![]() |
Quote:
-Élőhalottra nyitott térkapun keresztül a szövetségeseire irányuló ártó tolvajakciók hatásfoka 30% (Játszható legyen szövetségben is) -Több élőhalottat beütő támadósereg esetén hosszabb lefolyású betegség (Ne kelljen félnie, ha nagy sereggel kitámad) (-Ha a támadás elindításának pillanatában lévő barakk férőhelyeinek több, mint 90%-ával kitámad, akkor +20% támadóerő) E mellé persze még meg kell erősítenünk a seregét, szóval lehetne egy 30%-os férőhelybónusz. |
Quote:
Csak 1 ember ne mehessen rá több sereggel? (illetve hosszabb leprát kap) Mert akkor a szöviben mindenki üt rá 1-et és nem is lesz hosszabb a lepra.... (na jó pár kórházat mindenki felránt...) A 90%-os kitámadás felett járó bónusz tetszik, főleg hogy a maradék 10% katonája 12%-ot ér, attól még 3-4 sereget bekaphat, és jöhet a lepra:D |
Quote:
2. A szövetségi tolibónusz egész jól hangzik, mindjárt szívesebben vennék be szövibe egy hullát:) 3. A hosszabb betegség nem hiszem, hogy nagy sikert fog aratni... 4. A plusz támadóerő alapban is megvan, ráadásul szerintem nem sok hullás ori megy ki full sereg nélkül.(kívéve az íjakat) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
A hulla fő védelme a betegség terjesztése. Nagyon illik ez az erősítés a hulla fajhoz. |
Quote:
nincs annyi kórház a világon.... |
Quote:
Mod: még szöviháborúban is érdekes (kamikaze-)akciókat szülne ez a változtatás |
Quote:
Érdekes elgondolás, ha megerősödik lehet hogy kipróbálom:D |
Quote:
|
Quote:
3hadis szövibe az ork vagy a gnóm/óriás helyére szerintem simán beférne egy megerősített hulla... (törpe ugye kell:P) |
Remelem, ez a sok betegseg surgosen feledesbe merul...
Semmi ertelme :) Valoban tok jo lenne ha beutsz vkit, aki beteg, es par kor alatt se nepesseged, se orszagod... Tessek hadilag erositeni a hullat, ne ugy, hogy ne lehessen sokszor beutni a betegseg miatt, mert annak semmi ertelme... Plane szegeny kezdo, akik 3-4 nap alatt sem gyogyulnak meg a sima betegsegtol sem, mert azt sem tudjak mi az a korhaz, igy meg par ora alatt romhalmaz marad az orszagukbol, es gondolom tobbet be sem lepnek.... Gondolkodjatok picit, mielott ilyen drasztikus dolgokat kitalaltok... :P (Ja, es mivel igenytelen, tanya sem kell neki, beehezni sem tud, remelem nem gondoljatok, hogy akar csak egy hadignommal vagy oriassal is fel kellene vennie a versenyt... Hat nem kell! :P) |
Quote:
|
ha hadilag nem lesz versenyképes akkor teljesen értelmetlen faj marad
|
Quote:
Igazságosnak tartod, hogy ugyanúgy betegszik meg az, aki egyszer támad és az, aki hétszer támad? Quote:
-gyújtás megoldása -betegség erősítése -helyek növelésével a haderő növelése |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ha ismered a szabályt, máris nem okoz akkora problémát, mert figyelsz, hogy megfelelő mennyiségű varázslóval ártózd csak. Ugyanez lenne a helyzet ezzel a szabállyal is. Meg kell tanulni annyi sereggel ütni a hullát, amekkora betegséget kezelni tudsz. Ezzel módosítással jelentősen nőne a hulla mozgástere. Ha más országok betegségére nem vonatkozna, csak az élőhalottól elkapottra, akkor pedig nem járhatsz pórul azzal, hogy egy olyan országot támadtál több sereggel, aki beteg, és emiatt kaptál túl sok betegséget. |
Amúgy Remy ha nem végletekben gondolkodunk, sztem is jó ötlet a betegség. csak nem ennyire szélsőségesen hogy 2 sereg akkor dupla annyi. de pl olyat eltudnék képzelni,hogy 2seregnél 20%-al,3 seregnél 30%-al stb. több
|
Quote:
Nyilvan erositeni kell, de nem tulzottan, erre akartam utalni. Betegseg erosites helyett pedig en meg mindig azt vallom, hogy terkapun is el lehessen kapni a betegseget. (Ezzel asszem a szorakozasbol gyujtas-problema is megoldva...) (Esetleg lehet az elf mintajara finomitani, hogy csak arto toliakciora eljen ez, de pl emberlopasra meg infoszerzesre nem) |
Quote:
Quote:
Quote:
Illetve, ha egy hulla kiment full sereggel, van nála mondjuk 200 millió. Simán rámegyek annyival ahány tábim van... ez után ezt miért ne tehessem meg? Vagy ráment a szövimre full sereggel, visszakísérné mindenki max tábival... Quote:
Összességében a hullát szívesen erősíteném! De a betegséget semmiképp... Így is elég! A férőhelyeket szintén nem növelném, mert nem ad akkora bónuszt, mint amekkora veszéllyel járhat. |
Quote:
Ez nem feltétlen a játékos hibája, a hulla faj tényleg nagyon gyenge. Átlagos normálisan felépített hullát, egy nem tanya free agyon élezett hadi gnómmal vidáman beütöttem három sereggel és csak azért hárommal mert nem akartam kineccezni és hagytam otthon egy elég komoly ijjász védelmet. Innentöl kezdve nem lehetetlen hogy egy ork hadonló körülmények között beüsse 7 sereggel, és azt a hullát nem azért üti be 7 sereggel mert rosszul van felépítve, hanem azért mert ennyire gyenge. Szerintem jó ötlet, hogy a több sereg több betegséget vigyen haza. |
Quote:
5-ös szinten 10k elit a hullánál, 75% kat morál, szövi tagja, no torony = 37500 védőpont a támadó egy mf ork tudós: 100% kamorállal 1665 lóval/sereg : 37699 támadópont... annyira nem kell rosszul kiépültnek lenni, hogy 7 sereget kapjon.... |
Quote:
(annyira meg ne akarj mar sarkitani, hogy egyiknek 100, masiknak 75 katmoralt adsz, es tornyot se raksz bele...) :) |
Quote:
az ork meg illő hogy valami szép morált mutasson fel nem? :D na jó sarkítottam, de én ütöttem így 6x hullát orkkal, és azért nem többször mert lefele volt... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
De szerintem sem a betegséget kellene piszkálni. Ha hullával magas szinten ütsz vagy pattansz, 3an gyújtanak fel minimum kb, plusz agyba-főbe lopkodnak akár 10 aranyakért is, mert az emberek olyanok, hogyha tudják, hogy nem derül ki, akkor lesüllyednek erre a szintre is... És e miatt teljesen játszahatatlan, na meg a haderő miatt, mivel full sereggel kitámadva max egy gyengébb, szegény szövitagot tud beverni, és akkor még igény szerint hazakísérnek 12-15 sereggel. Ja és nincs is mit bontani, hogy el tudj távolodni... Gyújtásrezisztancia vagy üres hekire nagy férőhelybónusz, plusz haderőnövelés és/vagy barakkra férőhelybónusz kell neki, hogy egyáltalán értelme legyen vele játszani... Persze értelmes kereteken belül, de sok számolást írtak le már előttem ebben a topicban |
Quote:
Ez a betegség erősítő javaslat kiegészítené a kitámadási bónuszt. Így nagy támadóereje lesz, és nagyon meg kell gondolni, hogy hány sereggel kísérd haza, mert átütni - akármennyi haderőbónuszt is adsz neki - könnyű lesz, de ez védené a sok bekapott sereg ellen. Szerintem hiába adnánk neki 30% haderőbónusz és 30% férőhelybónuszt, mert szövibe ezentúl sem veszik be, és amellett, hogy szétgyújtják, ha kitámad, úgyis beverik annyi sereggel, amennyi épp jólesik. |
Quote:
Mi lenne, ha kapna valami hasonlót az ork kitámadási bónuszához? |
Quote:
Tokre kezdem mar unni hogy mindenki teljesen elszall a hullaval kapcsolatban, es vmi uberfajt akar belole csinalni... :P |
tolvaj- és varázslóvédelem: betegségforrás támadó tolvaj akcióknál 70%, üres területnek ember, és egységkapacitása van, az emberkapacitás jelentős méretű (20-25 ember és 10-20 egység), tehát mennek el emberei, ha nagyon rengetik vagy gyújtják, de nem mind. Elvileg igénytelen, néhányuk különlegesen, ezek megélnek a pucér földön is! :D
|
Tolvaj- és varivédelem szerintem nem kell...
Már most is csak sereggel, meg gyújtogatás - emberrablás kombóval lehet ártani neki, ha erősítünk a seregén, akkor azért maradjon már támadható felület... Egy bármilyen más hadis kaphat vihart, szárazságot, földrengést... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Most komolyan, szerinted az ártóvarázslatok okoznak gondot az élőhalottnak?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
ui: ezért nyilván nem kell varivédelem, csak sajnos így működik, arra akartam rávilágítani |
Quote:
|
Quote:
csak azért sarkítottam ennyit, mert a védelme tényleg egy nagy nulla. 600 hekin 5 bank kivételével csak házam meg barakkom volt, mf voltam, lépés előtt fullra íjaztam (olyan 16k körül), mégis 2x ütött egy óriás lefele (szöviben volt igaz...) erősíteni kellene a hulla katonáit, mint pl hogy az óriás katonái erősebbek, és akkor nem kellene semmi más bónuszt sokat piszkálni. pl 30%-kal erősebbek a katonái. és kicsit megnövelni még a rezisztenciát a toli meg vari akciókra, de nem teljesen immunisra. így a védelem meg a támadás is erősödne, de azért verhető maradna. |
Quote:
A hullán át bárki felmérheti, gyújthatja, lophatja a szövit, és így nem sokan fogadnák be tagnak, még akkor se ha kiemelkedő haderejű lenne a serege (ami nem lesz úgyse). Van annyi gnóm és óriás, aki jobban illik az üres helyre és hullánk egyedül marad mfnek. Ami nem feltétlen baj, attól függ ki hogy akar játszani. De ha szövibe lépne valaki, akkor én megadnám a felvetett javaslatot neki. És ezzel nem mentünk el olyan, radikálisabb irányba, hogy kapun keresztül is terjedjen a fertőzés, viszont hatalmas segítség annak, aki játszana szövetségben. A százalékon még mondjuk lehetne gondolkozni. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:29. |