![]() |
Quote:
Nem szivesen kezdem el kereskegetni kik mentek anarba olyanok közül akik a normál játékban nem voltak szabályosak és itt nagyszájuak:) |
Quote:
És ne mond még van idelye gyorsan leszedni mert nem 1x te se tudtál mit tenni 5másodpercceel kv elött fellökött viharral(párbajon) |
Akkor viharzik. Novekszik annyit a tolikeszultsege, hogy lopjon vkitol embert. (persze ha azt is kepes vagy lent tartani... :DD)
Mellesleg, en nem bizom a helytartora a vihar- es szarazsag leszedeset, mert ha kitartoan tud engem 2 ori is artozni, akkkor a varikeszulimet teljesen eltudja nyomni a helytarto...S persze az is benne van, hogy pl. nem megy fel elsore a napsutes vagy a novekedes es akkor oda a keszultseg, vagy barmi mas...de a keszuli csak fogyna... |
Quote:
|
Azert a szarazsag a legtobb esetben nem azonnal hat...addig meg csak belepsz az oridba, mire elkezd szetehezni az orid. A szovid is tud karavannal kajat kuldeni. De ha mindenkeppen ilyen szinten jon ellenem az aldas, akkor ramegy egy tolikeszulim, lopok embert, es nekiesek annak, aki ezt csinalja. (ugyebar ha mar terkaput nyitott, feladta magat...)
|
Quote:
Azt mondd el egy vip nélküli 99%foglalkozottság melett,hogy védi meg magát kezdöként:)(a kérdést nem irom be megint ) Te irtad 99% foglalkozottsága is lehet a kezdőnek és vip nélkül legyen a kezdö:) Most várom ezt:a kezdö üljön itt vagy 4oránként üljön a géphez és akkor nincs baj:)(de az már nem kezdő hanem függő:P) De akkor már többet sporol ha tanyán sporol:Pamit te kezdöknek nem javasolsz...Most majd irod de ha dárga a kaja akkor,hogy sporoljon rajta. Válasz:Mondj egy olyan csopit ahol drága kaja 5.szinten.... Ja és addig én nem léptem fel az 5. szintröl amig nem tudtam normálisan játszani:PÉs a kezdöknek is ezt javaslom;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Napkozben 4 orankent leulni a gephez szerintem egy idealis jatekosra vall, azt hogy ezt ejszaka is tartja -e, ott kezdodik szerintem a fuggoseg. Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 02:14. |