Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vip Hétvégi Játékban Katona Piac megszűntetése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=678)

Serg 02-09-2007 18:07

Ha jól megnézed a Vip hétvégi egy az egyben olyan mint a nagy hód csak 5 perces körökkel iszonyatosan pörgős nagy élmény annak aki szereti a Hódítót és nem látom azt a hozzáállást részetekről hogy javítani akarnátok rajta:most a katonapiac szünjön meg mert csalásra használják aztán majd a teki és a nyerspiac is szünjön meg mert csalásra használják aztán szüntessük meg a Vip hétvégit mert még mindig csalnak...ezt szeretnéd?

Dragi 02-09-2007 18:10

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72631)
Ha jól megnézed a Vip hétvégi egy az egyben olyan mint a nagy hód csak 5 perces körökkel iszonyatosan pörgős nagy élmény annak aki szereti a Hódítót és nem látom azt a hozzáállást részetekről hogy javítani akarnátok rajta:most a katonapiac szünjön meg mert csalásra használják aztán majd a teki és a nyerspiac is szünjön meg mert csalásra használják aztán szüntessük meg a Vip hétvégit mert még mindig csalnak...ezt szeretnéd?

egyáltalán nem :) De Serg nem értessz valamit itt nem azokkal van a baj akik rendesen tisztességesen csalás mentessen végig játsszák hanem azokkal akik csak azért jelentkeznek vip hv-ra hogy a havernak termeljék a katincsot szerinted ez így jó ? sima hv-ba ilyen probléma nincsen :p És egyáltalán nem ront a játék szintjén hogy nincs katona piac

Serg 02-09-2007 18:14

Ugy látom nem érted a katonapiac megszüntetése nem oldja meg a problémátokat mert nem is az generálja

Dragi 02-09-2007 18:15

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72633)
Ugy látom nem érted a katonapiac megszüntetése nem oldja meg a problémátokat mert nem is az generálja

ha nem értem magyarázd el! néma gyereknek anyja se látja a fától az erdőt :)

Serg 02-09-2007 18:28

A problémátokat a csalók generálják ,tehát őket kell semlegesíteni simán megoldhatnátok egy kis odafigyeléssel irtátok többen hogy nagyon sok pénzt tudtok csinálni akkor nem értem miért tud hozzáférni a csaló az olcsó katonákhoz ?Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet:D Plusz ha a drágakő csak 100 arany lenne és a katona nem mehetne ki 45000 arany alatt szerintem meg is oldódna a probléma.Igaz ez sem 100% de a fő probléma hogy tőletek akik sokkal többször játszottátok ezt a játékot még egy építő jellegű javaslatot se hallottam csak azt hogy szüntessük meg a katonapiacot ezen kivül semmi:(

Cece 02-09-2007 18:31

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 72636)
Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet(

Szöviben bukta a hvg, egyéniben meg (ahogy te is mondod) ugyanolyan csalókká válnának maguk is.

Xeper 02-09-2007 18:45

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 72596)
akik megindokolták hogy ne maradjon:Tami, Pool, Iron, Szecsa, Harcosok, Taszi, Lezúziusz, Skiti, Bobi, Dath, Cece, Smith, én

Ellene: Serg (gyenge érvvel de fogjuk rá), totya973, Beelord

ők azok akik valamilyen érvet felhoztak nem mondom hogy meggyőző érvet de felhoztak így is látszik a különbség :)

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 72624)
És mond Serg ti nem ugyanazt fujjátok?:)

Most akkor melyik is a baj? Sapkában vagy anélkül? Én azért nem indokoltam a szavazatomat, mert az előttem szólókat ismételgetném, és azt nem szerettem volna, de úgy látom hogy mégis meg kell szólaljak.

Quote:

A problémátokat a csalók generálják ,tehát őket kell semlegesíteni simán megoldhatnátok egy kis odafigyeléssel irtátok többen hogy nagyon sok pénzt tudtok csinálni akkor nem értem miért tud hozzáférni a csaló az olcsó katonákhoz ?Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet:D Plusz ha a drágakő csak 100 arany lenne és a katona nem mehetne ki 45000 arany alatt szerintem meg is oldódna a probléma.Igaz ez sem 100% de a fő probléma hogy tőletek akik sokkal többször játszottátok ezt a játékot még egy építő jellegű javaslatot se hallottam csak azt hogy szüntessük meg a katonapiacot ezen kivül semmi:(

Tessék. Egészen jól összefoglalja a véleményemet.
Ez a piacbeszüntetés olyan lenne, mintha a földleadások ellen a katonai akciókat szeretnétek megtiltani.

Harcosok 02-09-2007 19:33

Én már komolyan kezdem azt érezni,hogy itt védik páran olyanok a kati piacot akik használják is az utalást...
Mert nem ad akkora elönyt a piaci taktikázás,mint amekkora hátrányt csinál a sok utalás
A 45k egységröl:
a pénzt ugyis elötudják állítani...
egyszer kell megoldaniuk vagy 30millát(amit nem annyira nehéz összehozni) utána azt a hv végéig egymás közt adogathatják:)

Harcosok 02-09-2007 19:35

Quote:

Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet:D :(

Ezzel hol oldodik meg a probléma?
Te ugy takarítsz,hogy a szönyeg alá sepred a koszt?:)

Serg 02-09-2007 19:55

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 72652)
Ezzel hol oldodik meg a probléma?
Te ugy takarítsz,hogy a szönyeg alá sepred a koszt?:)

Hmmm hoztad a formádat a saját topikodból.

All times are GMT +1. The time now is 16:45.