Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   dvd,mozi filmek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2592)

puma 11-04-2009 15:16

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 227789)
Happen: Esemény

Kissé elvont film. A növények egy olyan pollent bocsájtanak ki amitől minden ember öngyilkos lesz. Aztán egyszer csak vége.

Egészen nézhető kis film.Bár sztem kicsit túlspirázták megint a jó hallivúdi módi szerint.

J.Ati 11-06-2009 17:59

A legbátrabb város - novembertől a mozikban

A legbátrabb város

Ezt megnézem:)
Esetleg látta már valaki?

Pepa 11-10-2009 17:27

Gettó milliomos

Egy igazi koldusból királyfi történet, csak egy egy apró bibi van benne. A főhőst nem érdekli a pénz, csak az imádott és mindent azért tesz, hogy megtalálja az egyetlen lányt akit mindig is szeretett.

Nekem tetszett, szerintem jó film lett. Ezt bizonyítja a 9 Oscar is amit kapott.

Remedy 11-10-2009 23:21

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 228774)
Gettó milliomos

Egy igazi koldusból királyfi történet, csak egy egy apró bibi van benne. A főhőst nem érdekli a pénz, csak az imádott és mindent azért tesz, hogy megtalálja az egyetlen lányt akit mindig is szeretett.

Nekem tetszett, szerintem jó film lett. Ezt bizonyítja a 9 Oscar is amit kapott.

Nem volt rossz, bar a legnehezebbnek tartott kerdes nehezsegen behaltam... :)

Pepa 11-11-2009 07:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 228869)
Nem volt rossz, bar a legnehezebbnek tartott kerdes nehezsegen behaltam... :)

És az 1000 rúpiás kérdésre tudtad volna a választ?
Keleten szerintem nem nagyon tanítanak európai irodalmat.

J.Ati 11-26-2009 00:36

Az elmúlt pár nap termése:)

2012

Jó kis film volt, akinek tetszett a holanpután, annak ez is fog:)

A testőr

Ez pedig egy szokásos Steven Seagal film.
Én szeretem a filmjeit, bár mind egy kaptafára épül, ha nem ő lenne a főszereplő valszeg nem néztem volna meg.
Legalább tudom mit várhatok tőle:D csitt-csatt, bimm-bumm :D

J.Ati 11-26-2009 22:54

Ezt a filmet is megnéztem :Bunyó

A főszereplő pénzhiányban szenved, aztán elkezd verekedni.
Egyszer mindenképp meglehet nézni.

http://www.imdb.com/title/tt1082601/

Tsobi 11-27-2009 06:21

Van néhány olyan fiatal színész, akiket nagyon agresszívan próbálnak rátukmálni a közönségre, bár nagy dolgokat nem mutattak - szerintem az egyikük Ő.

Dragi 11-27-2009 07:12

Szerintem a 2012 nem egy olyan jó film, sőt ha azt nézem már elegem van a katasztrófa filmekből :S:S:S

Pepa 11-29-2009 20:23

Tegnap is, meg ma is magyar filmeket néztem és nekem tetszettek:

Intim fejlövés:

4 férfi, 4 élet és mindnek a középpontjában a szexualitás, de valahogy nem úgy, a hogyan Ők szeretnék.

Fej, vagy írás?

Két fiatal egyetemista csajozna, de a kiszemelt nő a média kedvence. Ha fej megteszem, ha írás, akkor nem.

Vent 12-03-2009 08:50

A Fiók (The Jacket)

..meg kell néznem még egyszer, hogy teljesen tiszta legyen a kép.

Arwen 12-03-2009 11:59

Utoljára a New Moont néztem. 20-ad rangú vámpíros film, amiben szinte nincsenek is vámpír jelenetek. Nem igazán tetszett, pedig az első rész nagyon bejött. Az igénytelen feliratról meg inkább nem is mondok semmit.

szamóka 12-03-2009 12:39

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 231434)
Utoljára a New Moont néztem. 20-ad rangú vámpíros film, amiben szinte nincsenek is vámpír jelenetek. Nem igazán tetszett, pedig az első rész nagyon bejött. Az igénytelen feliratról meg inkább nem is mondok semmit.

Nálam az volt a probléma, hogy -az első résszel ellentétben- most nem aludtam el a moziban, és kénytelen voltam végignézni (az asszony nagy Twilight fan...).

Tsobi 12-03-2009 13:32

Quote:

Originally Posted by Arwen (Post 231434)

Bizonyára tudod, hogy ezeknek a filmeknek egy könyvsorozat az alapjuk. Meg kell mondanom, hogy ahhoz képest, hogy mennyire nem élvezhető a sorozat második kötete, egész jól megcsinálták a filmet. :)
A vámpíros jelenetek hiánya azért lehet, mert itt inkább arra a barátságra volt fektetve a hangsúly, ami Bella és Jacob közt alakult ki és aminek a későbbiekben nagy jelentősége lesz. ;)
A feliratról nem tudok nyilatkozni, mert eredeti nyelven láttam.

Tsobi 12-07-2009 15:03

Találtam a letölthető filmek közt, de nem merem megnézni!

Magyar cím: Amerikai pite melegen 2
Angol cím: Another Gay Sequel: Gays Gone Wild!
Megjelenése: 2008

Cím: Another Gay Sequel
Eredeti cím: Another Gay Sequel: Gays Gone Wild!
Fesztiválcím: Amerikai pite - még melegebben!
Ország/Év: Amerikai vígjáték, 2008

Tsobi 12-08-2009 14:45

Ha egy filmhez külön töltöm le a feliratot, akkor azt hogyan tudom megcsinálni, hogy működjön is?

Andrew 12-08-2009 14:50

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231831)
Ha egy filmhez külön töltöm le a feliratot, akkor azt hogyan tudom megcsinálni, hogy működjön is?

A feliratnak és a filmnek azonos nevet kell adni. Mármint a fájloknak. Tehát ha avi-d van és srt a feliratod, akkor valahogy így:
Jófilm.avi
Jófilm.srt

Ha dvd-s a film fájlja, akkor nem tudom :D

Tsobi 12-08-2009 14:53

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 231834)
A feliratnak és a filmnek azonos nevet kell adni. Mármint a fájloknak. Tehát ha avi-d van és srt a feliratod, akkor valahogy így:
Jófilm.avi
Jófilm.srt

Ha dvd-s a film fájlja, akkor nem tudom :D

S nem kell egy mappába betenni a kettőt?

Tsobi 12-08-2009 15:00

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231837)

Átneveztem mindkettőt ugyanarra, más végződéssel (felirat .srt film .avi), még egy mappába is tettem őket, de így sem megy. :(

Ati 12-08-2009 15:02

Olvasd el a feliratokat, és utána nézd a filmet, akkor már tudod miről szól. :D

Tsobi 12-08-2009 15:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231839)
Olvasd el a feliratokat, és utána nézd a filmet, akkor már tudod miről szól. :D

Naaaaaaaaa ... :(

Von 12-08-2009 15:15

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231831)

Használj Mplayert! Ott külön be tudod tenni a feliratot, sőt ha csúszik, vagy akármi van vele, film közben megállítás nélkül is tudod tolni a megfelelő irányba, hogy jó legyen. Ráadásul az Mplayer szinte minden filmformátumot le tud játszani, alig találkoztam olyannal, amit nem. Minden másra meg ott a VLC Player :D
A BSPlayer nem rossz de jóval körülményesebb meg érzékenyebb szerintem.
Igaz MPlayerrel a DVD formátumot nem biztos, hogy le tudod játszani, asszem :)

Andrew 12-08-2009 15:16

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231837)

Dede, egymás mellett kell lennie.

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231838)
Átneveztem mindkettőt ugyanarra, más végződéssel (felirat .srt film .avi), még egy mappába is tettem őket, de így sem megy. :(

De ugye a felirat alapból is srt volt, nem pedig sub, vagy valami más? :D

Xeper 12-08-2009 15:21

A lejátszók többsége drag'n'drop módszerrel elfogadja a feliratokat... tudom ajánlani a VLC player nevű darabot, jól átlátható grafikus felülettel rendelkezik, és gyakorlatilag minden formátummal elbír.
A feliratnak amúgy nem kell egy mappában lennie a filmmel, csak ha azt szeretnéd, hogy automatikusan együtt nyissa meg a player a filmeddel.

Tsobi 12-08-2009 15:34

Köszönöm Mindenkinek a segítséget, sikerült megoldani egy frissen letöltött MPlayerrel :)

J.Ati 12-08-2009 15:42

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231846)
Köszönöm Mindenkinek a segítséget, sikerült megoldani egy frissen letöltött MPlayerrel :)

Melyik filmet fogod megnézni?
Csak hogy legyen arról is szó:)

J.Ati 12-08-2009 15:50

Én ma reggel megnéztem A csúf igazság nevű filmet.

Jobb fajta romantikus-vígjáték.
Ezek a típusú filmek szerintem nagyon jók:)

Este, pedig Az energia című filmet fogom megnézni.
Erről a filmről vegyes véleményeket olvastam. Este majd eldöntöm, hogy nekem mennyire jön be:)

http://www.imageserve.info/img_store...qk_405_569.jpg

Ati 12-08-2009 15:54

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 231849)
Este, pedig Az energia című filmet fogom megnézni.
Erről a filmről vegyes véleményeket olvastam. Este majd eldöntöm, hogy nekem mennyire jön be:)

Helyesek a nőnemű főszereplők a képen. :D

Von 12-08-2009 15:54

Én tegnap este néztem meg a Thirteen Days című filmet, nekem nagyon tetszett!
A kubai rakétaválságról szól, egészen pontosan arról, hogy a legmagasabb politikai szinten hogy élik meg és hogy oldják meg. Nagyon komoly, a politikai intrikák és nehéz döntési szituációk kedvelőinek szerintem kötelező darab :)

Ati 12-08-2009 15:57

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231852)
Én tegnap este néztem meg a Thirteen Days című filmet, nekem nagyon tetszett!
A kubai rakétaválságról szól, egészen pontosan arról, hogy a legmagasabb politikai szinten hogy élik meg és hogy oldják meg. Nagyon komoly, a politikai intrikák és nehéz döntési szituációk kedvelőinek szerintem kötelező darab :)

Én másoknak is ajánlom. Nem egy mai film, de nekem nagyon tetszett. Valamiért nagyon akciósan volt az Amazonon, pedig szerintem egyáltalán nem rossz. :)

J.Ati 12-08-2009 16:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231851)

Ööö.. igen, abszolút helyesek :D

Xeper 12-08-2009 16:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231851)

Melyik tetszik jobban? A 14 éves? :D

Zombis vígjáték kedvelőinek tudom ajánlani a Zombieland című szösszenetet, szerintem egyszer mindenképpen érdemes megnézni :)

A komolyabb darabok kedvelőinek pedig az Engedj be! című svéd romantikus (!) horrort :D

Valezius 12-15-2009 21:09

Égető bizonyíték
Könnyed kis film (akció vígjáték), nekem nagyon tetszett, de csak azért kezdtem el nézni, mert Clooney és Pitt is szerepelt benne. Pitt szerepe nagyon király volt, meg szerintem az alakítás is.
A többi filmalak is rendben volt. 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0887883/

8 tanú
Nem volt rossz, eltölteni 1,5 órát pont jó. Extrát nem tudnék kiemelni belőle. 6.5/10
http://www.imdb.com/title/tt0443274/

Moon
Nagyon ajnározták, úgyhogy valamivel jobbat vártam. Az a része nem tetszett, amikor egymásra találtak, aztán csak úgy mondtak egymásnak ezt-azt. Ott valami többet vártam volna el. 7/10
http://www.imdb.com/title/tt1182345/

Hajsza a Föld alatt (1974)
Jobb volt, mint a remake. Minden tekintetben, a vége is sokkal értelmesebb.
Tetszett, hogy itt is színeket használnak álnévnek, nem tudom, hogy Tarantino innen vette át, vagy abban az évtizedben számos filmben benne volt ez. 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0072251/

J.Ati 12-16-2009 14:02

John Travolta, és Denzel Washington főszereplésével Hajsza a föld alatt

http://www.imdb.com/title/tt1111422/

A magyar címe ugyanaz, mint az 1974-esnek, de teljesen más filmről van szó.
Nekem tetszett, ajánlom nektek is :)

Pepa 12-19-2009 21:33

Kegyetlen báj

Érdekes szavakkal leírni ezt a filmet. Egy arisztokratikusan gazdag család fió gyermekének életét mutatja be, a megszületéstől az öngyilkosságig.

szinkoly 12-21-2009 20:54

Én szombaton néztem meg az Avatart, bár nem vok egy nagy mozis, de ezért beültem egy 3Ds vetítésre. Remek film, volt okuk a kritikusoknak ajnározni, de tele volt látvánnyal az egész film:) Mindenkinek ajánlom!!!!

Tsobi 12-22-2009 20:36

Én is meglestem és tényleg nagyon jó. :)

Vent 12-24-2009 19:10

Wassup Rockers, azaz a Külvárosi rockerek.
A Kids című filmhez tudnám hasonlítani - egy kis szex és "tragédia", semmi tartalom vagy mondanivaló.

Pepa 12-25-2009 08:33

Pókember

gondolom senkinek se kell bemutatni

Super hero movie

A Pókember paródiája

Vent 12-31-2009 11:19

Becstelen Brigantyk
Egy komolyabb hangvételű történelmi filmre számítottam annak ellenére, hogy Tarantino alkotás, de már az elején elvesztette komolyságát a film: a zene leginkább egy western filmbe illett volna.
A film során többnyire vicces, néhol pedig abszurd jelenetek vannak.
Nekem tetszett, mint vígjáték.

All times are GMT +1. The time now is 01:52.