![]() |
Quote:
Ja, amugy a maratonira gondoltatok? :o |
Quote:
Motorral? Erdőbe? És szallonát süt? Pfffffff inkább nem mondom mi a véleményem az ilyen "turistá"-ról... |
Quote:
Én a 30-ast tervezem, de időjárás függő :) |
hát...
Quote:
Gondolom nem nagyon motorozol, de tudod milyen jó érzés menni valamerre, nem rohanni, a szél csapkod össze-vissza... Olyan mint a túra, csak a lábad fékezésre és váltásra használod. Sőt! Még a kéz is kell:D Ha hosszú a hajad az pláne jó:rolleyes: Egyszer majd próbáld ki:rolleyes: |
Quote:
szabadidős száguldási igényem kiélem a kerékpáron vagy futás közben :) |
Goldy, voltam 2* maratoni séta gyalogláson 2 evvel ezelott a "Mozogj velunk" c. program kereteben.
Megvolt a tarsasag, igy nem untam halalra magamat :) Mas kerdes, hogy akkoriban inkabb vegigfutottuk ezt a tavot, mivel akkor még benne voltam a hosszutav futo korszakomban....mostanra ez talan elmult :) De szerintem 30km-t még ma is letudok egybe futni...bar erre sztem kicsi az esely :D De ha a 30-ast bevallaljatok, akkor szivesen csatlakoznek! :) Lehet? (mert akkor vigyaznotok kell ram) |
Hm:)
Mindegyik idő kérdése, de egy motor nem szennyezi annyira a környezetet, mint a fahordó traktorok vagy a sima személyautók... Ha lenne időm, akkor én is futnék, de amikor hazaérek, akkor hulla vagyok, berobbanok a gép elé vagy a konyhába és elvagyok... |
Quote:
|
Egy fontos kérdés: vajon térerő van? :D :D
Amugy irok majd e-mailt a feltuntetett szervezoknek, mert szallasra szuksegem lesz elotte es utana valo este is :) |
Quote:
Melasz nem is jön? :P |
All times are GMT +1. The time now is 13:12. |