![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Viccet felreteve, tudom hogy igy mar nem ide tartozik, es nyitok neki topicot ha van ertelme: Lehetseges, ha van ra igeny, hogy gorditosavot kapjon a bal oldali menu? Ha nem, akkor feladom, ha lehet, csinalok neki topicot, nem ide offolok, megigerem!:) |
Quote:
|
Különben is ha nem tudod büszkén magadtól, hogy hányasod van, akkor meg se érdemled. :P :DDDDDD
|
Quote:
|
A pontlista most király. :) Ilyesmit képzeltem el eredetileg is de mikor a fórumon fikázni kezdték a barnát inkább nem vetettem fel. :D
Ez a része tehát okés. Most léci ugyanilyen intenzítással (és segítőkészséggel) vetődjünk rá a "Legördülő menű és a kitöltendő mezők mérete" című topikban felvetett problémára, az is sokakat zavar ám. :D (http://forum.queosia.com/showthread.php?t=698) Köszi. :D |
Pontlistával kapcsolatban még valami észrevétel? :)
Ha nincs, akkor megy át ez a színvilág a többi pontlistára is. |
szerintem remek, de lehetne egy finomabb dióbarnára váltani a fekete saját ország színt... kb olyanra mint a felső sáv pénz meg egyebek kijelzője, vagy azt is finomítani kicsit gesztenyebarnábbra... csak hogy messzebb legyen a feketétől, mert az csúnya.... egy sötétbarna elérné ugyanazt a hatást, sokkal finomabb kinézet mellett.... :p
|
All times are GMT +1. The time now is 02:01. |