Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hulla tuning (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3005)

Padlócsempe 01-05-2010 10:02

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 235141)
Egyébként mit javasolnál akkor a helybónusz helyett?

-Üres hektárokon több elférő ember (ez védene a gyújtogatás ellen)

-Élőhalottra nyitott térkapun keresztül a szövetségeseire irányuló ártó tolvajakciók hatásfoka 30% (Játszható legyen szövetségben is)

-Több élőhalottat beütő támadósereg esetén hosszabb lefolyású betegség (Ne kelljen félnie, ha nagy sereggel kitámad)

(-Ha a támadás elindításának pillanatában lévő barakk férőhelyeinek több, mint 90%-ával kitámad, akkor +20% támadóerő)

E mellé persze még meg kell erősítenünk a seregét, szóval lehetne egy 30%-os férőhelybónusz.

Gabro 01-05-2010 10:13

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 235179)
-Több élőhalottat beütő támadósereg esetén hosszabb lefolyású betegség (Ne kelljen félnie, ha nagy sereggel kitámad)

Ezt hogy gondolod?
Csak 1 ember ne mehessen rá több sereggel? (illetve hosszabb leprát kap)
Mert akkor a szöviben mindenki üt rá 1-et és nem is lesz hosszabb a lepra....
(na jó pár kórházat mindenki felránt...)

A 90%-os kitámadás felett járó bónusz tetszik, főleg hogy a maradék 10% katonája 12%-ot ér, attól még 3-4 sereget bekaphat, és jöhet a lepra:D

szinkoly 01-05-2010 10:14

Quote:

-Élőhalottra nyitott térkapun keresztül a szövetségeseire irányuló ártó tolvajakciók hatásfoka 30% (Játszható legyen szövetségben is)
(-Ha a támadás elindításának pillanatában lévő barakk férőhelyeinek több, mint 90%-ával kitámad, akkor +20% támadóerő)
E mellé persze még meg kell erősítenünk a seregét, szóval lehetne egy 30%-os férőhelybónusz.

1. Én alapnak gondoltam, hogy a férőhelybónuszt kiterjesztjük az üres hekikre is.
2. A szövetségi tolibónusz egész jól hangzik, mindjárt szívesebben vennék be szövibe egy hullát:)
3. A hosszabb betegség nem hiszem, hogy nagy sikert fog aratni...
4. A plusz támadóerő alapban is megvan, ráadásul szerintem nem sok hullás ori megy ki full sereg nélkül.(kívéve az íjakat)

Gabro 01-05-2010 10:18

Quote:

Ez jó, de csak a házra meg a barakkra vonatkozzon, ami apróság ugyan, de ha a katona képzését pl variban folyatja a kevesebb hekiigény miatt, akkor az azért ne legyen 30%-os bónusszal...

-Fegya- 01-05-2010 10:48

Quote:

Ha a gyújtogatás ellen nem lesz valami védelme, akkor bármilyen erősítés mellett sem lesz játszható a felsőbb szinteken. Ez a bónusz nagyon jól illik a hullához. Én jelentősen növelném az üres helyen elférő emberek számát.

Quote:

Ha valakinek hazaérkezik az első támadó serege, akkor az már megfertőzi a lakosságot, tehát logikus, hogy a másodszor hazaérkező sereg újrafertőz, a harmadszor hazaérkező megint újrafertőz, stb. Én ezt nemcsak a hullákra terjeszteném ki, hanem minden beteg országra...
A hulla fő védelme a betegség terjesztése. Nagyon illik ez az erősítés a hulla fajhoz.

Gabro 01-05-2010 10:56

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 235190)
Ha valakinek hazaérkezik az első támadó serege, akkor az már megfertőzi a lakosságot, tehát logikus, hogy a másodszor hazaérkező sereg újrafertőz, a harmadszor hazaérkező megint újrafertőz, stb. Én ezt nemcsak a hullákra terjeszteném ki, hanem minden beteg országra...
A hulla fő védelme a betegség terjesztése. Nagyon illik ez az erősítés a hulla fajhoz.

Nem érzed túl erősnek, ha egy fullra kilépő hullát egy ork hazakísér, akkor 7-8-szoros betegséget kapjon?
nincs annyi kórház a világon....

Alg 01-05-2010 11:04

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235191)
Nem érzed túl erősnek, ha egy fullra kilépő hullát egy ork hazakísér, akkor 7-8-szoros betegséget kapjon?

Tartani kell a szöviben egy hullát, aki sok sereggel hazakíséri az ellen-hullát, ha az fullra kitámad:p

Mod: még szöviháborúban is érdekes (kamikaze-)akciókat szülne ez a változtatás

Gabro 01-05-2010 11:08

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 235193)
Tartani kell a szöviben egy hullát, aki sok sereggel hazakíséri az ellen-hullát, ha az fullra kitámad:p

Mod: még szöviháborúban is érdekes (kamikaze-)akciókat szülne ez a változtatás

Gondolod hogy pl az ork alternatívája lehetne a hulla a szöviben?
Érdekes elgondolás, ha megerősödik lehet hogy kipróbálom:D

-Fegya- 01-05-2010 11:08

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235191)

Az ork annyiszor fogja visszakísérni, ahány betegséget vállal. Mindenki tudhatja majd, hogy kockázatos sok sereggel visszakísérni egy hullát...

Alg 01-05-2010 11:12

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235194)
Gondolod hogy pl az ork alternatívája lehetne a hulla a szöviben?
Érdekes elgondolás, ha megerősödik lehet hogy kipróbálom:D

Ha elég sok lesz a hulla a csoportokban, lehetnek érdekes szövifelállások:)
3hadis szövibe az ork vagy a gnóm/óriás helyére szerintem simán beférne egy megerősített hulla... (törpe ugye kell:P)

Remedy 01-05-2010 11:28

Remelem, ez a sok betegseg surgosen feledesbe merul...

Semmi ertelme :)

Valoban tok jo lenne ha beutsz vkit, aki beteg, es par kor alatt se nepesseged, se orszagod...

Tessek hadilag erositeni a hullat, ne ugy, hogy ne lehessen sokszor beutni a betegseg miatt, mert annak semmi ertelme...

Plane szegeny kezdo, akik 3-4 nap alatt sem gyogyulnak meg a sima betegsegtol sem, mert azt sem tudjak mi az a korhaz, igy meg par ora alatt romhalmaz marad az orszagukbol, es gondolom tobbet be sem lepnek....

Gondolkodjatok picit, mielott ilyen drasztikus dolgokat kitalaltok... :P

(Ja, es mivel igenytelen, tanya sem kell neki, beehezni sem tud, remelem nem gondoljatok, hogy akar csak egy hadignommal vagy oriassal is fel kellene vennie a versenyt... Hat nem kell! :P)

Kutyuleee 01-05-2010 11:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235198)
(Ja, es mivel igenytelen, tanya sem kell neki, beehezni sem tud, remelem nem gondoljatok, hogy akar csak egy hadignommal vagy oriassal is fel kellene vennie a versenyt... Hat nem kell! :P)

Mért akkor mivel kéne felvennie a versenyt? a fél-elffel tolvajlásban? vagy az óriással variban? egyértelmü, hogy csak akkot fog játszható lenni a faj,ha legalább a versenyt feltudja venni a hadis fajokkal. akkorát azért ne üssön, de igenis legyen esélye hadakozni egy gnómmal vagy egy óriással...

Gabro 01-05-2010 11:47

ha hadilag nem lesz versenyképes akkor teljesen értelmetlen faj marad

-Fegya- 01-05-2010 11:54

Quote:

Remelem, ez a sok betegseg surgosen feledesbe merul...

Semmi ertelme :)

Valoban tok jo lenne ha beutsz vkit, aki beteg, es par kor alatt se nepesseged, se orszagod...

Tessek hadilag erositeni a hullat, ne ugy, hogy ne lehessen sokszor beutni a betegseg miatt, mert annak semmi ertelme...

Plane szegeny kezdo, akik 3-4 nap alatt sem gyogyulnak meg a sima betegsegtol sem, mert azt sem tudjak mi az a korhaz, igy meg par ora alatt romhalmaz marad az orszagukbol, es gondolom tobbet be sem lepnek....

Gondolkodjatok picit, mielott ilyen drasztikus dolgokat kitalaltok... :P

Gondolkozzon az egy picit, aki 7 sereget küld egy országra. Egyébként sok sereggel nem a szegény kezdők szoktak támadni...
Igazságosnak tartod, hogy ugyanúgy betegszik meg az, aki egyszer támad és az, aki hétszer támad?

Quote:

Evvel egyetértek. Ami szerintem szükséges ahhoz, hogy játszható legyen felsőbb szinteken:
-gyújtás megoldása
-betegség erősítése
-helyek növelésével a haderő növelése

Padlócsempe 01-05-2010 11:55

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235180)
Ezt hogy gondolod?
Csak 1 ember ne mehessen rá több sereggel? (illetve hosszabb leprát kap)
Mert akkor a szöviben mindenki üt rá 1-et és nem is lesz hosszabb a lepra....
(na jó pár kórházat mindenki felránt...)

Igen, pontosan így gondolom. Legyen benne kihívás, hogy a többi szövitagnak is külön rá kell mennie, viszont akkor ők is kapnak egy jó kis betegséget, nekik is kórházakat kell építeniük.

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 235180)
4. A plusz támadóerő alapban is megvan, ráadásul szerintem nem sok hullás ori megy ki full sereg nélkül.(kívéve az íjakat)

Ha erősebb lesz a hulla, akkor nem feltétlenül lesz szüksége arra, hogy full sereggel menjen ki. Főleg, ha elég erős lesz ahhoz, hogy bevegye egy szövetség.

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235180)

Annyi sereggel kell beütni, amekkora betegséget kezelni képes a támadó.

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235180)

Valóban tök jó, hogyha beártózol valakit, te szenveded el. Így pár rengetés után ramatyul fog kinézni az országod. Ez a tükörvarázs varázslat.
Ha ismered a szabályt, máris nem okoz akkora problémát, mert figyelsz, hogy megfelelő mennyiségű varázslóval ártózd csak.
Ugyanez lenne a helyzet ezzel a szabállyal is. Meg kell tanulni annyi sereggel ütni a hullát, amekkora betegséget kezelni tudsz.
Ezzel módosítással jelentősen nőne a hulla mozgástere.

Ha más országok betegségére nem vonatkozna, csak az élőhalottól elkapottra, akkor pedig nem járhatsz pórul azzal, hogy egy olyan országot támadtál több sereggel, aki beteg, és emiatt kaptál túl sok betegséget.

Kutyuleee 01-05-2010 12:02

Amúgy Remy ha nem végletekben gondolkodunk, sztem is jó ötlet a betegség. csak nem ennyire szélsőségesen hogy 2 sereg akkor dupla annyi. de pl olyat eltudnék képzelni,hogy 2seregnél 20%-al,3 seregnél 30%-al stb. több

Remedy 01-05-2010 12:18

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 235202)
Mért akkor mivel kéne felvennie a versenyt? a fél-elffel tolvajlásban? vagy az óriással variban? egyértelmü, hogy csak akkot fog játszható lenni a faj,ha legalább a versenyt feltudja venni a hadis fajokkal. akkorát azért ne üssön, de igenis legyen esélye hadakozni egy gnómmal vagy egy óriással...

Hulyeseget ne kerdezz mar, ennel ertelmesebb vagy. :)

Nyilvan erositeni kell, de nem tulzottan, erre akartam utalni.

Betegseg erosites helyett pedig en meg mindig azt vallom, hogy terkapun is el lehessen kapni a betegseget. (Ezzel asszem a szorakozasbol gyujtas-problema is megoldva...) (Esetleg lehet az elf mintajara finomitani, hogy csak arto toliakciora eljen ez, de pl emberlopasra meg infoszerzesre nem)

Dynosaur 01-05-2010 12:33

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 235212)
Igazságosnak tartod, hogy ugyanúgy betegszik meg az, aki egyszer támad és az, aki hétszer támad?

Igen, igazságosnak! Akit hétszer be lehet ütni, az megérdemli!

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 235212)
Evvel egyetértek. Ami szerintem szükséges ahhoz, hogy játszható legyen felsőbb szinteken:
-gyújtás megoldása
-betegség erősítése
-helyek növelésével a haderő növelése

a helyek növelésével az a baj, hogy ha ezentúl 60 lakos fér el egy házban, akkor ha az megszűnik, még nagyobb kárt okoz... illetve bármilyen rengés következtében összedőlt barakk több kárt fog okozni, és ugye kivédeni nem lehet ezeket... inkább az erején kéne többet növelni, hogy kevés egységgel üssön nagyot, mint hogy még több egység férjen egy ugyanolyan könnyen megsemmisíthető épületbe.

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 235215)
Annyi sereggel kell beütni, amekkora betegséget kezelni képes a támadó.

biztos azt várod egy kezdőtől, hogy még a támadás előtt kiszámolja azt is, hogy mennyi ideig tart majd a betegség, ha betámad 3x, nem elég azt, hogy befér-e?
Illetve, ha egy hulla kiment full sereggel, van nála mondjuk 200 millió. Simán rámegyek annyival ahány tábim van... ez után ezt miért ne tehessem meg?

Vagy ráment a szövimre full sereggel, visszakísérné mindenki max tábival...

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 235215)
Valóban tök jó, hogyha beártózol valakit, te szenveded el. Így pár rengetés után ramatyul fog kinézni az országod. Ez a tükörvarázs varázslat.
Ha ismered a szabályt, máris nem okoz akkora problémát, mert figyelsz, hogy megfelelő mennyiségű varázslóval ártózd csak.
Ugyanez lenne a helyzet ezzel a szabállyal is. Meg kell tanulni annyi sereggel ütni a hullát, amekkora betegséget kezelni tudsz.
Ezzel módosítással jelentősen nőne a hulla mozgástere.

azért nem igazán hasonlít a kettő...

Összességében a hullát szívesen erősíteném! De a betegséget semmiképp... Így is elég!
A férőhelyeket szintén nem növelném, mert nem ad akkora bónuszt, mint amekkora veszéllyel járhat.

Gyula 01-05-2010 12:44

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 235235)

Ez nem feltétlen a játékos hibája, a hulla faj tényleg nagyon gyenge. Átlagos normálisan felépített hullát, egy nem tanya free agyon élezett hadi gnómmal vidáman beütöttem három sereggel és csak azért hárommal mert nem akartam kineccezni és hagytam otthon egy elég komoly ijjász védelmet. Innentöl kezdve nem lehetetlen hogy egy ork hadonló körülmények között beüsse 7 sereggel, és azt a hullát nem azért üti be 7 sereggel mert rosszul van felépítve, hanem azért mert ennyire gyenge.

Szerintem jó ötlet, hogy a több sereg több betegséget vigyen haza.

Gabro 01-05-2010 12:55

Quote:

kicsit számoltam:
5-ös szinten
10k elit a hullánál, 75% kat morál, szövi tagja, no torony = 37500 védőpont

a támadó egy mf ork tudós:
100% kamorállal 1665 lóval/sereg : 37699 támadópont...

annyira nem kell rosszul kiépültnek lenni, hogy 7 sereget kapjon....

Remedy 01-05-2010 13:05

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235240)
kicsit számoltam:
5-ös szinten

Pedig keves rosszabb hullat tudnek elkepzelni, mint amit vazoltal.... :)

(annyira meg ne akarj mar sarkitani, hogy egyiknek 100, masiknak 75 katmoralt adsz, es tornyot se raksz bele...) :)

Gabro 01-05-2010 13:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235241)

(annyira meg ne akarj mar sarkitani, hogy egyiknek 100, masiknak 75 katmoralt adsz, es tornyot se raksz bele...) :)

tudnék pár gömböt mutatni elites 75-ös morálú hullákról....
az ork meg illő hogy valami szép morált mutasson fel nem?
:D
na jó sarkítottam, de én ütöttem így 6x hullát orkkal, és azért nem többször mert lefele volt...

Dynosaur 01-05-2010 13:30

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235240)
kicsit számoltam:
5-ös szinten

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235241)

Remedy megelőzött. :) Mellesleg ha erősítenénk a hullán hadilag, akkor meg erősebb lenne... ergó nem lehetne beütni X-szer... következésképp: nem kell ezt a fránya pestist piszkálni, amit ennyire szeretnétek... :D

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235242)
tudnék pár gömböt mutatni elites 75-ös morálú hullákról....
az ork meg illő hogy valami szép morált mutasson fel nem?
:D
na jó sarkítottam, de én ütöttem így 6x hullát orkkal, és azért nem többször mert lefele volt...

mutatni sok mindent lehet... :D vannak hullák tolival, varival, vari szemmel, meg hasonlók... de azért ha Te hullával játszanál valószínű nem így nézne ki az orid... :) próbáld ki, hogy összerksz egy általad preferált hulla orit, és azt hányszor ütöd be az orkoddal... :) (légy becsületes azzal a hullával! :D ) szerintem olyan 2-3 fog kijönni, amit nem is csodálnék tekintve, hogy az ork a legerősebb hadis, a hulla meg elég gyenge. De nem azt kéne gátolni, hogy megtámadják, hanem azt erősíteni, hogy kivédje a támadást! :)

Von 01-05-2010 13:42

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 235244)
szerintem olyan 2-3 fog kijönni, amit nem is csodálnék tekintve, hogy az ork a legerősebb hadis, a hulla meg elég gyenge. De nem azt kéne gátolni, hogy megtámadják, hanem azt erősíteni, hogy kivédje a támadást! :)

75% barakkos 93% katmorálos full elites hullát egy ork (nem tudós) 2 sereggel betol simán. Hogy miért nincs a hullában torony? Mert akkor nem ér semmit sem a támadóereje. Hogy mf-ként feljebb be tudj ütni valakit, leginkább a 75% ló dukál a hullához, mert egy átlagos orival 75% elitet meg lehet fogni, ha egy picit is ügyes az ember.
De szerintem sem a betegséget kellene piszkálni. Ha hullával magas szinten ütsz vagy pattansz, 3an gyújtanak fel minimum kb, plusz agyba-főbe lopkodnak akár 10 aranyakért is, mert az emberek olyanok, hogyha tudják, hogy nem derül ki, akkor lesüllyednek erre a szintre is...
És e miatt teljesen játszahatatlan, na meg a haderő miatt, mivel full sereggel kitámadva max egy gyengébb, szegény szövitagot tud beverni, és akkor még igény szerint hazakísérnek 12-15 sereggel. Ja és nincs is mit bontani, hogy el tudj távolodni...
Gyújtásrezisztancia vagy üres hekire nagy férőhelybónusz, plusz haderőnövelés és/vagy barakkra férőhelybónusz kell neki, hogy egyáltalán értelme legyen vele játszani... Persze értelmes kereteken belül, de sok számolást írtak le már előttem ebben a topicban

Padlócsempe 01-05-2010 14:09

Quote:

betegség, ha betámad 3x, nem elég azt, hogy befér-e?
Illetve, ha egy hulla kiment full sereggel, van nála mondjuk 200 millió. Simán rámegyek annyival ahány tábim van... ez után ezt miért ne tehessem meg?

Vagy ráment a szövimre full sereggel, visszakísérné mindenki max tábival...

Megteheted, csak megbetegedik az országod, ezért kórházakat kell építened. Minél több sereggel, annál többet. Ennyi.

Ez a betegség erősítő javaslat kiegészítené a kitámadási bónuszt. Így nagy támadóereje lesz, és nagyon meg kell gondolni, hogy hány sereggel kísérd haza, mert átütni - akármennyi haderőbónuszt is adsz neki - könnyű lesz, de ez védené a sok bekapott sereg ellen.

Szerintem hiába adnánk neki 30% haderőbónusz és 30% férőhelybónuszt, mert szövibe ezentúl sem veszik be, és amellett, hogy szétgyújtják, ha kitámad, úgyis beverik annyi sereggel, amennyi épp jólesik.

Dynosaur 01-05-2010 14:19

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 235257)
Szerintem hiába adnánk neki 30% haderőbónusz és 30% férőhelybónuszt, mert szövibe ezentúl sem veszik be, és amellett, hogy szétgyújtják, ha kitámad, úgyis beverik annyi sereggel, amennyi épp jólesik.

akkor kapjon többet! az a lényeg, hogy kb egy szinten legyen valami normálisabb hadissal...

Mi lenne, ha kapna valami hasonlót az ork kitámadási bónuszához?

Remedy 01-05-2010 14:23

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 235259)
akkor kapjon többet! az a lényeg, hogy kb egy szinten legyen valami normálisabb hadissal...

Mi lenne, ha kapna valami hasonlót az ork kitámadási bónuszához?

Nem, ne legyen egy szinten, boven alatta legyen, de ne ennyivel, mint most. Ne, ne kapjon kitambonuszt, valamint sziesztat se.

Tokre kezdem mar unni hogy mindenki teljesen elszall a hullaval kapcsolatban, es vmi uberfajt akar belole csinalni... :P

vityu 01-05-2010 14:33

tolvaj- és varázslóvédelem: betegségforrás támadó tolvaj akcióknál 70%, üres területnek ember, és egységkapacitása van, az emberkapacitás jelentős méretű (20-25 ember és 10-20 egység), tehát mennek el emberei, ha nagyon rengetik vagy gyújtják, de nem mind. Elvileg igénytelen, néhányuk különlegesen, ezek megélnek a pucér földön is! :D

Alg 01-05-2010 14:48

Tolvaj- és varivédelem szerintem nem kell...

Már most is csak sereggel, meg gyújtogatás - emberrablás kombóval lehet ártani neki, ha erősítünk a seregén, akkor azért maradjon már támadható felület...

Egy bármilyen más hadis kaphat vihart, szárazságot, földrengést...

vityu 01-05-2010 14:59

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 235266)
Egy bármilyen más hadis kaphat vihart, szárazságot, földrengést...

Normál felépítés esetében legfeljebb 2 országtól, míg a hulla ugyanannál a szövetségnél mind a 4 tagtól.

Padlócsempe 01-05-2010 15:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 235267)
Normál felépítés esetében legfeljebb 2 országtól, míg a hulla ugyanannál a szövetségnél mind a 4 tagtól.

Szegény hullára négyen is raknak vihart, és négyen büntetik szárazsággal :(

vityu 01-05-2010 15:06

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 235269)
Szegény hullára négyen is raknak vihart, és négyen büntetik szárazsággal :(

Off volt, te is tudod, hogy nem lehet, minek kell mindig leírni? Attól még nem lesz megoldva a probléma. De ha kihagytam volna: egyéb ártókra gondoltam. Nem, nem a tolvajmérgezésre...

Padlócsempe 01-05-2010 15:13

Most komolyan, szerinted az ártóvarázslatok okoznak gondot az élőhalottnak?

vityu 01-05-2010 15:21

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 235272)
Most komolyan, szerinted az ártóvarázslatok okoznak gondot az élőhalottnak?

Nem 200 hektárról beszélek. Berengetik 4-en kv előtt, szép serege el tud menni...

Remedy 01-05-2010 15:24

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 235274)
Nem 200 hektárról beszélek. Berengetik 4-en kv előtt, szép serege el tud menni...

Quote:

Originally Posted by Súgó
Élőhalott

Előnyök

* hatástalan ellene a varázslók meggyilkolása, a katonák gyilkolása és a tolvajmérgezés,
* ha az országban vihar tombol, nem zavarja,
* a földrengés csak minimális károkat okoz,

Egy kis emlekezetfrissites... :P

Von 01-05-2010 15:27

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235275)
Egy kis emlekezetfrissites... :P

Pedig hidd el, hogy ennek ellenére a szöviből mindenki megrengeti, pont ugyanazért, amiért tizesével lopják az aranyát :)

ui: ezért nyilván nem kell varivédelem, csak sajnos így működik, arra akartam rávilágítani

Xeper 01-05-2010 18:56

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235277)
Pedig hidd el, hogy ennek ellenére a szöviből mindenki megrengeti, pont ugyanazért, amiért tizesével lopják az aranyát :)

Hozzátenném, hogy ráadásul nem csak a szöviből, hanem a környékről mindenhonnan. De nem is a rengés a kedvenc, hanem a tűzgolyó, emberlopás, gyújtás -a környéken MINDENKITŐL. Mikor hetekig nem akcióztam a hulla orimmal hosszú szabadság után visszajöve, B-ben napi 2* gyújtottak végig legalább... a 72 óra alatt konfliktus nélkül 100 körüli akciót indítottak ellenem, napi kb 100 milla kárt okozva nekem... valós cél nélkül (nem vittek semmi értéket, nem foglaltak). Ütésem után ez a tendencia megváltozott, kb 1 hétre felszökött a napi kár 250-300 millára.

Gabro 01-05-2010 20:17

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 235244)
[b]
mutatni sok mindent lehet... :D vannak hullák tolival, varival, vari szemmel, meg hasonlók... de azért ha Te hullával játszanál valószínű nem így nézne ki az orid... :) próbáld ki, hogy összerksz egy általad preferált hulla orit, és azt hányszor ütöd be az orkoddal... :) (légy becsületes azzal a hullával! :D ) szerintem olyan 2-3 fog kijönni, amit nem is csodálnék tekintve, hogy az ork a legerősebb hadis, a hulla meg elég gyenge. De nem azt kéne gátolni, hogy megtámadják, hanem azt erősíteni, hogy kivédje a támadást! :)

volt hullám, és nem elites volt.

csak azért sarkítottam ennyit, mert a védelme tényleg egy nagy nulla.
600 hekin 5 bank kivételével csak házam meg barakkom volt, mf voltam, lépés előtt fullra íjaztam (olyan 16k körül), mégis 2x ütött egy óriás lefele (szöviben volt igaz...)

erősíteni kellene a hulla katonáit, mint pl hogy az óriás katonái erősebbek, és akkor nem kellene semmi más bónuszt sokat piszkálni. pl 30%-kal erősebbek a katonái.
és kicsit megnövelni még a rezisztenciát a toli meg vari akciókra, de nem teljesen immunisra.
így a védelem meg a támadás is erősödne, de azért verhető maradna.

szinkoly 01-06-2010 20:48

Quote:

Élőhalottra nyitott térkapun keresztül a szövetségeseire irányuló ártó tolvajakciók hatásfoka 30% (Játszható legyen szövetségben is)

Padlócsempének volt ez a javaslata és engem nagyon megfogott vele.
A hullán át bárki felmérheti, gyújthatja, lophatja a szövit, és így nem sokan fogadnák be tagnak, még akkor se ha kiemelkedő haderejű lenne a serege (ami nem lesz úgyse). Van annyi gnóm és óriás, aki jobban illik az üres helyre és hullánk egyedül marad mfnek. Ami nem feltétlen baj, attól függ ki hogy akar játszani.
De ha szövibe lépne valaki, akkor én megadnám a felvetett javaslatot neki.
És ezzel nem mentünk el olyan, radikálisabb irányba, hogy kapun keresztül is terjedjen a fertőzés, viszont hatalmas segítség annak, aki játszana szövetségben. A százalékon még mondjuk lehetne gondolkozni.

siQ 01-06-2010 21:39

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 235492)
Padlócsempének volt ez a javaslata és engem nagyon megfogott vele.
A hullán át bárki felmérheti, gyújthatja, lophatja a szövit, és így nem sokan fogadnák be tagnak, még akkor se ha kiemelkedő haderejű lenne a serege (ami nem lesz úgyse). Van annyi gnóm és óriás, aki jobban illik az üres helyre és hullánk egyedül marad mfnek. Ami nem feltétlen baj, attól függ ki hogy akar játszani.
De ha szövibe lépne valaki, akkor én megadnám a felvetett javaslatot neki.
És ezzel nem mentünk el olyan, radikálisabb irányba, hogy kapun keresztül is terjedjen a fertőzés, viszont hatalmas segítség annak, aki játszana szövetségben. A százalékon még mondjuk lehetne gondolkozni.

támogatom.

All times are GMT +1. The time now is 04:29.