Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Tolvajlás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=968)

Grabi 03-21-2007 20:02

egyszer volt velem vki ennyire okos, mikor félelffel voltam. nézte a hírnevemet, mert ált. napi 3* loptam és mikor megnőtt akkor lopott nállam.

Szecsa 03-21-2007 20:29

Ezert kell az ellentetes iranyban lopni ugy 1-2-t, hogy valtozzon a hirnev jobban az ellentetes iranyba :)
Eleg meggyozoen lehet csinalni...

Grabi 03-21-2007 20:31

de akkor nem hozok olyan sokat...milyen cleptoman lennék akkor? :)

Szecsa 03-21-2007 20:38

hm..okos cleptoman :)

Bogár 03-21-2007 20:57

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 81459)
Továbbra sem hiszem, hogy egy ilyen változtatás általánosságban jó lenne.
Indok nélkül nem fognak téged 5-10 körről lopni. Valamit adnod kell, hogy mégis megérje neki.
(...)
Nem tudom elképzelni, hogy 2-3 szinten valaki 8 körről lopna! Nekem ezt ne mondjátok!

a 3. szinten az egyik szövimtől 5-6 kör távolságból loptak nemrég.
az A-ban is 7 körről próbáltak lopni tőlep a héten. befért az illető, de természetesen nem okozott nagy kárt.
és igen, indoklás nélkül loptak.
egy óriástól teljesen nyugodtan lehet lopni 5-10 körről. hogy miért pont tőle lopnak? azért, mert a környék többi orija vagy szabin van, vagy pedig védett a tolik ellen. ilyenkor jövedelmezőbb az az 50-60 teki fajtánként, mint az, hogy nem csinálsz semmit. ;)

mielőtt félreértenétek: nem ez az egyetlen ok, amiért támogatom a javaslatot.

LotR 03-22-2007 10:26

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 81459)
Egy rendes mf elf nem fog 10 körről tolizni, legalábbis folyamatosan, hiszen akkor kiteszi magát a közeli félelfeknek...
Továbbra sem hiszem, hogy egy ilyen változtatás általánosságban jó lenne.
Indok nélkül nem fognak téged 5-10 körről lopni. Valamit adnod kell, hogy mégis megérje neki.
Egyértelmű, hogy pl 5. szinten egy 200 hekis félelf téged fog lopni 300 hekin 8 körről, hiszen neked van pl tekercsed...
De ezt is át lehet hidalni ha egy darabig tekercsteleníted magad, vagy mittomén...

Nem tudom elképzelni, hogy 2-3 szinten valaki 8 körről lopna! Nekem ezt ne mondjátok!
4-5. szinten meg simán tudsz az említett módszerrel kvázi olcsón süllyedni...

Képzeld vannak nem rendesek!
NEvezzük őket őrültnek. Igen ok nélkül ritka az ilyen.
Lopkodott 2 körröl.De ha még oka van rá pl. elhoztam tőle 1 foglalásal földet, utána 1 héten át ne apríthassa már jogtalanul a varijaimat... ráadásul az egy ember volt!
A vége az lett, h jobban jártam volna ha felfedezek:(
Közbe meg egy olyan ori volt ami nem értettük ,h mit keres ott a top elején...
Bárki beverhette volna, annyira gyengén kiépített ori volt, ami nem történt meg:(

A sülyedésről annyit, 7-8 helyről a 37 helyre aszem már nem éri meg sülyedni.
A tehetetlenségnél pedig nincs rosszabb ,mikozben tudod, h ezt nem tehetné meg 2-3-4 körröl.
Szal igenis támogatom a javaslatot. Ne 7 körről legyen vki nagy legény!

Zsáni 03-22-2007 10:31

Biztos igazatok van a dologgal kapcsolatban, lehet én vagyok marha rossz tolis, de amióta játszom legalább 1 tolis orim van, és még sosem loptam 3-4 körnél messzebbre/messzebbről...max hullát, de az mint tudjuk, bevállalta ezt...
nem lehetnek olyan sokan, akik 7-9 körről lopkodnak...

LotR 03-22-2007 10:32

Kisbér autovédelmi javaslat nem is lenne rossz, már korábban is részletesen ismertette...
Annak vmi enyhe fajátáját támogatnám.
Máshol is felmerült ez a javaslat, mágpedig segyesek a törpénél, még a faji varázslat helyett is szívesen látnának egy ilyet...

Szecsa 03-22-2007 10:45

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 81738)
Biztos igazatok van a dologgal kapcsolatban, lehet én vagyok marha rossz tolis, de amióta játszom legalább 1 tolis orim van, és még sosem loptam 3-4 körnél messzebbre/messzebbről...max hullát, de az mint tudjuk, bevállalta ezt...
nem lehetnek olyan sokan, akik 7-9 körről lopkodnak...

Haboruban lentebbi hekiken tobb korre is szoktak lopni, pl. haboruban.
Hiszen ha bepusztitanak, akkor leeshetsz több körre is ha suru a mezony..es jo toliskent a hadisokat tudod több körröl is lopni, ha magas a csoportletszam.

Zsáni 03-22-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 81755)
Haboruban lentebbi hekiken tobb korre is szoktak lopni, pl. haboruban.
Hiszen ha bepusztitanak, akkor leeshetsz több körre is ha suru a mezony..es jo toliskent a hadisokat tudod több körröl is lopni, ha magas a csoportletszam.

az háború...ott szerintem igenis szükség van erre...
nem túl jó dolog, ha tolis vagy, és egy földszerzéssel, vagy pusztival kiszednek a forgalomból...
aztán nem kis idő, mire visszaépítesz, rosszabb esetben visszafedezel...

All times are GMT +1. The time now is 12:48.