Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Toto 12-04-2006 11:36

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 50317)
Aki lefordul meg tudja választani melyik 5. szintű csoportba is fordul. Ha nem akar egy freemailes csoporttal megküzdeni mehet nem freemail-esbe is.

hmm...
tehát akkor ne menjen a régi, kedvenc csopijába...

Szecsa 12-04-2006 11:40

Toto, akkor nem megy.
Valaszt olyan csoportot, ahol tudja teljesiteni az elvarasokat.

Ati 12-04-2006 11:42

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 50319)
hmm...
tehát akkor ne menjen a régi, kedvenc csopijába...

Mitől "régi kedvenc" csopija az, ahol pontosan tudja, hogy nem fogja tudni teljesíteni a feltételeket?

Jajj ne szórakozzunk már...

bitboss 12-04-2006 11:42

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50223)
Bocsi de ezt a gondolatot követve az 1A országainak akik x ezer kör alatt meghódították a top-ot (ezidőalatt te megszereztél 4-5-6-7 személyiséget!), hogy akarod kompenzálni az időráfordítását?

Nekik is megadod majd egyben a kiskék 6-7-8-9-est ha lefordul?
Ja hogy nem? :-o Akkor ne akadjunk már fenn, ilyesmin,hogy időigényes!

Mikor fogadjátok már el végre, hogy a kiskék 7-es pálya nehezebb mint a kék 2-es???

azt a véleményt támogatom, hogy kelljen megdolgozni A-ban is a következö kékszámért, de az A-ban is egyforma, vagy kicsivel (nem aránytalanul) nehezebb feltételek között. azért javasoltam a 3 táblást (4-es) feltételt.
a jelenlegi feltételekkel az egy országgal játszóknak sokkal több idöt kell szenvedniük A-ban, a több országgal játszóknak pedig (ha most lép fel az egyikkel A-ba), a követö országa beragad a 2. szinten hosszú idöre.
pont az idézet 1. bekezdésében foglaltak miatt

Toto 12-04-2006 12:00

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 50322)
Toto, akkor nem megy.
Valaszt olyan csoportot, ahol tudja teljesiteni az elvarasokat.

Azért ne egyszerűsítsük le a dolgokat. Nem mindegy, hogy egy csopiban hányan vannak előtted 2 körre, és abból mennyien vannak szabin...

De amit akartam elmondtam, úgyhogy további jó elmélkedést. ;)
örüljetek:p

Synkel 12-04-2006 12:40

Quote:

Originally Posted by Toto (Post 50300)
Bocs, hogy megint beleszövegelek, de nem találkozott még senki olyan szövivel, akiknek semmi céljuk 5. szinten, csak mondjuk 400 hekin mindenkit hazavágni, aki arra mer menni? ilyenkor kénytelen fellépni aki haladni akar alacsony hekiszámmal.

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 50317)
Aki lefordul meg tudja választani melyik 5. szintű csoportba is fordul. Ha nem akar egy freemailes csoporttal megküzdeni mehet nem freemail-esbe is.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50323)
Mitől "régi kedvenc" csopija az, ahol pontosan tudja, hogy nem fogja tudni teljesíteni a feltételeket?

Jajj ne szórakozzunk már...

Most először hadd offoljak bele a témába, de ha kell, újat is indítok ennek.
Mind tudjátok ,miről van szó. Az ilyen szövik nem merítik ki a tisztességtelen játék fogalmát, lévén smemi egyéb céljuk nincs, mint más játékának a tönkretétele?

Bocsi még egyszer az offért.

yenkie 12-04-2006 14:22

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50316)
Sziasztok !

Mielőtt szavaznék pár dolgot szeretnék kérdezni, ami nem világos, pedig olvastam az összes beírást.

Legyen rögtön az első beírás :

"Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség."

Ez egy harmadik opcionális lehetőség a jelenlegi szabályok mellé, vagy teljesen új javaslat, amiben az áll hogy mindenkinek 2x kell körbe fordulnia ?

volt ilyesmiről szó, de nem tudom melyik került bele a szavazásba...

például én így támogatnám :

- Ne keljen az A-ba lépni ???

Nem is lehet, hiszen ott van már 1 ország, ami megpróbál megfelelni a szintlépésnek.Az A szerves része a játéknak, ha más is, mint a többi csoport, feltétlenül elvárható, hogy aki több személyiséget szeretne, próbáljon meg ott is boldogulni , ha meg sem próbálja , akkor a zéró start lehetőséget adnám nekik.

- ha az A-s ország 4-5000 kör alatt nem tudott megfelelni a szintlépéshez szükséges követelménynek, akkor lehessen neki futni még egy kört B -ből, és ez díjazandó majd egy plussz személyiséggel

- ha az A-s ország ennyi idő alatt kiverekedte a feljutáshoz szükséges topp köröket, akkor a jelenleg, már elfogadott szabály marad érvényben rá.

Ezzel a javaslattal , mindenféleképp támogatnám , azokat, akiket hajt , hogy 1 körbejárás alatt szerezzenek személyiséget .
Hajtja a topp leverése őket.
Az alsó 4 szinten termelt pénzüket nem a következő forduláshoz raktározzák el majd B ben, hanem segítik vele a klánjukat A ban.

Ugyan akkor támogatnám azokat is, akiknek nem sikerül a dolog A ban, és másodszorra is neki futnak...
Ha akkora sem sikerült, de mivel 2x körbe jártak 4 szintet, elérték a szükséges topp köröket, így megkapnák a plussz személyiséget...

Egy dologra ki kell még térjek...

Azok a játékos társak, akik több személyiséget szeretnének, de csak 1 országot tartani, azokat nem támogatnám, a fent leírtak szerint.
(szerintem igen kevés ilyen játékos van)

Aki pont most fordulna új személyiségért, próbáljon megfelelni a jelenlegi szabálynak, mivel ez 2- 3 hónapig most biztos nem lesz módosítva legalább...

Ennyi idő alatt van ideje egy új országot elindítani , ami majd az A-s feltételeket próbálja teljesíteni...

Ha lesz elfogadva új szabály, akkorra vagy sikerül A ban fordulnia a jelenlegi rendszer szerint, vagy neki fut még 1x, de akkor már járna majd neki a plussz személyiség, de akkorra már legyen is fenn a próbálkozó országa A ban...

csak, hogy jól értem-e.
Ha A-ból nem tud fordulni, visszalép B-be és onnan áll neki?

Hóhér 12-04-2006 14:25

Quote:

Originally Posted by yenkie (Post 50411)
csak, hogy jól értem-e.
Ha A-ból nem tud fordulni, visszalép B-be és onnan áll neki?

nem...

B ből forgókról van szó ...

ha teljesíti a forgás jelenlegi feltételeit, akkor fordul +személyiséggel

ha nem teljesíti, akkor is fordul, de 2x kell neki

ez a lényege...

szó sincs a jelenlegi szabály eldobására, csak egy harmadik opció bevezetéséről...

monro 12-04-2006 14:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50297)
Egyedül az A az, ami problémásabb, és az A követelményekből indult ez a topic. Nem hiszem, hogy bármi máshoz hozzá kellene nyúlni.

Egyetlen dologhoz kellene hozzányúlni!

Függetleníteni kell a 2B-ből való fellépés feltételeit az 1A-s oritól, ahogyan azt levezettem jópár hozzászólással ezelött egy logikai láncon.

Ez pedig a javaslatok közül a 6.pont!

Az 1A-s orinak a saját személyiségéhez tartozó feltételrendszert kell teljesítenie és a 2B-s nek is a saját személyiségéhez tartozót. Ha mindkettő teljesítette a rá előírtakat akkor a 2B-s léphet az 5-re... (ha akar persze)

Ha függőségi viszonyban hagyjuk őket akkor létrehozunk egy "logikai bukfencet"

---> Az 1A-ban való haladás a top felé tovább tart(hat), mint lejjebb a morálromlás kezdetének az ideje

Ez mit eredményez?

---> Az alsóbb szinten lévő orik ezért vagy szabiznak, vagy leadnak személyiséget még akkor is ha ők a TOP1 a csoportjukban!

---> Vagy az 1A-s országot kell lefordítani és ujrakezdeni az 1A top meghódítását 2000 körönként

Ati 12-04-2006 14:53

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50424)
Függetleníteni kell a 2B-ből való fellépés feltételeit az 1A-s oritól, ahogyan azt levezettem jópár hozzászólással ezelött egy logikai láncon.

A 6. pont a többi mellett értelmetlen. Felvisz egy országot, egy személyiséggel, otthagyja, mindig 30%-ot kell teljesítenie.

A 2. pont teljesen ugyanez, csak nincs túlbonyolítva.

monro 12-04-2006 14:54

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50316)
Az A szerves része a játéknak, ha más is, mint a többi csoport, feltétlenül elvárható, hogy aki több személyiséget szeretne, próbáljon meg ott is boldogulni , ha meg sem próbálja , akkor a zéró start lehetőséget adnám nekik.

Végre valaki megfogalmazta keményen :)
Egyetértek.

Hóhér 12-04-2006 14:56

Quote:

Az 1A-s orinak a saját személyiségéhez tartozó feltételrendszert kell teljesítenie és a 2B-s nek is a saját személyiségéhez tartozót. Ha mindkettő teljesítette a rá előírtakat akkor a 2B-s léphet az 5-re... (ha akar persze)

Ha függőségi viszonyban hagyjuk őket akkor létrehozunk egy "logikai bukfencet"

---> Az 1A-ban való haladás a top felé tovább tart(hat), mint lejjebb a morálromlás kezdetének az ideje

Ez mit eredményez?

---> Az alsóbb szinten lévő orik ezért vagy szabiznak, vagy leadnak személyiséget még akkor is ha ők a TOP1 a csoportjukban!

---> Vagy az 1A-s országot kell lefordítani és ujrakezdeni az 1A top meghódítását 2000 körönként

ez eredményezi a 2x való fordulást,1 személyiségért B ből, így is nagy engedmény a jelenlegi szabályhoz képest...

monro 12-04-2006 15:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 50425)
A 6. pont a többi mellett értelmetlen. Felvisz egy országot, egy személyiséggel, otthagyja, mindig 30%-ot kell teljesítenie.

A 2. pont teljesen ugyanez, csak nincs túlbonyolítva.

Hát azért korántsem.
Zou barátomnak pld minden orija kiskék 3-as vagy 4-es. Egyébként meg ha ez bonyolult valakinek akkor kaphatta az 1A-s oriját, mert magától odáig biztosan nem juthatott el.

És amit mondasz otthagyja az 1 személyiséges orit az 1A-ban ?
És akkor mi van? Vigyázzon rá, hogy nehogy kiessen a topból.
A 2B-ben ugyanúgy teljesítenie kell a korántsem alacsony elvárásokat!

monro 12-04-2006 15:06

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50427)
ez eredményezi a 2x való fordulást,1 személyiségért B ből, így is nagy engedmény a jelenlegi szabályhoz képest...

Valóban. Ez is jó megoldás csak kitolás azzal aki pld top1 a 2B-ben és 32. az 1A-ban.

Kisbér 12-04-2006 15:12

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50429)
Hát azért korántsem.
Zou barátomnak pld minden orija kiskék 3-as vagy 4-es. Egyébként meg ha ez bonyolult valakinek akkor kaphatta az 1A-s oriját, mert magától odáig biztosan nem juthatott el.

És amit mondasz otthagyja az 1 személyiséges orit az 1A-ban ?
És akkor mi van? Vigyázzon rá, hogy nehogy kiessen a topból.
A 2B-ben ugyanúgy teljesítenie kell a korántsem alacsony elvárásokat!

Alapvetően ugye azokat érinti ez, akik nem szeretnek az A-ban.

Akik szeretnek, azoknak ált. van és nem top30%-on orijuk az A-ban. :D

Szóval tegyük fel, hogy én nem szeretem az A-t, de vannak orijaim, amivel imádok körbe-körbe menni, mert szeretem a fiatalokat az alsóbb csoportokban szétverni, ebben látok örömöt, és nem szeretem, ha leütnek az A-ban.
Szóval én egy ilyen csávó vagyok, akkor mit csinálok, felviszek egy 1 személyes orit az A-ba, betonelf, top25%-ra felviszem, és beszabizom... SZK-zom...
Ha felér a B-be a rendes orim -tudjátok, akikkel a kicsi csirákat szivatom az 5. szinten a (6)-ossal- akkor csak kiveszem szabiról, vagy szk-ból, 336 kör, és máris fordulhat (7)-ért. Mehet újra az szk...
Talán még azt is megcsinálom, hogy a B-ben hagyott egységeket valakivel felhozatom, és abból a pénzből kompenzálom a császárnak leadott hekik fedezését.

Szóval ugyanaz, mintha fix 30% lenne.

Aki szereti az A-t, az előbb utóbb megpihen egy orival az A-ban. És nagy valószínűség szerint nem az lesz a legnagyobb (x)-es orija... És azzal nem lesz túlságosan nehéz a hozzá tartozó topjába kerülni...

monro 12-04-2006 15:30

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 50433)
Alapvetően ugye azokat érinti ez, akik nem szeretnek az A-ban.

Akik szeretnek, azoknak ált. van és nem top30%-on orijuk az A-ban. :D

Szóval tegyük fel, hogy én nem szeretem az A-t, de vannak orijaim, amivel imádok körbe-körbe menni, mert szeretem a fiatalokat az alsóbb csoportokban szétverni, ebben látok örömöt, és nem szeretem, ha leütnek az A-ban.
Szóval én egy ilyen csávó vagyok, akkor mit csinálok, felviszek egy 1 személyes orit az A-ba, betonelf, top25%-ra felviszem, és beszabizom... SZK-zom...
Ha felér a B-be a rendes orim -tudjátok, akikkel a kicsi csirákat szivatom az 5. szinten a (6)-ossal- akkor csak kiveszem szabiról, vagy szk-ból, 336 kör, és máris fordulhat (7)-ért. Mehet újra az szk...
Talán még azt is megcsinálom, hogy a B-ben hagyott egységeket valakivel felhozatom, és abból a pénzből kompenzálom a császárnak leadott hekik fedezését.

Szóval ugyanaz, mintha fix 30% lenne.

Aki szereti az A-t, az előbb utóbb megpihen egy orival az A-ban. És nagy valószínűség szerint nem az lesz a legnagyobb (x)-es orija... És azzal nem lesz túlságosan nehéz a hozzá tartozó topjába kerülni...

Zou barátom akit említettem feljebb, többször volt már top1-10 az 1A-ban több orijával is. Jelenleg mindegyik kiskék3-as vagy 4-es. Csak az ellenpélda kedvéért... ;)

ui: (igen képzeljétek el vannak olyanok akik a top10-ből is lefordulnak ha már uncsi a dolog!)

Xeper 12-04-2006 15:33

Szerintem éppen elég könnyebbség egy többországos játékos számára, hogy elég néha elővenni azt a bizonyos SZKztatott országát, és teljesíteni kell azt a pár kört, alkalomadtán kicsit feljebb is tornászva a ranglistán.
Egy egyországos játékos ha ugyanolyan jó játékos mint az előbb leírt többoris, akkor teljesít a Bben, feljebb lép az A-ba, és azon kívül hogy el kell érnie azt a szintet, ahol a másiknak SZKra került az országa van, még többet is kell teljesítenie, mert ez az ország több személyiségért hajt.

Az rendben, hogy több ország több melót jelent, de ne lehessen ekkora csapatmunkát végrehajtani összekötött országokkal -éppen elég nagy a vagyonáramlás saját országok között így is (természetesen szabályos keretek között).

Kisbér 12-04-2006 15:40

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50441)
Szerintem éppen elég könnyebbség egy többországos játékos számára, hogy elég néha elővenni azt a bizonyos SZKztatott országát, és teljesíteni kell azt a pár kört, alkalomadtán kicsit feljebb is tornászva a ranglistán.
Egy egyországos játékos ha ugyanolyan jó játékos mint az előbb leírt többoris, akkor teljesít a Bben, feljebb lép az A-ba, és azon kívül hogy el kell érnie azt a szintet, ahol a másiknak SZKra került az országa van, még többet is kell teljesítenie, mert ez az ország több személyiségért hajt.

Az rendben, hogy több ország több melót jelent, de ne lehessen ekkora csapatmunkát végrehajtani összekötött országokkal -éppen elég nagy a vagyonáramlás saját országok között így is (természetesen szabályos keretek között).

Ámen... :)
És most jönnek az emberek, akik ezt fogják 2 oldalon keresztül írni:

"de ha én utálom az A-t, akkor minek szenvedjek ott?! Had menjek ütni a kezdőket az 5. szintre, mert az tényleg élvezetes!"

;)

Hóhér 12-04-2006 18:50

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50431)
Valóban. Ez is jó megoldás csak kitolás azzal aki pld top1 a 2B-ben és 32. az 1A-ban.

ezt nem értem miért kitolás?

én B ben topp 1 vagyok
A ban nem néztem egy ideje, de biztos 32 felett...

;)

monro 12-04-2006 19:23

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50535)
ezt nem értem miért kitolás?

én B ben topp 1 vagyok
A ban nem néztem egy ideje, de biztos 32 felett...

;)

Tegyük fel, hogy a B-s orid kiskék 8-as.
Az A-ban pedig jelenleg 16. vagy 850K ponton. A követelménye a B-s oridnak az A-s orival szemben a 6. hely jelenleg asszem. Talán 1,4 millió pont. Alig 550K-ra vagy a céltól bár csak 10 helyezésnyire.

Szóval? Lelépteted az 1A-s oridat feladva a top meghódítását? Vagy leszabizod a 2B-st amíg eléred a 6. helyet az A-ban? Vagy leadsz egy személyiséget a 8-ból (pedig teljesítetted a feltételeket) ? Sztem ez kitolás lenne a 2B-s oriddal.

Hóhér 12-04-2006 19:26

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50541)
Tegyük fel, hogy a B-s orid kiskék 8-as.
Az A-ban pedig jelenleg 16. vagy 850K ponton. A követelménye a B-s oridnak az A-s orival szemben a 6. hely jelenleg asszem. Talán 1,4 millió pont. Alig 550K-ra vagy a céltól bár csak 10 helyezésnyire.

Szóval? Lelépteted az 1A-s oridat feladva a top meghódítását? Vagy leszabizod a 2B-st amíg eléred a 6. helyet az A-ban? Vagy leadsz egy személyiséget a 8-ból (pedig teljesítetted a feltételeket) ? Sztem ez kitolás lenne a 2B-s oriddal.

nem !

mivel már csak 1-2 személyiséget kell megszereznem, 2x megyek körbe...

:cool:

Xeper 12-04-2006 19:32

Vagy egyszerűen kicsit lazítani kellene a %okon, amik így sem lesznek olyan nagyon könnyen teljesíthetőek :)

Hóhér 12-04-2006 19:40

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50543)
Vagy egyszerűen kicsit lazítani kellene a %okon, amik így sem lesznek olyan nagyon könnyen teljesíthetőek :)

nem tudom melyik a jobb...

- csupán csak a játékban eltöltött időért személyiséget adni...

- addíg csökkenteni a határokat, amíg mindenki megtudja csinálni...

:confused:

talán jobb a 2x körbe menés, így aki igazán oda teszi magát,

hamarabb kap személyiséget...

Viz 12-04-2006 20:09

Quote:

Originally Posted by monro (Post 50223)
Bocsi de ezt a gondolatot követve az 1A országainak akik x ezer kör alatt meghódították a top-ot (ezidőalatt te megszereztél 4-5-6-7 személyiséget!), hogy akarod kompenzálni az időráfordítását?

Nekik is megadod majd egyben a kiskék 6-7-8-9-est ha lefordul?
Ja hogy nem? :-o Akkor ne akadjunk már fenn, ilyesmin,hogy időigényes!

Mikor fogadjátok már el végre, hogy a kiskék 7-es pálya nehezebb mint a kék 2-es???

Hibát látok a gondolatmenetedben. Azok az orik, akik az Aban dekkolnak x ezer körig maguk választják ezt, miközben akár le is fordulhatnának. Kénytelenek választani, vagy dekkolnak, vagy nem kapnak nagyobb számot. Ha dekkolni akarnak semmi joguk nincs arra hogy az ott eltöltött idejükért bármit is kapjanak, a elhetőségük nekik is megvan.
Mondjátok ha nincs igazam.

Xeper 12-04-2006 20:11

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50545)
nem tudom melyik a jobb...

- csupán csak a játékban eltöltött időért személyiséget adni...

- addíg csökkenteni a határokat, amíg mindenki megtudja csinálni...

:confused:

talán jobb a 2x körbe menés, így aki igazán oda teszi magát,

hamarabb kap személyiséget...

A lazítás a mostani keményítéshez képesti... Deni megírta hogy mi lenne a kb normális, arra próbáltam utalni.

Hóhér 12-04-2006 20:18

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50556)
A lazítás a mostani keményítéshez képesti... Deni megírta hogy mi lenne a kb normális, arra próbáltam utalni.

Deni megírta kb. mi a normális...
aki szavazott mind leírta kb. mi a normális ...
aki olvassa a topicot, mind leírta kb. mi a normális...

olvastam őket, erre próbáltam utalni...

addíg módosítod amíg mindekinek jó ?

nem igen lesz ilyen...

;)

Xeper 12-04-2006 20:21

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50560)

nem igen lesz ilyen...

;)

Akkor maradjon minden ahogy van :D

zaff 12-04-2006 20:30

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50562)
Akkor maradjon minden ahogy van :D

az is egy :D megoldás de a lényeg hogy mindenkinek a saját szintjén játsztható legyen a hód - szerintem -

monro 12-04-2006 20:32

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 50554)
Hibát látok a gondolatmenetedben. Azok az orik, akik az Aban dekkolnak x ezer körig maguk választják ezt, miközben akár le is fordulhatnának. Kénytelenek választani, vagy dekkolnak, vagy nem kapnak nagyobb számot. Ha dekkolni akarnak semmi joguk nincs arra hogy az ott eltöltött idejükért bármit is kapjanak, a elhetőségük nekik is megvan.

Ennek a fordítottja is igaz.
Azok az orik akik pörögnek maguk választják azt, hogy nem maradnak az 1A-ban. Ily módon nincs túl sok alapjuk arra, hogy a mostani szabálymódosítást kritizálják. Ettől még lehet igazuk.

NorB 12-04-2006 20:55

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 50554)

persze, hogy így van, a gond az, hogy az A-ban nincs pl. kis piros szám minden 1000 kör első hely után :))
engem egyáltalán nem zavarna az ő kis piros akárhányasuk, viszont őket nyilvánvalóan zavarják a kék számok

Xeper 12-04-2006 21:01

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 50577)
persze, hogy így van, a gond az, hogy az A-ban nincs pl. kis piros szám minden 1000 kör első hely után :))
engem egyáltalán nem zavarna az ő kis piros akárhányasuk, viszont őket nyilvánvalóan zavarják a kék számok

Senkit nem a kék számok zavarnak, hanem az, hogy sokszor nincsen mögötte igazi teljesítmény, mégis meg vannak különböztetve. Ha követelmény elé lesznek állítva a fordulók, akkor teljesen jogosan lesznek megkülönböztetve, és el lehet ismerni a jelentőségét egy-egy nagy számnak (most is, de a gyengébbek rontják a hírét :) )

NorB 12-04-2006 21:05

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 50583)
Senkit nem a kék számok zavarnak, hanem az, hogy sokszor nincsen mögötte igazi teljesítmény, mégis meg vannak különböztetve. Ha követelmény elé lesznek állítva a fordulók, akkor teljesen jogosan lesznek megkülönböztetve, és el lehet ismerni a jelentőségét egy-egy nagy számnak (most is, de a gyengébbek rontják a hírét :) )

hát engem ez sose zavart, és eszembe sem jutott, hogy teljesítménynek kéne lennie mögötte
teljesen egyszerű volt kék számokat szerezni, elf+torony+felfedezés :)

Xeper 12-04-2006 21:17

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 50585)

. :)

Hóhér 12-04-2006 21:40

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 50585)
hát engem ez sose zavart, és eszembe sem jutott, hogy teljesítménynek kéne lennie mögötte

:D :D

szeretek nevetni, jó kedvem van tőle

NorB 12-04-2006 23:59

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50595)
:D :D

szeretek nevetni, jó kedvem van tőle

Azt mindenki szeret :)
Ettől függetlenül tuti vagyok benne, hogyha lenne kis piros szám, amit csak az A-ban való májerkedésért lehetne kapni, és ugyanúgy személyiségekkel járna, az jobbat tenne a játéknak, mint ez az új szabály a kék számokkal.
És higgyétek el, egy csomó kék számos valóban elmenne az A-ba, mert a kék számaik mellé jól mutatna a piros :), és rögtön beindulna az élet. :D

Arrakis 12-05-2006 00:09

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 50681)
Azt mindenki szeret :)
Ettől függetlenül tuti vagyok benne, hogyha lenne kis piros szám, amit csak az A-ban való májerkedésért lehetne kapni, és ugyanúgy személyiségekkel járna, az jobbat tenne a játéknak, mint ez az új szabály a kék számokkal.
És higgyétek el, egy csomó kék számos valóban elmenne az A-ba, mert a kék számaik mellé jól mutatna a piros :), és rögtön beindulna az élet. :D

:) Bár nem ez az eredeti téma, egész eredeti ötlet, nekem tetszik:)
Monnyuk aki az első 20 hely vmelyikéről lefordul, az kapjon kis pirosat:D:D
S érhetne 2 személyiséget;)

Smooth Scroller 12-05-2006 02:19

akkor ez az elso 20 helyezett privilegiuma lenne kizarolag. nem ilyen orid van veletlenul...? ;) azert eleg durva lenne mindjart 2 szemelyiseg.

amugy erdekes 5let a piros szam, de szinte kizartnak tartom, hogy lenne belole vmi. es ha megis, miert pont szemelyiseget adjon? az a tema mar foglalt a kek szamoknal.

Hóhér 12-05-2006 02:25

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 50682)
:) Bár nem ez az eredeti téma, egész eredeti ötlet, nekem tetszik:)
Monnyuk aki az első 20 hely vmelyikéről lefordul, az kapjon kis pirosat:D:D
S érhetne 2 személyiséget;)

lehet sűrűbben fordulnának le a nagy orik...

:)

mindenki sok 1000 körről meg évekről beszél...

Szint kezdése: 2006-03-24 01:16:20

Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás
Játékidő 1.000 kör 6.107 kör MEGFELEL
Minimális föld 24.680 hektár 29.035 hektár MEGFELEL
Maximális föld 100.000 hektár 29.035 hektár MEGFELEL
Top30% ideje 336 kör 6049 kör MEGFELEL

nem érzem , hogy ez olyan rengeteg lenne, de jöhetnek a kövek...

:)

Non Omnis Moriar 12-05-2006 06:57

Quote:

Értem mit akarsz mondani, és végeredményben ez zavar az A csopiban

Jó, rendben akkor felviszek orit A-ba. Legyen kompromisszum... Akár játszok is vele, és aktív módon... DE akkor hadd ne ettől függjön az hogy a többi orimmal mit tudok csinálni. Ha történetesen rámjár a rúd és nem sikerül nyerőnek lenni A-ban - mindenki nem lehet nyerő se "vérprofi" - azért ne a másik orim, aminek echte semmi köze az Ahoz, az lássa kárát

Non Omnis Moriar 12-05-2006 07:03

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 50560)

nem igen lesz ilyen...

;)

Igazad van, mindenkit nem lehet kielégíteni, komromisszum kellene, de senki nem enged egy centit se

All times are GMT +1. The time now is 05:43.