Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   iWIW (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=531)

Ati 12-10-2006 13:00

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 53384)
Erről én lemaradtam. Ha nem államtitok, mit is csinált lagen?

A "hodito.hu" nevében elkezdett igencsak degradáló üzeneteket küldözgetni. Ilyenkor persze mindig felmerül bennem a kérdés, hogy ha ilyen véleménnyel van a Hódítóról, akkor egyáltalán minek játszik. Azt, hogy rendszeresen valótlanságokat állít (pl feltörte a Hódító szerverét, és hasonlók) már megszoktam, de hogy mindezt a Hódító nevében tegye, no azt hiszem, hogy ez már sok.

Dragi 12-10-2006 13:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 53403)
A "hodito.hu" nevében elkezdett igencsak degradáló üzeneteket küldözgetni. Ilyenkor persze mindig felmerül bennem a kérdés, hogy ha ilyen véleménnyel van a Hódítóról, akkor egyáltalán minek játszik. Azt, hogy rendszeresen valótlanságokat állít (pl feltörte a Hódító szerverét, és hasonlók) már megszoktam, de hogy mindezt a Hódító nevében tegye, no azt hiszem, hogy ez már sok.

Sose volt normális :rolleyes:

petyac 12-10-2006 13:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 53403)

És ha nem vagyok indiszkrét,akkor mit kapott érte?

Ati 12-10-2006 13:06

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 53405)
És ha nem vagyok indiszkrét,akkor mit kapott érte?

Semmi extrát, csak törölve lett az adott iwiw regisztrációja. Ha marhaságokat akar írni, tegye, de a saját nevében.

petyac 12-10-2006 13:07

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 53406)
Semmi extrát, csak törölve lett az adott iwiw regisztrációja. Ha marhaságokat akar írni, tegye, de a saját nevében.

Iwiw regisztráció? Van ilyen?

Cassandra 12-10-2006 13:09

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 53407)
Iwiw regisztráció? Van ilyen?

Sztem a hodito. hu nevü iwiw tagra gondolt, ami törölve lett az iwiwről...:)

petyac 12-10-2006 13:10

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 53408)

Ja nem tudtam,hogy van ilyen,én is jelentkezhetek?

BeeLord 12-10-2006 13:10

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 53408)

Ja nekem most kezd összeállni a kép. Tehát lagen regelt hódító.hu néven egy klubbként működő fiókot az iwiwen, ahol valótlan dolgokat állított a hódító.hu nevében. Ezért Ati bejelentette az iwiw főnököknél, és törölték a regisztrációt. Igaz-e a gondolatmenetem?

Cassandra 12-10-2006 13:13

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 53410)
Ja nekem most kezd összeállni a kép. Tehát lagen regelt hódító.hu néven egy klubbként működő fiókot az iwiwen, ahol valótlan dolgokat állított a hódító.hu nevében. Ezért Ati bejelentette az iwiw főnököknél, és törölték a regisztrációt. Igaz-e a gondolatmenetem?

Ha jól sejtem igen.:)
A hodito.hu eltünt iwiw-ről, ez tény.

petyac 12-10-2006 13:13

Akkor már én is értem! De akkor most honnan törölt?

All times are GMT +1. The time now is 23:58.