![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Én is vmi kémia tanár lennék... |
Aki jönni szeretne a holnapi párbajra, az a következő fél órában jelentkezzen!
|
Most van 9-től a párbaj? :eek:
Álmos vagyooook!! :( |
Quote:
|
Quote:
|
A = NAZGÚLOK (#408609)
B = Tuvalu (#3490) C = Kard-szárnyú lepke (#442288) D = Horland (#1) E = Hóditó girl (#574485) F = Pool (#160521) G = JettaLand (#590112) H = Raining Blood (#562319) I = Habsburgia (#380692) Tsobi, hová tűntél? |
|
most megyek és megkeresem azokat az embereket, akik miatt úgy megakadt a kolis net, hogy nem tudtam időben fokozni :D:D:D :mad:
|
Látom üresütő verseny volt :(
|
Az az érdekes helyzet állt elő, hogy olyan ország is pontszerző, aki be se lépett... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
na de mindegy ez van sajnos, majd legközelebb :) különben is jövök fel, elsőre utcsó hely, múltkor 6., most meg 3. :) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Összesítés mellékelve. A topban történt egy kis változás, Nazgúlok felkerült a 3. helyre a mai győzelemmel.
|
mindenesetre igen meglepődtem úgy 10-10:30 körül mikor kaptam egy privi üzenetet, hogy aminek nagyjából az volt a lényége, hogy "Pool, mostmár jó lenne ha leállnál!" :D:D:D:D persze nem ennyire szépen kifejezve :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azt csak ő tudja megmondani, hogy miért hitte azt, hogy én te vagyok :D:D |
Quote:
Aztán azt hitte, én vagyok ilyen kegyetlen :) |
Quote:
|
Quote:
De legalább a lovazásomnak meglett az értelme, mert így mindenki pattogott a seregeimről útközben :D |
Ezek után nyilvánvaló, hogy ki írt :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ts nem is írna csúnya dolgokat. |
Quote:
|
Grat a győztesnek:)
Legalább szép erős a mezőny:) |
Ehh ez megint egy érdekes eredmény.:)
De nekem például kedvező. Még 2 párbaj és még nincs pontom most meg lehet állítani emberek most még meg lehet. Itt a nagy alakalom,hogy kiessek a versenyből hát tegyetek meg mindent. Valaki/valakik ki fognak esni az esélyeske közül. Minden borulhat minden ha most jól toljátok emberek hajrá:D Ekkora alkalom még egy nem lesz:) Pool jelenleg bukik 1 pontot, én kiesek, Tuvalu kiesik a nagy esélyesek közül :O) |
Köv párbaj mikor lesz?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amíg nem találtam ki, addig jöhetnek a javaslatok, hogy kinek mikor jó. Figyelembe kell venni, hogy mikor kell lennie a párajoknak időbelileg (hétköznap, hétvége, délelőtt, délután, este, ... amit az elején írtam), de ezen túlmenően igyekszem nem lenni elrontója semmi jónak. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 15:13. |