![]() |
egyszer volt velem vki ennyire okos, mikor félelffel voltam. nézte a hírnevemet, mert ált. napi 3* loptam és mikor megnőtt akkor lopott nállam.
|
Ezert kell az ellentetes iranyban lopni ugy 1-2-t, hogy valtozzon a hirnev jobban az ellentetes iranyba :)
Eleg meggyozoen lehet csinalni... |
de akkor nem hozok olyan sokat...milyen cleptoman lennék akkor? :)
|
hm..okos cleptoman :)
|
Quote:
az A-ban is 7 körről próbáltak lopni tőlep a héten. befért az illető, de természetesen nem okozott nagy kárt. és igen, indoklás nélkül loptak. egy óriástól teljesen nyugodtan lehet lopni 5-10 körről. hogy miért pont tőle lopnak? azért, mert a környék többi orija vagy szabin van, vagy pedig védett a tolik ellen. ilyenkor jövedelmezőbb az az 50-60 teki fajtánként, mint az, hogy nem csinálsz semmit. ;) mielőtt félreértenétek: nem ez az egyetlen ok, amiért támogatom a javaslatot. |
Quote:
NEvezzük őket őrültnek. Igen ok nélkül ritka az ilyen. Lopkodott 2 körröl.De ha még oka van rá pl. elhoztam tőle 1 foglalásal földet, utána 1 héten át ne apríthassa már jogtalanul a varijaimat... ráadásul az egy ember volt! A vége az lett, h jobban jártam volna ha felfedezek:( Közbe meg egy olyan ori volt ami nem értettük ,h mit keres ott a top elején... Bárki beverhette volna, annyira gyengén kiépített ori volt, ami nem történt meg:( A sülyedésről annyit, 7-8 helyről a 37 helyre aszem már nem éri meg sülyedni. A tehetetlenségnél pedig nincs rosszabb ,mikozben tudod, h ezt nem tehetné meg 2-3-4 körröl. Szal igenis támogatom a javaslatot. Ne 7 körről legyen vki nagy legény! |
Biztos igazatok van a dologgal kapcsolatban, lehet én vagyok marha rossz tolis, de amióta játszom legalább 1 tolis orim van, és még sosem loptam 3-4 körnél messzebbre/messzebbről...max hullát, de az mint tudjuk, bevállalta ezt...
nem lehetnek olyan sokan, akik 7-9 körről lopkodnak... |
Kisbér autovédelmi javaslat nem is lenne rossz, már korábban is részletesen ismertette...
Annak vmi enyhe fajátáját támogatnám. Máshol is felmerült ez a javaslat, mágpedig segyesek a törpénél, még a faji varázslat helyett is szívesen látnának egy ilyet... |
Quote:
Hiszen ha bepusztitanak, akkor leeshetsz több körre is ha suru a mezony..es jo toliskent a hadisokat tudod több körröl is lopni, ha magas a csoportletszam. |
Quote:
nem túl jó dolog, ha tolis vagy, és egy földszerzéssel, vagy pusztival kiszednek a forgalomból... aztán nem kis idő, mire visszaépítesz, rosszabb esetben visszafedezel... |
All times are GMT +1. The time now is 12:48. |