![]() |
Quote:
|
Következő téma......... (innentől újra megy a pontozás, ha valaki mégis úgy döntene, hogy folytatja. 1 üzenet 10 pont, 60 napig érvényes. 30 pontnál egy hónap pihenő a fórumról.)
|
Quote:
|
Quote:
Ennyiből nekem nem esett le :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne küldd a csajod autópálya matricáért!
(Egy haver mesélte) Elvittem az autót szerelőhöz, hogy nézzék át, megnéztük a kerekeket is, stb, majd amikor jöttem visszafelé, gondoltam, lemosom és megtankolom. Szokatlanul nagy tömeg volt a kútnál, előttem egy kislány, valami kifent cabrióval áll a sorban a pénztárnál. Látszólag valamilyen okból zaklatott, de nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott - gondolom dézsából borította magára. Végre ő következik (halad a sor). Csaj: Hali, egy autópálya matricát lécci. Kutas: Milyet? Csaj: Ccc, nemtom. Hány napos van? Kutas: Ilyen, meg ilyen - magyarázza a kutas. Csaj: Ilyen jó lesz. Kutas: OK. Rendszám? Csaj: Most szívatsz? Kutas: Nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám. Csaj: Jól van, de erre még lehet hogy rá...tok - mondta - és kirohant. Mi csak néztünk utána a kutassal, és nem értettük hova megy, mert eltűnt a kocsija mögött. 3 perc múlva visszajött, letette a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, hogy ilyen még vele nem történt: letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni. És különben is, miféle eljárás ez?! Kutas: Nem kellett volna behozni, elég lett volna, ha bemondod. Erre a csaj: Úúúú, igen? Pár perc múlva jött is a csaj pasija, jó nagy Mercivel. Bement, megkérdezte, mi történt, elmondták neki, utána egymást támogatták a kutassal a röhögéstől. |
(nem túl megbízható forrásból)
Teletömött 56-os villamos, két, egymással szemben lévő szék.A kissrác himbálja a lábát, és állandóan belerúg a néni térdébe.Az öregasszony egyre hátrébb húzódik várja, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre.De mivel ez nem történik meg, udvariasan megszólítja az anyát: - Elnézést, hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat, és ez már az én koromban nem tréfa, eltelál egy csontot, vagy egy eret, akkor a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves szóljon rá. - Én nem fogom egy ilyen vénasszony miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában! Foglalkozzon a saját dolgával ne az én gyerekemmel! A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes,tar frizura,bőr kabát,fülében üvölt a TANKCSApDA) kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt nő hajába gyönyörűen beledolgozza, majd lágyan így szól: - Engem se korlátoztak gyerekkoromban! |
All times are GMT +1. The time now is 03:56. |