Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elf faj faji sajátosságainak változása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1779)

Pax Hungaricum 05-08-2007 11:41

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94296)
tudod mit ??

így van !!

így ok?

:D

csak 1 kérdésem van: melyik faj nem ilyen?

mond ki bátran.

Bizots én vagyok a 'béna' de speciel én ritkán lopok orktól... Tudod, elég gáz, ha kilopok belőle 10 millió aranyat, és utána mészárol rajtam 500 millió arany kárt...
Tehát az ork nem homokzsák.

Ritkán ütöttem meg óriást, mert hadiban is roppant erős, és ha rágyúrnak a varázsló részére, akkor eléggé tömött barakkok kellenek, hogy beüssem, és amint beütöttem, jött a 6 rengés naponta.
Nem homokzsák.

Sőt, még a hulla sem homokzsák, mert ha bántottam, és megtámadott, lehet, hogy nem tudott áttörni a védelmemen, de attól még keményen megfizettem az árat az elhulló védekező seregeim miatt, ő meg tulajdonképpen ingyen támadott meg. (+ hazacipeltem a leprát, és a kórházak elég sok hekit foglalnak egy kiélezett országban)
Nem homokzsák.

A fél-elf sem homokzsák, mert úgy beöl 2 perc alatt 3000 varázslót, hogy inkább nem piszkálom őket... Csak ha muszáj.
Nem homokzsák.

Nem folytatom... Egyik faj sem igazi homokzsák. Az elf az lett.

Kutyuleee 05-08-2007 11:42

Quote:

Originally Posted by Aliana (Post 94304)
nagy tévedés..
az elf nem él burok alatt,csak aki úgy játszik vele!
tudod bármilyen szinten drága bárkit beverni
és nem pont egy elfet kell
lehe mást is ütni
jó ha az elf ártózott ,lopott az más..
de lehet én vagyok túl szolid játékos,de amíg ne bántanak sosem ártanék senkinek

tehát ha meglátsz egy üres orit akkor te nem foglalsz tőle földet??? mert nem bántasz senkit... ugye?

Hóhér 05-08-2007 11:42

Quote:

nagy tévedés..
lehe mást is ütni
de lehet én vagyok túl szolid játékos,de amíg ne bántanak sosem ártanék senkinek

az elfeket sokal drágább beverni minden szinten...

épp ez nem tartotta őket vissza az értelmetlen ártózástól, gyilkolástól...

-Hiena- 05-08-2007 11:43

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 94301)
Ha már látod, hgoy fantomsereg van rajta, akkor a gömb sikerült.
Tehát látod a személyiségét, hogy túlélő-e vagy sem.

1 tűzgolyó, papír, és ceruza. = Megmondatd miből mennyi van arányaiban.
Ha kijön, hogy elpusztult 8 íjász, 91 varázsló és 129 tolvaj, már ment is a sereg... Mert arányait tekintve HALÁLLAZÁN beverted.

pontosabb számolás:
Éplista.
Csak össze kell szorozni pár számot. = darabszámra megmondom milyen egysége van.

A fantomsereg semmitől sem véd, csak pár% készültséggel többe kerül megmondani, hogy milye van.

És hogy mint mondtad, nem A:
Hát ha nem A, akkor meg más csoportokban elég sok a varázsló, meg a tolvaj. Egy elf NEM engedheti meg magának azt, hogy 35/35 vagy akár 40/40 % barakk/torony legyen, mert a SZ..emét is kilopják, meg agyonrengetik, meg amit akarsz...

És vegyük bele a VIP elfeket!
Többezer/több tízezer forintot bukhat el, ha törölnie kell az országát azért, mert pár 'kedves' ork most vérszemet kap, és kivetik a TOP30-ból...

És ha szemetek, soha többé nem is engedik oda vissza.

Ergó: Játszhatatlan faj, mert már az 5. szintről sem tud feljebb lépni... Amelyik fajjal meg nem lehet szintet lépni, azt meg ki is lehet venni a játékból, mert nincs értelme...

(Nem vagyok efl-fanatikus, hadis/varis országaim vannak!)

total hibas az egesz eszmefuttatas.
az iromanyodnak koze sincs a temahoz. az elf bunkerebb mint valaha.
ettol a valtozastol cseppet nem lesz sebezhetobb. az arto tolvaj es magikus akcioi lettek leszabalyozva. nagyon helyesen.

laci 05-08-2007 11:43

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94308)
tehát ha meglátsz egy üres orit akkor te nem foglalsz tőle földet??? mert nem bántasz senkit... ugye?

Nyilván a "burok mögül" való ész nélküli gyilkolászásra gondolt.

Aliana 05-08-2007 11:43

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94296)
tudod mit ??

így van !!

így ok?

:D

csak 1 kérdésem van: melyik faj nem ilyen?

mond ki bátran.

ha tényleg tdsz játszani,mint ahogy gondolom igen
akkor igenis minden fajnak meg van a maga védelmi oldala
csak tudni kell vele játszani
mindegyikkel
csak amíg te és a többiek nyugisan maradtok egy háborúban
addig az elfek torkos macik most... és a szövijük is:rolleyes:

Xeper 05-08-2007 11:45

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94309)

De ha értelmet nyer az ártó, akkor a változások miatt már nem lehet védekezni vele elég hatékonyan. Kellene valami ellenségességi faktor, hogy ha betámad egy szövi, akkor a 80% gyengítés szűnjön meg :D

-Hiena- 05-08-2007 11:45

Quote:

nagy tévedés..
lehe mást is ütni

nagy tevedes! egyik fajnak sincsenek olyan vedelmi bonuszai mint az elfnek, tehat a tobbi fajhoz kepest megiscsak burok alatt el.

Hóhér 05-08-2007 11:46

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 94306)
Bizots én vagyok a 'béna' de speciel én ritkán lopok orktól... Tudod, elég gáz, ha kilopok belőle 10 millió aranyat, és utána mészárol rajtam 500 millió arany kárt...

Ritkán ütöttem meg óriást, mert hadiban is roppant erős, és ha rágyúrnak a varázsló részére, akkor eléggé tömött barakkok kellenek, hogy beüssem, és amint beütöttem, jött a 6 rengés naponta.
Nem homokzsák.

Sőt, még a hulla sem homokzsák, mert ha bántottam, és megtámadott, lehet, hogy nem tudott áttörni a védelmemen, de attól még keményen megfizettem az árat az elhulló védekező seregeim miatt, ő meg tulajdonképpen ingyen támadott meg. (+ hazacipeltem a leprát, és a kórházak elég sok hekit foglalnak egy kiélezett országban)
Nem homokzsák.

A fél-elf sem homokzsák, mert úgy beöl 2 perc alatt 3000 varázslót, hogy inkább nem piszkálom őket... Csak ha muszáj.
Nem homokzsák.

erre csak azt tudom mondani, hála Atinak , köszönjük a változást...

pont az ilyen szemléletű játékosoknak köszönhetik a többiek...

jó sokat lehet belőlük találni...

" tolis vagyok, de nem lopok orkot... senkit nem lopok aki kicsit is tud ártani nekem, keresek valami ingyen cuccot
( mellesleg neked az a homokzsák, pl a töpre de ezért nem nyavajogtok mi?? )
jaj de jó van az elf faj, tolizok mint atom, és alíg tudnak ártani nekem , ez jó lesz !!! "

Hóhér 05-08-2007 11:47

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 94313)
De ha értelmet nyer az ártó, akkor a változások miatt már nem lehet védekezni vele elég hatékonyan. Kellene valami ellenségességi faktor, hogy ha betámad egy szövi, akkor a 80% gyengítés szűnjön meg :D

volt ilyesmi felvetés amúgy már !

Pax Hungaricum 05-08-2007 11:47

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94309)

Én még nem láttam elfet, aki szórakozásból beártózótt volna... Csak akkor szálltak rám, ha közéjük csaptam.
(Kivéve az elenyésző mennyiségő hadis elfeket, de most nem is róluk van szó.)

Nekem is volt(!) elf tolvajom.
Sose ártóztam le senkit 'CSAK ÚGY' poénból...
Tudod... Másra is kell készültség...

Biztos én vagyok a gyáva kezdő 8 év játék után... De én speciel soha nem ártózgattam le unalmamban senkit. Készültségpazarlás.
Ha meg találok egy üres lufit... És beütöm ijászokkal... nagy kaland. Az az ország a beütésem nélkül is életképtelen.

Tehát MIT PARÁZOL annyira az elfektől??????
Csak nem arról va szó, hogy leppattogsz a védelemről, és most megcsillant a szemedben a visszabágás alkalma??????
...

Kutyuleee 05-08-2007 11:47

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 94306)

Nem homokzsák.

Nem homokzsák.

Nem homokzsák.

hmm hogy nem lopsz orkot??? a te bajod, nem csak 2körre lehet lopkodni, és ha feletted van drága mulatság vmit is érő ütést tennie rajtad...:D stb...
már bocs de egy elf több kárt tud benned tenni mint egy hulla, úgyhogy hagyd ezt a marhaságot.
ahogy nézem az irásodat te csak törpéket bántasz, meg embereket... bár embereket sem mer félsz a sok tolijától. meg sztem te még attól is fosol hogy berenget egy törpe...

Pax Hungaricum 05-08-2007 11:50

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 94310)
total hibas az egesz eszmefuttatas.
az iromanyodnak koze sincs a temahoz. az elf bunkerebb mint valaha.
ettol a valtozastol cseppet nem lesz sebezhetobb. az arto tolvaj es magikus akcioi lettek leszabalyozva. nagyon helyesen.

Egy ÁRVA SZÓVAL SEM mondtam, hgoy sebezhetőbb lett!!!!!

Azt mondtam, hgoy nagyobb kedvvel sebzem meg, mert SEMMit nem tud utána csinálni velem!

És azt mondtam, hgoy lehetetlen szintet lépni vele, ha az ilyen elfgyűlölők, mint TE, rájuk szabadulnak...

Meg lehet gátolni hgoy szintet lépjen = játék értelmetlenné tétele = értelmetlen faj. EZT mondtam. és NEM azt, hgoy könnyű beverni.

Xeper 05-08-2007 11:51

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94316)
volt ilyesmi felvetés amúgy már !

Akkor sry, ki is szállok, nem fogok 1000 lázongó hsz-t elolvasni :D

Aliana 05-08-2007 11:51

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94308)

na ez nem tiszta...
ha látok egy üres orit???
szted melyik szinten van sok üres ori??
ja és ha megtalálom és nem figyel akkor persze neki megyek,de nem földre
azért a szövi a lényeg,együtt,egymás mellett
anélkül mit ér??
akkor elmegyek morálozni:D

Ati 05-08-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 94321)

Ez az, ami miatt érdemi irányba nem viszem el jelenleg a témát. :) Majd... :)

Kutyuleee 05-08-2007 11:52

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 94319)
Egy ÁRVA SZÓVAL SEM mondtam, hgoy sebezhetőbb lett!!!!!

Azt mondtam, hgoy nagyobb kedvvel sebzem meg, mert SEMMit nem tud utána csinálni velem!

És azt mondtam, hgoy lehetetlen szintet lépni vele, ha az ilyen elfgyűlölők, mint TE, rájuk szabadulnak...

Meg lehet gátolni hgoy szintet lépjen = játék értelmetlenné tétele = értelmetlen faj. EZT mondtam. és NEM azt, hgoy könnyű beverni.

már bocs de ezt bármelyik fajjal meglehet csinálni, mert ha az elfet letudod verni a topból akkor bármi mást is...

Pax Hungaricum 05-08-2007 11:53

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94318)
hmm hogy nem lopsz orkot??? a te bajod, nem csak 2körre lehet lopkodni, és ha feletted van drága mulatság vmit is érő ütést tennie rajtad...:D stb...
már bocs de egy elf több kárt tud benned tenni mint egy hulla, úgyhogy hagyd ezt a marhaságot.
ahogy nézem az irásodat te csak törpéket bántasz, meg embereket... bár embereket sem mer félsz a sok tolijától. meg sztem te még attól is fosol hogy berenget egy törpe...

Szerintem meg BAROMI nehéz 2 körnél messzebb lopni, ha +200 és -200 helyezésre tőled MINDENKI 2 körre van........

Álmodjam meg a 4-5 körre lévől országszámát? Vagy hgoyan is gondolod?

Elmesélhetnéd...

Mellesleg nem mondtam, hogy nem lopok orkot.
De MEGGONDOLOM, hogy mit kapok cserébe a lopásért.
Egy élfnél többé nem fogok gondolkodni... Szétlopom, és szet is verem...

Pax Hungaricum 05-08-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94325)
már bocs de ezt bármelyik fajjal meglehet csinálni, mert ha az elfet letudod verni a topból akkor bármi mást is...

Így van.
Csak az a 'másik' vissza tudja verni magát. Egy elf meg nem.

Kutyuleee 05-08-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by Aliana (Post 94322)
na ez nem tiszta...
ha látok egy üres orit???
szted melyik szinten van sok üres ori??
ja és ha megtalálom és nem figyel akkor persze neki megyek,de nem földre
azért a szövi a lényeg,együtt,egymás mellett
anélkül mit ér??
akkor elmegyek morálozni:D

4.-3. szinten egy-egy kitámadt ori, 4-en elhagyott orik... és nem tudod vinni magaddal a szöviket illetve ők nem tudnak támadni veled együtt??? ott már a föld a legnagyobb érték

Kutyuleee 05-08-2007 11:56

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 94327)
Így van.
Csak az a 'másik' vissza tudja verni magát. Egy elf meg nem.

miért ne tudná??? óriásoknak eddig se tudott ártani így és még se láttam sehol se elf likvidálásra szakosodott óriásokat??? mást, meg simán szivat azzal hogy az ütés elött kitekizi, sokan pattanának, mert hatalmas a védelme... és ezután még röhögve sereg cserél részben és kisér is...

Hóhér 05-08-2007 11:58

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 94321)

jó kifogás sose rossz mi??

mázlista

:p

kár hogy nem olvasod végig, rengeteg tapasztalt játékosnak lett tönkre téve a játéka,és ha ez így van ,és össze vissza kell újrázgatniuk, mert szanaszét lettek verve, az amúgy normálisan kiépített országuk,

akkor biztos lesz módosítás

:)

Pax Hungaricum 05-08-2007 12:00

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94329)
miért ne tudná??? óriásoknak eddig se tudott ártani így és még se láttam sehol se elf likvidálásra szakosodott óriásokat??? mást, meg simán szivat azzal hogy az ütés elött kitekizi, sokan pattanának, mert hatalmas a védelme... és ezután még röhögve sereg cserél részben és kisér is...

Több tízezer (talán több százezer) ország van a játékban.
Csak 10 olyan elfet mondj, aki hekit tud ütni a TOP30-ban.
Kíváncsi vagyok kit lehet megütni pár íjásszal hekire.

Segíts kérlek, mondj ilyet. Ha ezt megmondod, most azonnal indítok egy elf országot.

Kutyuleee 05-08-2007 12:02

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 94333)

Segíts kérlek, mondj ilyet. Ha ezt megmondod, most azonnal indítok egy elf országot.

1 kitámadt hullát:D:D általában ahol +-200helyre csak 2körösök vannak ott hullák is vannak... emellett ki franc mondta itt hogy ijjásszal támadsz? seregcseréről nem halottál még??? de biztosan hisz 8éve jáccol... akkor meg mi nem tiszta???

jah és ha meg tuti beüt így is úgyis, akkor meg nem kisérsz hanem szembe mész, vszinü otthonról nem fog tudni már mivel kijönni rád...

Hóhér 05-08-2007 12:06

Quote:

kérdezd meg Sütit hogy ment fel az elfével Aban oda , ahová fel jutott...

biztos nem tekizéssel...

ne indíts elf országot, inkább olyasmit amivel megtanultok játszani...

;)

Kutyuleee 05-08-2007 12:08

nem értem miért siránkoznak az elfek, multkor az óriásommal buktam nem kevés pénzt, mert szembejött egy fél-elf akit földeltem és csak koptatással tudtam védeni... és tudott volna nekem ártani, és nem tolival 1FÉL-ELF!!!

Pax Hungaricum 05-08-2007 12:09

Minden tiszta.
Csak ritkán találkozik az ebmer TOP30-ban olyan hullákkal, ami nincs otthon.
Még az 5. szinten is ritka, nemám feljebb...
Már a 4. szinten sincsenek hullák a TOP30-ban. És akkor a többi szintről még nem is beszéltünk.

A hazakísérést meg minden fajjal meg lehet csinálni, nem kunszt.
De ha te hekire jössz, meg én is hekire megyek, akkor nem sokra mentünk egymással...

Egy védekező elfet igenis ki lehet ütni a TOP30-ból, és utána kívül is lehet tartani. Míg másfajjal ez nehéz, mert ha kiütöd, máson visszaüti. De egy íjászos elf nem üt vissza senkin semmit.

Maradnak a nem létező épp kitámadott hullák.. :D:D

Xeper 05-08-2007 12:09

Quote:

Ha már kérik :) :
A-ban 500k pont felett van kb ennyi elf, inkább nem sorolnám fel a nevüket :)

Pax Hungaricum 05-08-2007 12:11

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 94335)
kérdezd meg Sütit hogy ment fel az elfével Aban oda , ahová fel jutott...

biztos nem tekizéssel...

ne indíts elf országot, inkább olyasmit amivel megtanultok játszani...

;)

1 ;)

Még 9-et várok. :p

Köszi a jótanácsot. Törlöm mind a 12 orimat, és indítok valamit, amivel megtanulok játszani. :)

Hóhér 05-08-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 94340)
1 ;)

Még 9-et várok. :p

Köszi a jótanácsot. Törlöm mind a 12 orimat, és indítok valamit, amivel megtanulok játszani. :)

rendbe

akkor talán majd fogod te is látni a másik 9et...

de segítek nem régiben pont volt itt még 1 ilyen elf...

már csak 8at less.

;)

Kutyuleee 05-08-2007 12:13

Quote:

Originally Posted by Pax Hungaricum (Post 94338)
Minden tiszta.
Csak ritkán találkozik az ebmer TOP30-ban olyan hullákkal, ami nincs otthon.
Még az 5. szinten is ritka, nemám feljebb...
Már a 4. szinten sincsenek hullák a TOP30-ban. És akkor a többi szintről még nem is beszéltünk.

A hazakísérést meg minden fajjal meg lehet csinálni, nem kunszt.
De ha te hekire jössz, meg én is hekire megyek, akkor nem sokra mentünk egymással...

Egy védekező elfet igenis ki lehet ütni a TOP30-ból, és utána kívül is lehet tartani. Míg másfajjal ez nehéz, mert ha kiütöd, máson visszaüti. De egy íjászos elf nem üt vissza senkin semmit.

Maradnak a nem létező épp kitámadott hullák.. :D:D

K-ban legalább tudok 3 hullát a top30-ban... és míg egy jó Elfhez 1 sereggel mész be addig ő 3-al is visszatud jönni általában mert annyira ki kell rá támadni, akkor most ki van egálban kivel??? sztem ez 3-1es 1.ső félidő az elfnek... miért kell úgy hozzáállni az elfhez, hogy nincs bent és nem fog szembejönni vagy kisérni??? miért kell azt feltételezni hogy nem tudja az ijászai felét becserélni lóra és szembe menni? miért kell feltételezni hogy lentebbi szinteken rohangálnak a 70%os barakkos orkok és hogy az elfnek kell 30/30as barakk torony lent???

Kiru 05-08-2007 12:13

helo
szerintem meg uncsi már,régi elf családból származom,ahogy elnézem vannak elf ellenesek/nagytudásúhadik/akiket nemlehet meggyőzni hogy ezek a változások túl erősek és vagyunk mi elfek akik nemtudnak játszani,meg csak tamagocsizunk,van értelme??????
Inkább javaslatok,mint mellkasverés....
láttam megfontolandó ötletet/pl:ha támadnak szűnjön a malusz/ilyenek kellenek,nem az érdekel hogy mennyi zsé kell az elf beütésre!
Építsünk közösen és ne romboljunk:))))

Tomas-bpm 05-08-2007 12:14

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 94289)
Akkro egy egyszerünek tünö hibábol miért kell egy ekkorra változtatást eszközölni ráadásul ugy hogy a felkészülési idö a nullával volt egyenlö ?????
Nekem az egséz egy boszorkányüldözésre hasonlit egy faj ellen akire ráfogták hogy unalmukban gyujtogattak az A ban......
Biztos kell a változtatás mert változás nélkül nincs játék de ez ebben a formában nagyon nem megfelelönek tünik....

ON

Épp ez a lényeg, hogy nincs felkészülési idő, akkor miből tartana, ha az elfek kapnának 3 nap védelmet, és ez alatt eldöntethik hogy maradnak e elfek, vagy pedig fajt váltanak és átépülnek...így már egy picit korrektebb lenne a dolog....de így?!

Kutyuleee 05-08-2007 12:16

Quote:

Originally Posted by Kiru (Post 94344)
helo
szerintem meg uncsi már,régi elf családból származom,ahogy elnézem vannak elf ellenesek/nagytudásúhadik/akiket nemlehet meggyőzni hogy ezek a változások túl erősek és vagyunk mi elfek akik nemtudnak játszani,meg csak tamagocsizunk,van értelme??????
Inkább javaslatok,mint mellkasverés....
láttam megfontolandó ötletet/pl:ha támadnak szűnjön a malusz/ilyenek kellenek,nem az érdekel hogy mennyi zsé kell az elf beütésre!
Építsünk közösen és ne romboljunk:))))

ő nekem most is van Elf orim ép szintet fogok vele lépni, és jééé mégse kapkodok 1000kézzel a változás ellen, de egy gramm házat nem gyújtottam, és egyszer sem rengettem senkit

VérGyöngyTyúk Z 05-08-2007 12:18

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94329)

Csak egy kérdés: Mondjuk 4. szinten, nem anarchba (ahol ugye szabályos, ha valakinek kétszáz orija van egy csopiban) mf elf aki "bunker" és küzdött a feljutásért és nincs egy rakat saját orija ahonnan pénzt szerezhetne, az miből cseréljen sereget?

Kutyuleee 05-08-2007 12:20

Quote:

Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z (Post 94348)
Csak egy kérdés: Mondjuk 4. szinten, nem anarchba (ahol ugye szabályos, ha valakinek kétszáz orija van egy csopiban) mf elf aki "bunker" és küzdött a feljutásért és nincs egy rakat saját orija ahonnan pénzt szerezhetne, az miből cseréljen sereget?

egy másik kérdés: ki mondta hogy pénz nélkül kell jáccani???
és még 1: Melyik mf ori életképes hosszútávon ha nincs tartaléka??? elég egyszer összeakadnia egy agresszivabb szövivel és bármelyik mf sirhat...

VérGyöngyTyúk Z 05-08-2007 12:22

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94346)
ő nekem most is van Elf orim ép szintet fogok vele lépni, és jééé mégse kapkodok 1000kézzel a változás ellen, de egy gramm házat nem gyújtottam, és egyszer sem rengettem senkit

Elf lesz az az orid a szintlépés után is?
a 13:13-ashoz pedig:
Miért kell azt feltételezni, hogy mindenki képes sereget cserélni?

Tank 05-08-2007 12:22

Ha már teljesen békés fajjá alakítják az elfet, akkor a termelésén lehetne javítani. ha már nem csinálhat semmit, akkor legalább termeljen rendesen. Mivel a törpék bányája 200%-al termel többet, azért az elfeknek se jönne rosszul 100% körüli gabona plussz :) Ez ellen még az A-ban játszó hadik se ágállnának, elvégre a kaját nekik is ki kell termelni valakinek...
(mivel lopni nem hagyjuk az elfet, a bányák alig termelnek, mindenképpen piacra szorul, így a termelése javulhatna :)

Arwen 05-08-2007 12:24

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 94352)
Ha már teljesen békés fajjá alakítják az elfet, akkor a termelésén lehetne javítani. ha már nem csinálhat semmit, akkor legalább termeljen rendesen. Mivel a törpék bányája 200%-al termel többet, azért az elfeknek se jönne rosszul 100% körüli gabona plussz :) Ez ellen még az A-ban játszó hadik se ágállnának, elvégre a kaját nekik is ki kell termelni valakinek...
(mivel lopni nem hagyjuk az elfet, a bányák alig termelnek, mindenképpen piacra szorul, így a termelése javulhatna :)

Ütni még lehet vele :p

Hóhér 05-08-2007 12:25

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 94352)

a tanyát vissza lehet építeni...

a bányát nem.

All times are GMT +1. The time now is 03:27.