![]() |
Quote:
Tesztkészülék: Qtec9000 640x480@64k Op: WM2005 + IE |
V6
Üdv!
Szerintem is százszor jobb volt a régi hódító, de ha már megcsináltátok akkor ne csináljátok vissza... Szerintem az egy jó ötleg lenne, ha a régi verziót is el lehetne éárni, minden maradna a régiben, csak valaki így, valaki úgy lép be az országába... amelyik nézet tetszik neki... A 6-os berzióhoz még annyi, hogy szerintem lehetne sötétebb a háttér+eleve az egész, és bal oldalt a menüben lehetne váltani színt, mert így fél óra, míg megtalálok egy menüpontot :( pl 5 lenne fekete hátterű, aztán másik 5 sötétkék, aztán megint fekete... Remélem számít valamit a hozzászólásom. Minden jót. Ötbánya |
Quote:
|
Na eddig én még nem dícsértem az új külsőt... hát most se nagyon fogom!
A képek tényleg szépek, grat a rajzolónak. Az oldalak alap arculata gondolok itt erre a papiros megoldásra szintén ötletes. De aki az oldal színezéstékitalálta!!!! Az nem gondolt arra hogy ezt valaki mondjuk 3-4órán keresztűl folyamatossan nézni fogja! Ezek a színek nagyon lefárasztják a szemet 20perc után már szinte minen összefolyt a kicsi betükről nem is beszélve! /Mondjuk nagy a felbontásom 1280*1024/ Mondjuk azt h melyik csoportba vagyok azt nem tudom kiolvasni, 5perc után! :eek: Egy szemkímélőbb színkészlet alkalmazása nem jönne rosszúl! |
Quote:
|
Sziasztok!
Én eddig nem szóltam semmihez hozzá, de ez az új arculat nem igazán jön be. Szerintem, ha már ehhez ragaszkodtok, akkor a színeket jobban meg kellene válogatni. A pontok menü tényleg nem igazán olvasható a méret miatt. Ha már a méretet nem változtatjátok, akkor itt is a színekkel kellene játszani, hogy jobban átlátható legyen. A menü. hogy oldalra került, szerintem nagyon szokatlan, sokkal jobban tetszett, amikor alul volt. Stb. stb. |
Lusta vagyok :P
megmondom oszinten lusta vagyok ennyi mindent vegig olvasni.... :p
de valamerre az elejen talaltam 1 olyasmi 5letet h lehessen valasztani a design-t na azt hatarozottan tamogatom..... szep a v6 jo a v6 de en inkabb a regit szeretnem visszakapni.... tudom h bennem van a hiba de nekem nem jon be az "uj" hod :( szerintem nagyon lemurias es a menu is elegge atlathatatlan....igazabol nem is az en logikam szerint vannak egymas alatt a hivatkozasok ennyi :) de ettol meg elismerem h sok melo lehetett vele :cool: de gyanitom h aki megalmodta a szineket az nem nagyon szokott jaccani ... legalabbis nem annyit mint mi sokan :P D a pok |
Quote:
|
Quote:
De mondok én neked :) Tanácsadó részen az összes táblázat címe! /Ételfogyasztás,Férőhelyek.../ pont a cím a legkisebb??? Kül az MNT, új egyezménynél van egy kisebb szépség hiba! De a csoportomat akkor se tudom elolvasni!:D |
szerintem egyértelműen látszik a beírásokból, hogy a többségnek nem jön be az új design.
|
All times are GMT +1. The time now is 08:17. |