![]() |
Reaktor:
Quote:
Quote:
arról nem beszélve, hogy mire közületek csak 1 ori is felfedezi magát, addigra Sergék ha kedvük van 10 orit viszenk maguk mellé. nonszsnsz dolog, hogy egy 1M pontos ori 225 katonáért fedez fel 1 hekit.. igen nehezebb lesz, de nem lasabb, ha valaki belekezd 1 év alatt simán felmehet 1M pontra csatákkal. Quote:
Quote:
Süti és grimbó elf, 300k pont óta nem tud felfedezni 1 hekit sem, mégis mindkettő 800k ponton van! tehát fel lehet menni felfedezés nélkül?? a válasz ott van a pontlistában: IGEN FEL. kié a nagyobb érdem Sütié aki 300król 800k-ra ÜTÖTTE magát vagy azé aki 500k-ról 1.1M pontra fedezett fel?? szerintem egyértelmű.. és ha egy elf fel tudott menni, akkor nem hiszem, hogy ez más fajoknak lehetetlen kihívást jelentene.. ja igen jáccani kell hozzá, és néha áldozatokat is kell hozni, de talán ez az 1/A topjához, egy elvárható dolog. |
A Big Gun klán a közelmult klán-és egyéni csatáiban elég szépen foglalt.
De kérdem én, ha nincs ki odafedezzen akár klánban akár egyéniben a megnehezedett fedezési körülmények miatt akkor kivel lehet majd csatázni? Ma már ugye azt nem lehet, hogy kilép egy nagy ori, és a kis orikból álló klánokat végigveri. A csata ugyan sikeres, csak nem eredményes) És ez szerencse is, mert valljuk meg, a 10K heki feletti orikkal bíró játékosok zömének nem okozna gondot, hogy végigverje ezeket a kis orikból álló klánokat. A drasztikusan nehezített felfedezés azt jelentené, hogy pl a nagy- másoktól jelentős távolságra lévő országoknak-klánoknak unalmas tamagocsivá válik a játék zöme. Serg is azt mondta: Fedezzen oda bárki. Sztem nagyon örülne már neki, ha nem nála trágyáznának állandóan a lovai :-) Annyi tápértékre nincs szüksége a mezőgazdaságának :-) Szal miért baj az, ha folyamatosabb lesz a lista a fedezések miatt??? Aki jó az megtartja földet, aki meg jobb az lesz mit megpróbáljon megszerezni. |
no félórás telefonvbeszélgetés alatt sem sokat közeledett az álláspontunk, bár talán egymás alapvető problémáit talán értjük :)
tény a most fentlévő országok (az SZK-k is) legtöbbje a mostani felfedezési szabályok segítségével nőhettek ekkorára, és iagazságtalannak éreznék a követők ha ők mostantól ezt nem tudnák megtenni. én emellet mindeképp azt mondom a felfedezésen nagyon szigorítani kell, mert nem normális, hogy 1/A első helyére mindenki csak felfedezéssel akar felmenni. Quote:
és igen a legigazságosabb az lenne, ha a felfedezés meg lenne nehezítve és a mostani nagy orik (SZK-k is!) le lennének hozva 700K pontra és onnantól lehetne jáccani is mindenkinek. |
Én mint már kifejtettem támogatok minden olyan nehezítést ami nem tesz különbséget orik között, hogy az éppen kicsi vagy nagy.
Elég gáznak tartanám ha 500K fölött mondjuk minden orinak fullról indulna a "felfedezésszámlálója"... Csak azért, mert "nyilván felfedezett"... Eddig ez volt a szabály és azért, mert ez el lett cseszve és ők kihasználták még nem kell más mérce alapján mérni őket! Anno mikor a kereskedő probléma volt akkor sem vette vissza senki a már megtermelt pénzeket senkitől, és nem is került csaknekik 3x annyiba az építkezés vagy a felfedezés mondjuk. Nem is értem, hogy jöhet ilyen szóba? :o Amiről tegnap beszéltünk az az irány jónak tűnik. Wand képletét még nem sikerült teljesen felfognom, de a leírása alapján az is jó csak kissé bonyolultnak tűnik elsőre. Jobban szereti mindenki ha fix értéket lát, bár ha a progi már eleve kiszámolja és ugy írja ki akkor ez a dolog is meg van oldva. Végül: Igen, mindenképp megérett rá a játék, hogy megreformáljuk a felfedezést 2500 hektár felett! |
mindenkit ki kell vágni SZK-ba és 2400 hekin tudna csak belépni, annyira le kell bontson A bontás ezesetben ingyenes lenne, és a klánbalépéskor nem kell földet leadni. Kész! Meg van oldva az 1/A "újraindítása"! Lehet reformokat hozni, nem lesz senki sem előnyben.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
viszont azzal is eggyetertek, hogy nem jo 1-1 orszagot felvinni 2400 hekirol 20k hekire csak felfedezessel. eppen ezert ertek 1et maximalisan Reaktor otletevel: Quote:
|
Quote:
|
Lesz valami ebből a változtatásból vagy hagyjuk elhalni még egy évig? Akkor is lesznek akik még nem fedeztek fel a top10-be ahogy most is vannak. Akár tetszik akár nem a felfedezés nem jó így lépni kell ezügyben.
Attila nem foglalnád össze melyik irányban érdemes ragozni a dolgot? |
All times are GMT +1. The time now is 19:49. |