![]() |
Quote:
Tehát az ork nem homokzsák. Ritkán ütöttem meg óriást, mert hadiban is roppant erős, és ha rágyúrnak a varázsló részére, akkor eléggé tömött barakkok kellenek, hogy beüssem, és amint beütöttem, jött a 6 rengés naponta. Nem homokzsák. Sőt, még a hulla sem homokzsák, mert ha bántottam, és megtámadott, lehet, hogy nem tudott áttörni a védelmemen, de attól még keményen megfizettem az árat az elhulló védekező seregeim miatt, ő meg tulajdonképpen ingyen támadott meg. (+ hazacipeltem a leprát, és a kórházak elég sok hekit foglalnak egy kiélezett országban) Nem homokzsák. A fél-elf sem homokzsák, mert úgy beöl 2 perc alatt 3000 varázslót, hogy inkább nem piszkálom őket... Csak ha muszáj. Nem homokzsák. Nem folytatom... Egyik faj sem igazi homokzsák. Az elf az lett. |
Quote:
|
Quote:
épp ez nem tartotta őket vissza az értelmetlen ártózástól, gyilkolástól... |
Quote:
az iromanyodnak koze sincs a temahoz. az elf bunkerebb mint valaha. ettol a valtozastol cseppet nem lesz sebezhetobb. az arto tolvaj es magikus akcioi lettek leszabalyozva. nagyon helyesen. |
Quote:
|
Quote:
ha tényleg tdsz játszani,mint ahogy gondolom igen akkor igenis minden fajnak meg van a maga védelmi oldala csak tudni kell vele játszani mindegyikkel csak amíg te és a többiek nyugisan maradtok egy háborúban addig az elfek torkos macik most... és a szövijük is:rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
erre csak azt tudom mondani, hála Atinak , köszönjük a változást... pont az ilyen szemléletű játékosoknak köszönhetik a többiek... jó sokat lehet belőlük találni... " tolis vagyok, de nem lopok orkot... senkit nem lopok aki kicsit is tud ártani nekem, keresek valami ingyen cuccot ( mellesleg neked az a homokzsák, pl a töpre de ezért nem nyavajogtok mi?? ) jaj de jó van az elf faj, tolizok mint atom, és alíg tudnak ártani nekem , ez jó lesz !!! " |
Quote:
|
Quote:
(Kivéve az elenyésző mennyiségő hadis elfeket, de most nem is róluk van szó.) Nekem is volt(!) elf tolvajom. Sose ártóztam le senkit 'CSAK ÚGY' poénból... Tudod... Másra is kell készültség... Biztos én vagyok a gyáva kezdő 8 év játék után... De én speciel soha nem ártózgattam le unalmamban senkit. Készültségpazarlás. Ha meg találok egy üres lufit... És beütöm ijászokkal... nagy kaland. Az az ország a beütésem nélkül is életképtelen. Tehát MIT PARÁZOL annyira az elfektől?????? Csak nem arról va szó, hogy leppattogsz a védelemről, és most megcsillant a szemedben a visszabágás alkalma?????? ... |
Quote:
már bocs de egy elf több kárt tud benned tenni mint egy hulla, úgyhogy hagyd ezt a marhaságot. ahogy nézem az irásodat te csak törpéket bántasz, meg embereket... bár embereket sem mer félsz a sok tolijától. meg sztem te még attól is fosol hogy berenget egy törpe... |
Quote:
Azt mondtam, hgoy nagyobb kedvvel sebzem meg, mert SEMMit nem tud utána csinálni velem! És azt mondtam, hgoy lehetetlen szintet lépni vele, ha az ilyen elfgyűlölők, mint TE, rájuk szabadulnak... Meg lehet gátolni hgoy szintet lépjen = játék értelmetlenné tétele = értelmetlen faj. EZT mondtam. és NEM azt, hgoy könnyű beverni. |
Quote:
|
Quote:
na ez nem tiszta... ha látok egy üres orit??? szted melyik szinten van sok üres ori?? ja és ha megtalálom és nem figyel akkor persze neki megyek,de nem földre azért a szövi a lényeg,együtt,egymás mellett anélkül mit ér?? akkor elmegyek morálozni:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem meg BAROMI nehéz 2 körnél messzebb lopni, ha +200 és -200 helyezésre tőled MINDENKI 2 körre van........ Álmodjam meg a 4-5 körre lévől országszámát? Vagy hgoyan is gondolod? Elmesélhetnéd... Mellesleg nem mondtam, hogy nem lopok orkot. De MEGGONDOLOM, hogy mit kapok cserébe a lopásért. Egy élfnél többé nem fogok gondolkodni... Szétlopom, és szet is verem... |
Quote:
Csak az a 'másik' vissza tudja verni magát. Egy elf meg nem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mázlista :p kár hogy nem olvasod végig, rengeteg tapasztalt játékosnak lett tönkre téve a játéka,és ha ez így van ,és össze vissza kell újrázgatniuk, mert szanaszét lettek verve, az amúgy normálisan kiépített országuk, akkor biztos lesz módosítás :) |
Quote:
Csak 10 olyan elfet mondj, aki hekit tud ütni a TOP30-ban. Kíváncsi vagyok kit lehet megütni pár íjásszal hekire. Segíts kérlek, mondj ilyet. Ha ezt megmondod, most azonnal indítok egy elf országot. |
Quote:
jah és ha meg tuti beüt így is úgyis, akkor meg nem kisérsz hanem szembe mész, vszinü otthonról nem fog tudni már mivel kijönni rád... |
Quote:
biztos nem tekizéssel... ne indíts elf országot, inkább olyasmit amivel megtanultok játszani... ;) |
nem értem miért siránkoznak az elfek, multkor az óriásommal buktam nem kevés pénzt, mert szembejött egy fél-elf akit földeltem és csak koptatással tudtam védeni... és tudott volna nekem ártani, és nem tolival 1FÉL-ELF!!!
|
Minden tiszta.
Csak ritkán találkozik az ebmer TOP30-ban olyan hullákkal, ami nincs otthon. Még az 5. szinten is ritka, nemám feljebb... Már a 4. szinten sincsenek hullák a TOP30-ban. És akkor a többi szintről még nem is beszéltünk. A hazakísérést meg minden fajjal meg lehet csinálni, nem kunszt. De ha te hekire jössz, meg én is hekire megyek, akkor nem sokra mentünk egymással... Egy védekező elfet igenis ki lehet ütni a TOP30-ból, és utána kívül is lehet tartani. Míg másfajjal ez nehéz, mert ha kiütöd, máson visszaüti. De egy íjászos elf nem üt vissza senkin semmit. Maradnak a nem létező épp kitámadott hullák.. :D:D |
Quote:
A-ban 500k pont felett van kb ennyi elf, inkább nem sorolnám fel a nevüket :) |
Quote:
Még 9-et várok. :p Köszi a jótanácsot. Törlöm mind a 12 orimat, és indítok valamit, amivel megtanulok játszani. :) |
Quote:
akkor talán majd fogod te is látni a másik 9et... de segítek nem régiben pont volt itt még 1 ilyen elf... már csak 8at less. ;) |
Quote:
|
helo
szerintem meg uncsi már,régi elf családból származom,ahogy elnézem vannak elf ellenesek/nagytudásúhadik/akiket nemlehet meggyőzni hogy ezek a változások túl erősek és vagyunk mi elfek akik nemtudnak játszani,meg csak tamagocsizunk,van értelme?????? Inkább javaslatok,mint mellkasverés.... láttam megfontolandó ötletet/pl:ha támadnak szűnjön a malusz/ilyenek kellenek,nem az érdekel hogy mennyi zsé kell az elf beütésre! Építsünk közösen és ne romboljunk:)))) |
Quote:
Épp ez a lényeg, hogy nincs felkészülési idő, akkor miből tartana, ha az elfek kapnának 3 nap védelmet, és ez alatt eldöntethik hogy maradnak e elfek, vagy pedig fajt váltanak és átépülnek...így már egy picit korrektebb lenne a dolog....de így?! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
és még 1: Melyik mf ori életképes hosszútávon ha nincs tartaléka??? elég egyszer összeakadnia egy agresszivabb szövivel és bármelyik mf sirhat... |
Quote:
Elf lesz az az orid a szintlépés után is? a 13:13-ashoz pedig: Miért kell azt feltételezni, hogy mindenki képes sereget cserélni? |
Ha már teljesen békés fajjá alakítják az elfet, akkor a termelésén lehetne javítani. ha már nem csinálhat semmit, akkor legalább termeljen rendesen. Mivel a törpék bányája 200%-al termel többet, azért az elfeknek se jönne rosszul 100% körüli gabona plussz :) Ez ellen még az A-ban játszó hadik se ágállnának, elvégre a kaját nekik is ki kell termelni valakinek...
(mivel lopni nem hagyjuk az elfet, a bányák alig termelnek, mindenképpen piacra szorul, így a termelése javulhatna :) |
Quote:
|
Quote:
a bányát nem. |
All times are GMT +1. The time now is 03:27. |