![]() |
arwyl, sztem vmi olyasmi is van a dologban, hogy elerte-e a leeses az aljat (tehat csokkenoben volt-e a piroskazas) vagy eppen inkabb belelendult. ezt ugy ertem, hogy ha a pirosos csokkenes kezdi elerni a leesese maximumat, sokkal konnyebb megforditani keves penzzel, mint a nagy lendulettel esot. mondjuk azt en is tulzasnak tartom, hogy 25k lakossagnal ennyit osztasz es nincs megelegedve a nep, de talan az elozo osztasnal annyira magasra vitted (100 tripla zolddel felfele), hogy a negativ lendites miatt igen eroteljes zuhanasba ment at, es vmi irgalmatlan osszeget kene aldoznod. csak annyit tudok javasolni, hogy ha fel is viszed legkozelebb 100-ra a moralodat, ne vidd tripla zoldig, csak mondjuk 1-ig.
|
nekem is van egy furcsaságom. klántámadással miért nem lehet bányát foglalni?
|
?
"Anno, amikor a több ország-egy személyt először javasoltam, akkor is mindenféle aggodalmak miatt ki lett téve, szerencsére később bekerült, és milyen jót tett a játéknak"
Ez miez? valaki meg tudná mondani, mit jelent a több ország-egy személy és hogy mióta van játékban, erről lemaradtam, mostanában nem volt időm figyelemmel követni a fejlesztéseket módosításokat! |
Quote:
a kézikönyv szlengszótárját javaslom elolvasni, akkor nem fogsz meglepődni ezekne a dolgokon |
Quote:
|
Quote:
Quote:
a szabályok betartásával. A kékszám az "egy ország több személy" lenne. Dave, én már pár éve játszom és azóta ez van, nem maradtál le semmiről. |
Információ: országod népessége a körváltás elején: 3587 fő, országod népessége a körváltás végén: 3585 fő.
No ez mi a szösz...ilyet még nem láttunk, pedig nem ma kezdtük...bár az A-t még nem ismerjük. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lehet, hogy segítene, ha elárulnád, hány egység ment el? |
All times are GMT +1. The time now is 03:42. |