![]() |
a 7., 8., 9. évadra + Atlantisz letöltésére gondoltam...
|
pár kép az Atlantiszhoz http://www.hatterkepek.hu/index.php?...=4059&pageno=0
|
Stargate rulz :)
|
Kicsit ide kapcsolódik, a Sanctuary című sorozatot nézte, nézi valaki?
Annyira nem nagy szám, hogy külön topicot nyissak neki, viszont a Csillagkapu szereplői vannak főként benne. Érdekes látni őket más szerepekben, pl Dr. McKay-t a pszichopata tömeggyilkos szerepében, és hasonlók. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Én eddig kellemeset csalódtam az új atlantis évadban, nagyon tetszett mind az 5rész eddig, vhogy most nem olyan eröltetett mint volt, látszik hogy nem 2 sorozat közt kell osztozkodni a költségvetésen, meg az ötleteken
|
Quote:
Az kifejezetten tetszik viszont, hogy az eredeti sorozatból átmenekítettek azért szereplőket. ;) |
Quote:
|
Hát gondoltam irok pár mondatot ide:D
Hát most néztem meg az Ark of truth kikerült változatát, ami ugyebár lezárja a CSK-1-es Ori szálat. Érdekes film nekem teccett. Volt benne 1-2 meglepő fordulat pont ezért volt elég jó szerintem. Emellett az Atlantis is túllépett a félidőn. az évad első fele tetszett, de igazán nagy durranás nem volt benne... egészen mostanáig, azt hiszem az egész évad első felét erre a részre épitették fel, ami rögtön másszínbe viszi az egész évadot. Sztem az egész csillagkapú sorozat (eddig) megjelent legjobb, legpörgösebb része, telis tele meglepetésekkel. nálam egyenlőre top1:D (jah és majdnem minden eddig ismert pegazusi hatalom képviselteti magát:)) |
All times are GMT +1. The time now is 19:44. |