.

hajrá nagyfiu :)
akkor legalább ugyanazt érezzuk egymás iránt :D
addig melegitsél meg alul legyen a piacon a fokoznivalo :D

Merengő 12-15-2010 23:26

Azért ez érdekes, hogy egyesek azért harcolnak, hogy tudjunk nagyot ütni klánban :) ne tudják kidobálni a tagokat, legyen már végre harc, mikor meg lehetne akkor elfokozok 1 + .. milla egységet, még véletlenül se vigyenek tőlem semmit alapon :) de megérte, jót röhögtem az egészen :D egy úr a napokban azt írta nekem, hogy csak azért történnek ezek a harcok, hogy az ujjak beleszokjanak az A-s harcmodorba, gyakoroljanak... az elfokozást már szépen csinálják :)

Pool 12-15-2010 23:28

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 273212)
Azért ez érdekes, hogy egyesek azért harcolnak, hogy tudjunk nagyot ütni klánban :) ne tudják kidobálni a tagokat, legyen már végre harc, mikor meg lehetne akkor elfokozok 1 + .. milla egységet, még véletlenül se vigyenek tőlem semmit alapon :) de megérte, jót röhögtem az egészen :D egy úr a napokban azt írta nekem, hogy csak azért történnek ezek a harcok, hogy az ujjak beleszokjanak az A-s harcmodorba, gyakoroljanak... az elfokozást már szépen csinálják :)

Az ujjaknak nem is kell részt venni a fokozásban, megoldja a HT, vagyis nem oldja meg, ha kikapcsolod :D

NewJackCity 12-15-2010 23:28

vannak akik csak a tutit szeretik meg beszélni a harcrol :)

Pool 12-15-2010 23:30

Erről az egészről ez jutott eszembe,

" Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ,
Pénz, drogok, fegyverek, na meg a ****."

Az Isteni Döglégytől :)
A-ra ez pont ráillik :)

De talán ez is:

"Bort iszik, vizet prédikál"
Elítélik a hiénázást, de a fokozás az okés :)

Remedy 12-16-2010 00:21

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 273207)

Pool, elarulnad, hogy ennek megis mi koze van barmihez? A tobbiek is elarulhatjak, mert egyszeruen 1 db logikai lancszemet nem latok, hogy ez hogy kapcsolodna barmihez is.

Egy erotelejes tevedest azert kijavitanek: en szemely szerint a velemenyem nem azert mondom, hogy MI tudjunk utni klanban, hanem azert, hogy BARKI.

Oszinten, nekunk szerintetek mi szukseg ra, hogy ussunk?

Tenyleg kicsit tovabb lathatnatok az orrotoknal az irigysegtol.

A fokozas meg foleg fricskanak lett szanva, ugy latom a celja tokeletesen bejott.

Egy kerdes: amikor Jack fokozott el mostanaban csabi elol aztan elszabizott, szolt egy szot is?

Na errol vegyetek peldat...

A hienazassal meg monronak volt gondja, miert kell tenyleg minden hulyeseget idekeverni Pool? :P

Tenyleg kb egyedul a Joconak lenne joga "panaszkodni", de neki is el kell fogadni, hogy van ilyen megoldas is.

Egy inside info: Ha Jack nem epp ma irt volna ilyen stilusban rolunk, lehet eroteljesen lobbiztam volna, hogy ne legyen elfokozas.

Igy rabiztuk az erintettre, aki igy dontott, es ennyi.

A vicces az, hogy nem ez az elso ilyen, es nem az utolso, megis csak es kizarolag azert kavar ilyen nagy port, mert tolunk csinalta vki? Azert ezt igen viccesnek tartom...

Ps: Lehet lassan elkel egy topklan anyazos topic is... :)

Merengő 12-16-2010 00:26

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273216)
A fokozas meg foleg fricskanak lett szanva, ugy latom a celja tokeletesen bejott. :)

akkor nem menekülés volt :) ha az volt a célja, hogy megnevettessetek, akkor tényleg bejött :D tulajdonképpen tudtuk, hogy ez lesz, azért nem is mentem közelebb kör előtt, egyedül Serg mondta azt, hogy Xepi sosem fokozna el, ő odaáll a harcba, de úgy látszik az emberek változnak, és tévednek. Xepi nem csak akkor kell keménynek lenni ha 10 vs 2ben nyomulsz, és nem csak akkor ha egy törpöt kell leverni, vagy éppen el kell fokozni, hanem útközben is :)

Tsobi 12-16-2010 00:29

Quote:

A fokozas meg foleg fricskanak lett szanva, ugy latom a celja tokeletesen bejott. :)

Eddig dagadt a melletek a büszkeségtől, hogy Ti biz nem fokoztok el, mert mindig az arzenálból merítve véditek az érkező sereget, vagy épp megakadályozzátok már az indulását is. Fricskából valóban megérte feladni ezt a "szintet" ?

Remedy 12-16-2010 00:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 273218)
Eddig dagadt a melletek a büszkeségtől, hogy Ti biz nem fokoztok el, mert mindig az arzenálból merítve véditek az érkező sereget, vagy épp megakadályozzátok már az indulását is. Fricskából valóban megérte feladni ezt a "szintet" ?

Eddig is fokozott el Zoli, es Hege is, es ellenunk is fokoztak nem egyszer, nem egyvalaki.

Valamint ki is bontottak 100kra. Ez sem egyvalaki.

Hol irtunk ilyet, amit mondasz? Emlekeim szerint en szemely szerint annyit irtam, hogy _en_ meg nem fokoztam el, de lehet, hogy elfogok.

Majd masold be hol irt ilyet barki is, hogy mi nem fokozunk el, jo?

Remedy 12-16-2010 00:44

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 273217)
akkor nem menekülés volt :) ha az volt a célja, hogy megnevettessetek, akkor tényleg bejött :D

Egyedul kb. tenyleg Teged sajnallak az egeszbol. Gondolom a mosolyod azert nem teljesen oszinte, amit a masik oldalrol szemlelve valamennyire belelatva a klanotokba meg is tudok erteni.

De hogy a tobbiek minek pampognak bele, fogalmam sincs...

Merengő 12-16-2010 00:45

Quote:

Tenyleg kb egyedul a Joconak lenne joga "panaszkodni", de neki is el kell fogadni, hogy van ilyen megoldas is.

szerintem zárjuk le a témát, én nem panaszkodom, még rosszul sem esett, mert számítottam rá. pár 100 hekivel könnyebb lettem, ugyan már, én is mástól vettem el :)

Tsobi 12-16-2010 00:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273219)
Eddig is fokozott el Zoli, es Hege is, es ellenunk is fokoztak nem egyszer, nem egyvalaki.

Hol irtunk ilyet, amit mondasz? Emlekeim szerint en szemely szerint annyit irtam, hogy _en_ meg nem fokoztam el, de lehet, hogy elfogok.

Nem arról beszélek, hogy ezt írtátok.

Azt mondom, hogy számomra a Gun arról híres, hogy szigorúan tudás alapon veri agyon az ellenfeleit pont azért, mert utólag "mindig" leírtátok, hogy milyen módszerrel és hogyan jártatok túl az ellen eszén. Ehhez képest most jön egy elfokozás, amit Ti fricskának mondtok, de nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal valaki hozzátok hasonló tudással rendelkezett, az ütést benyelni és gratulálni pedig büdös lett volna.

NewJackCity 12-16-2010 01:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273221)
De hogy a tobbiek minek pampognak bele, fogalmam sincs...

én csak azt nem értem ha nem akarsz velem beszélni minek szolsz hozzám ?
multkor is nekemrontottál belso forumon hogy hogy merem megtámadni az orijaid es hogy ez mennyire erkolcstelen
meg most is felháborodtál hogy hogy merek hozzászolni egy a-bol fordulos topikban ahoz hogy hogy járhat az ember
ráadásul semmi ferdités nem volt benne csak tények és némi gúny nevek nélkul

Dragi 12-16-2010 04:39

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 121462)
Egy kis kronológia.

Réges-rég, amikor a nagy Szkarás országok visszatértek a játékba, a pontlista így nézett ki.

Fent 1,380,000 körül a Pannonfölde nagy országai.

Fent 1,325,000 körül
-All your base are belong to us
-Myth
-A Farm

Arwyl (Szkarabeusz) 1,200,000 ponton
MySuzyland (3) (Szkarabeusz 1,070,000 körül, ha jól emlékszem
Walls of Jericho 1,000,000 pont felett

GRIMBÓCIA (2) 950,000 pont körül, ha jól emlékszem.

A mostani többi nagy országaink, Tüncimanó, Remedy ZeroNexus még a közelben se jártak. Ők nagyon kemény munkával, kláncsaták, és egyéni csaták sorozatával zárkóztak fel, Ill Remedyn fedeztünk egy komolyat a támadás előtt, de ezt majd később.

Szerintem nem voltunk hatalmas taktikai fölényben.

A kezdet az volt, hogy Kata (Grimbócia ) ráfokozott Jerikóra, és egymás után 2 szer beverte, elfoglalva majd 2000 hektárt.
Jerikó is, Mysuzy is visszatámadhatott volna, nem tették.

Második csata:
-Kata megtámadta a kláncsatán kint lévő Mysuzyt, mivel nem tud felfedezni, hát persze, hogy megtámadja.
Klánunk többi tagja nem ment ki, de egy Elftől ilyet kérni nem lehet.

Suzy saját ostobaságának esett áldozatul "tőlem nem lehet földet vinni"
Annyit bontott, hogy 0 hekis ütés lett.

Egy ekkora országot nyerspiaci tartalék nélkül 0 ára bontani eszetlenség, és ostobaság, nem is tudta megvédeni utána magát, és szk-ra kényszerült.

Jerikót közben Bagoly is beverte, így maradt a Szkarabeusznak 1 db 1 millió pont feletti országa.

Közben alá megérkezett Tüncimanó is (3000 hekivel alá, itt ilyen távolságokról beszélünk.)

Tehát Arwyl volt akármilyen gyűrűben is, az a gyürü alulról 3000 hekivel alatta volt, fölötte meg 3000 hekivek felette.
Ebből látszik ,hogy fölülről már nagyon nehéz, alulról meg még nagyon nehéz támadni.

Az, hogy Judit (Tüncimanó) eredményes frontális támadást indítson, az a matematikai lehetségesség határait feszegette.
"3000 hektárral kisebb földről támadni egy 10-50%-os hadignómot."

Ezért volt szükség az "orvosságos" konzervnyitónkra :-)

Ahhoz, hogy Remedy támadási közelségbe juthasson fel kellett fedezzen 2000! hektárt, és ez a klánunknak közel 10! millió katonájába került.

ÚJRA KELL GONDOLNI A JELENLEGI FELFEDEZÉSI SZABÁLYOKAT

Nos Arwyl vissza is támadhatott volna, de nem tette.
Inkább lefordult.
De hogyan?
Először az első támadás alkalmával elköltötte a klánvagyon "kp állomány" zömét fokozásra, meg védelemre
Majd ezután fordult le a piacon lévő egységeivel.

Szerintem nincs, és ne is legyen helye a hód topjában olyan mentalitású játékosoknak, akik "a tőlem nem lehet földet foglalni" eszmét képviselik.

Csak megtaláltam :) Egy kis érdekesség

Killer 12-16-2010 05:39

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273214)
vannak akik csak a tutit szeretik meg beszélni a harcrol :)

iegen ezek vagytok ti:)
fórum fighter szkmatyik:)

NewJackCity 12-16-2010 05:52

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 273227)
iegen ezek vagytok ti:)
fórum fighter szkmatyik:)

inkább a császárnak adom mint piackivevős fokozomatyiknak :P

Pool 12-16-2010 06:13

Quote:

Pool, elarulnad, hogy ennek megis mi koze van barmihez?

Semmi, én csak OFF-olgatok az offolós topicomban :)

Dew 12-16-2010 08:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273219)

ha 10 barátod közül 8 lop a boltban, ezért Te is elcsensz egy csokit, akkor már nem vagy "bűnös"? Ne azzal bizonygass, hogy mások mit csináltak... ;)

Remedy 12-16-2010 09:35

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273211)
hajrá nagyfiu :)
akkor legalább ugyanazt érezzuk egymás iránt :D
addig melegitsél meg alul

Ki kell abranditsalak, Killer a lanyokat szereti... :)

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273224)
én csak azt nem értem ha nem akarsz velem beszélni minek szolsz hozzám ?
multkor is nekemrontottál belso forumon hogy hogy merem megtámadni az orijaid es hogy ez mennyire erkolcstelen
meg most is felháborodtál hogy hogy merek hozzászolni egy a-bol fordulos topikban ahoz hogy hogy járhat az ember
ráadásul semmi ferdités nem volt benne csak tények és némi gúny nevek nélkul

Igazad van, mar tegnap eldontottem, hogy ertelmetlen beszelgetni Veled. Amirol beszelsz, az az anarchos kirohanas meg egy tevedesrol szolt, ugyanis Nekem az lett mondva hogy ott topban nincs utes, ennek megfeleloen senki sem piszkalt egy ujjal se, aztan jottel Te, es felrugva es letojva minden szabalyt, A-bol valo frusztraltsagodba elkezdtel utni. Azota kiderult hogy ott nincs is ilyen szabaly, vagy csak Neked nincs, szoval errol ennyit. (Bar ez megint nemtom hogy jon ide, de mostanaban ezen mar nem is csodalkozom...) Minden kezed ugyeben levo aprosagot hozzank probalsz vagni a minimumfolded miatt erzett frusztraltsagod miatt, de ez nem minket jellemez.

Amugy ujabb tevedes: nem az a gaz, hogy hozzaszolsz barmihez, hanem ahogy teszed. Sertegetes, ferditesek, minosithetetlen stilus. Teged jellemez, valoban.

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 273235)
ha 10 barátod közül 8 lop a boltban, ezért Te is elcsensz egy csokit, akkor már nem vagy "bűnös"? Ne azzal bizonygass, hogy mások mit csináltak... ;)

Szerintem ne eroltesd a parhuzamokat, a multkor jott a piacos hasonlat, aminek tenyleg semmi koze nem volt az egeszhez, ez meg megint nem tudom hogy jon ide...

Bunos aki elfokoz? En elfokoztam? Ne beszelj mar hulyesegeket.

Akit zavar az elfokozas, lobbizzon ellene az arra valo topicban, ne kigyot-bekat kiabaljon arra aki megteszi, meg idiota parhuzamokat irkaljon. Egyszeruen nevetseges, ami itt megy...

Reszemrol a temat be is fejeztem, innentol dobaljatok egymasra a sarat ha vmi nem tetszik. :)

Pool 12-16-2010 10:26

*Pool fog egy jó nagy sáros hógolyót és megdob vele mindekit. Pool most boldog, mindenki meg sáros* :)

Dew 12-16-2010 10:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 273236)
Szerintem ne eroltesd a parhuzamokat, a multkor jott a piacos hasonlat, aminek tenyleg semmi koze nem volt az egeszhez, ez meg megint nem tudom hogy jon ide...

Bunos aki elfokoz? En elfokoztam? Ne beszelj mar hulyesegeket.

nem tehetek róla, ha nem érted a hasonlato(ka)t.

tegnap azt szajkóztad, ez egy véletlen kiskapu, nem szándékosan lett megalkotva, hogy ki lehessen lépni a klánból. hasonlat: a piac piacolásra lett kitalálva, nem raktár, ez csak egy "véletlen kiskapu, nem szándékosan lett megalkotva", hogy lehessen rajta tartalékot is gyűjteni.

ma meg azt írtad, hogy ellenetek is sokan elfokoztak, még nullára is bontottak, és még többször is... hasonlat: sokan lopkodtak a boltban. Ti is elfokoztatok -> beálltatok a sorba a többiek mellé. Nem az elfokozás a bűn, hanem a csokilopás... ;)

A helyesírás nagyon megy, de a szövegértés nem? :confused:

részemről is befejezve.

Killer 12-16-2010 11:01

Quote:

Originally Posted by NewJackCity (Post 273228)
inkább a császárnak adom mint piackivevős fokozomatyiknak :P

ti is csak azóta nem fokozgattok mióta megmutattuk hogy hiába:D

Xeper 12-16-2010 11:06

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 273223)
Nem arról beszélek, hogy ezt írtátok.

Azt mondom, hogy számomra a Gun arról híres, hogy szigorúan tudás alapon veri agyon az ellenfeleit pont azért, mert utólag "mindig" leírtátok, hogy milyen módszerrel és hogyan jártatok túl az ellen eszén. Ehhez képest most jön egy elfokozás, amit Ti fricskának mondtok, de nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal valaki hozzátok hasonló tudással rendelkezett, az ütést benyelni és gratulálni pedig büdös lett volna.

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 273212)

A 100k ponttávos témába szerintem a mi klánunk írt legtöbbet, de valahogy senkinek nem tetszik semmilyen megoldás, úgyhogy gyakorlatilag nem halad a téma. Míg nem állunk Ati elé egy többeknek tetsző variánssal, marad a mostani rendszer, ezért jelenleg nem szabálytalan alkalmazni a távolodást. Hozzátenném, hogy az említett 'úr' azt is írta, hogy az elfokozott országot is be lehet verni, Gunosoknak legalábbis eddig sikerült. Itt ezt nem sikerült megcsinálni, így a gratulációk is máskorra maradnak.

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 273217)
akkor nem menekülés volt :) ha az volt a célja, hogy megnevettessetek, akkor tényleg bejött :D tulajdonképpen tudtuk, hogy ez lesz, azért nem is mentem közelebb kör előtt, egyedül Serg mondta azt, hogy Xepi sosem fokozna el, ő odaáll a harcba, de úgy látszik az emberek változnak, és tévednek. Xepi nem csak akkor kell keménynek lenni ha 10 vs 2ben nyomulsz, és nem csak akkor ha egy törpöt kell leverni, vagy éppen el kell fokozni, hanem útközben is :)

Hogy mikor is kell keménynek lenni? Hárman vagytok alattam két személyiséges hadi országokkal, de én mentem ki támadni néhány napja is, most is, a törpére nem mentem ki. 10 vs 2? Ez kizárólag a készpénzre vonatkozott. Jelen esetben 3 vs 1 a csata a ti javatokra (kisklánozásotok idejében is 2 vs 1 volt), ha ezzel nem tudtok élni, az nem az én hibám. Ha ilyen országokkal szenvedő félnek érzitek magatokat, akkor lehet valamit máshogyan kellene csinálnotok.
Az esti ütésnél az elfokozás mellett elég nehezen döntöttem, de személyes, játékon kívüli okokból kifolyólag szükségem volt erre a lépésre. Nem vagyok rá büszke, de nem szabálytalan a lépés, és nem is egy kis csóri klán egy tagját ütöttem, hogy nagyon lelkiismeret-furdalást kellene éreznem -mint ahogy itt egyesek beállítják.
Ha mulatságos volt a fokozásom, akkor nem értem ezeket a kesernyés hozzászólásaidat. Ha Serg egy kicsit is hatással volt rád, akkor valahogy úgy fognád fel, hogy kölcsön föld, majd még csatázunk érte (mint ahogy az lesz is biztosan).

Remedy 12-16-2010 11:29

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 273239)
nem tehetek róla, ha nem érted a hasonlato(ka)t.

tegnap azt szajkóztad, ez egy véletlen kiskapu, nem szándékosan lett megalkotva, hogy ki lehessen lépni a klánból. hasonlat: a piac piacolásra lett kitalálva, nem raktár, ez csak egy "véletlen kiskapu, nem szándékosan lett megalkotva", hogy lehessen rajta tartalékot is gyűjteni.

ma meg azt írtad, hogy ellenetek is sokan elfokoztak, még nullára is bontottak, és még többször is... hasonlat: sokan lopkodtak a boltban. Ti is elfokoztatok -> beálltatok a sorba a többiek mellé. Nem az elfokozás a bűn, hanem a csokilopás... ;)

A helyesírás nagyon megy, de a szövegértés nem? :confused:

részemről is befejezve.

Azert kedves ertelmezobajnok, arra valaszolhatnal, hogy a piac miota is olyan modositas, ami egy bizonyos cselekvest elosegiteni hivatva lett bevezetve, megis hatraltatja azt?

A szoveged masodik reszenek meg nincs ertelme sajnos, nincs mit ertelmezni rajta.

De azert probalok logikailag segiteni, hatha eszreveszed:

csokilopas = elfokozas.

csokilopas = bun.

Elfokozas != bun?

Hogy sikerult ezt kihozni?

Merengő 12-16-2010 12:48

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 273241)
Hogy mikor is kell keménynek lenni? Hárman vagytok alattam két személyiséges hadi országokkal, de én mentem ki támadni néhány napja is, most is, a törpére nem mentem ki. 10 vs 2? Ez kizárólag a készpénzre vonatkozott. Jelen esetben 3 vs 1 a csata a ti javatokra (kisklánozásotok idejében is 2 vs 1 volt), ha ezzel nem tudtok élni, az nem az én hibám. Ha ilyen országokkal szenvedő félnek érzitek magatokat, akkor lehet valamit máshogyan kellene csinálnotok.
Az esti ütésnél az elfokozás mellett elég nehezen döntöttem, de személyes, játékon kívüli okokból kifolyólag szükségem volt erre a lépésre. Nem vagyok rá büszke, de nem szabálytalan a lépés, és nem is egy kis csóri klán egy tagját ütöttem, hogy nagyon lelkiismeret-furdalást kellene éreznem -mint ahogy itt egyesek beállítják.
Ha mulatságos volt a fokozásom, akkor nem értem ezeket a kesernyés hozzászólásaidat. Ha Serg egy kicsit is hatással volt rád, akkor valahogy úgy fognád fel, hogy kölcsön föld, majd még csatázunk érte (mint ahogy az lesz is biztosan).

figyelj én úgy fogom fel ezentúl (egy darabig) mint ti a klános dologban. felesleges rátok kimenni, mert úgyis elfokoztok. és nem gondolod komolyan, hogy utánad megyek 600 hekiért ha több mint 1 milla egységet fokozol el. a személyes ügyekről meg csak annyit, hogy az első ütésednél azért nem léptem semmit, mert nem volt netem, és wapról bontottam be azt a rakat házat is. am én már rég lezártam a témát, ne hozzátok elő többet, fogunk mi még jókat játszani.. :) remélem

Padlócsempe 12-16-2010 14:00

Egy nagy előnye volt annak, hogy elfokozott Xepi: eddig mindenki tett rá magasról ha valaki elfokozott, esetleg az háborgott, aki a szenvedő fél volt, most meg hirtelen elkezdték elitélni, mert végre valamibe bele lehet kötni a Big Gunnál.

Kutya sem írt semmit, amikor Csabi elől elfokozták Jack-et, de amikor Xepi idő és gyors net hiányában erre kényszerül, úgy, hogy kb. az 1/A három legkigyúrtabb hadisorijával száll szembe egyedül, akkor valami megbocsájthatatlan dolog történt.

Azt főleg nem tudom hova tenni, amikor olyan szól bele, akinek nemhogy semmi köze hozzá, de olyan alacsony hekin fokozott el, ahol én szégyellnék.

Merengő 12-16-2010 14:22

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 273246)
Kutya sem írt semmit, amikor Csabi elől elfokozták Jack-et, de amikor Xepi idő és gyors net hiányában erre kényszerül, úgy, hogy kb. az 1/A három legkigyúrtabb hadisorijával száll szembe egyedül, akkor valami megbocsájthatatlan dolog történt.

lassú nettel azért szépen fokozott kb 5* kör előtt olyan 1-2 másodpercenként. nekem ne meséljétek be, hogy lassú nettel gömböz, próbál ártózni, sereget enged, kb 4-5 fokozást megcsinál kézzel kevesebb mint 1 perc alatt. akkor nála milyen a gyors net?? meg ha nekem nincs időm, akkor nem megyek ki egy hadis orkra. azért vannak külömbségek Jack és Xepi között. Jack nem éppen hadis ori, nem ő provokálta azt, hogy üssétek, és nem mellesleg nem prédikált arról, milyen is a kemény út közbeni csata. szóval elég rossz volt a hasonlatod. és könnyű úgy szembeszállni 3 orival, hogyha rosszul sül el, legrosszabb esetben úgyis elfokozok. én nem ítélem el Xepit, de akkor legalább ne állítsátok be magatokat szentnek. mondjátok meg ez van, mindenki nyel egyet és továbblépünk.

Xeper 12-16-2010 14:56

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 273248)
lassú nettel azért szépen fokozott kb 5* kör előtt olyan 1-2 másodpercenként. nekem ne meséljétek be, hogy lassú nettel gömböz, próbál ártózni, sereget enged, kb 4-5 fokozást megcsinál kézzel kevesebb mint 1 perc alatt. akkor nála milyen a gyors net??

Visszanéztem az eseményeimet, 5-8mp volt az oldalfrissítésem. Úgyhogy ha szerinted gyors amit csináltam, el nem tudod képzelni milyen, ha gyors a netem :)

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 273248)
azért vannak külömbségek Jack és Xepi között. Jack nem éppen hadis ori, nem ő provokálta azt, hogy üssétek, és nem mellesleg nem prédikált arról, milyen is a kemény út közbeni csata. szóval elég rossz volt a hasonlatod. és könnyű úgy szembeszállni 3 orival, hogyha rosszul sül el, legrosszabb esetben úgyis elfokozok. én nem ítélem el Xepit, de akkor legalább ne állítsátok be magatokat szentnek. mondjátok meg ez van, mindenki nyel egyet és továbblépünk.

Már tényleg kezdelek sajnálni titeket a sok kiszolgáltatott országotokkal.

Szentnek pedig senki nem mondott minket, ilyet nem tudom miért hoztok elő, különben sem értem hogy ez hogyan kapcsolódik egy normális csatához. (esetleg a szentek csak védőkkel támadnak ki, hogy ne ártsanak a gyengéknek és elesetteknek, és én ezt itt felrúgtam a lovaimmal?)

Nem mellékesen pedig: nem úgy indultam neki az akciónak, hogy sebaj, legfeljebb elfokozok.

Merengő 12-16-2010 15:01

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 273250)
Nem mellékesen pedig: nem úgy indultam neki az akciónak, hogy sebaj, legfeljebb elfokozok.

ennek örülök. további jó csatákat.

All times are GMT +1. The time now is 14:35.