Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Túrák (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=44)
-   -   Túra topic (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=504)

Szecsa 12-11-2006 08:15

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53655)
Ide én tuti megyek :)
Legalább a bronz fokozatom legyen meg:)
A szervező társaság pedig kiváló :)

Ha elnezek erre, vigyaztok ram es segitetek ha elakadok? :)
Ja, amugy a maratonira gondoltatok? :o

Goldy 12-11-2006 08:18

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 53773)
Hát a társaság tényleg fontos:)

Bár jómagam a motorosokat inkább szeretem, akik nem sietnek sehová, csak mennek egyet a hegyekbe tekeregni, esetleg szalonnát sütni...
4-5 motorossal már egész jól el lehet lenni:D Hatalmas a hangulat:D
Hát igen:D Ezt nem lehet télen megtenni, de attól függetlenül jó társaság szokott lenni:D

Motorral? Erdőbe?
És szallonát süt?
Pfffffff
inkább nem mondom mi a véleményem az ilyen "turistá"-ról...

Goldy 12-11-2006 08:20

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 53783)
Ha elnezek erre, vigyaztok ram es segitetek ha elakadok? :)
Ja, amugy a maratonira gondoltatok? :o

Szecsa: ha most akarsz először teljesítménytúrázni akkor ne a 42km-esre mennyél... Ha csak nem vagy szerencsés alkat, mert egy életre megutálod.
Én a 30-ast tervezem, de időjárás függő :)

Liza itt is... 12-11-2006 10:00

hát...

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53785)
Motorral? Erdőbe?
És szallonát süt?
Pfffffff
inkább nem mondom mi a véleményem az ilyen "turistá"-ról...

Hát, mindenkinek más a vélemánye:D
Gondolom nem nagyon motorozol, de tudod milyen jó érzés menni valamerre, nem rohanni, a szél csapkod össze-vissza... Olyan mint a túra, csak a lábad fékezésre és váltásra használod. Sőt! Még a kéz is kell:D
Ha hosszú a hajad az pláne jó:rolleyes:

Egyszer majd próbáld ki:rolleyes:

Goldy 12-11-2006 10:06

Quote:

Originally Posted by Liza itt is... (Post 53810)
Hát, mindenkinek más a vélemánye:D
Gondolom nem nagyon motorozol, de tudod milyen jó érzés menni valamerre, nem rohanni, a szél csapkod össze-vissza... Olyan mint a túra, csak a lábad fékezésre és váltásra használod. Sőt! Még a kéz is kell:D
Ha hosszú a hajad az pláne jó:rolleyes:

Egyszer majd próbáld ki:rolleyes:

Bocs de tőlem ez életidegen, a természetbe eregeti a kipufogó gázt, és a motorzajjal felverni a csendet...

szabadidős száguldási igényem kiélem a kerékpáron vagy futás közben :)

Szecsa 12-11-2006 10:06

Goldy, voltam 2* maratoni séta gyalogláson 2 evvel ezelott a "Mozogj velunk" c. program kereteben.
Megvolt a tarsasag, igy nem untam halalra magamat :)
Mas kerdes, hogy akkoriban inkabb vegigfutottuk ezt a tavot, mivel akkor még benne voltam a hosszutav futo korszakomban....mostanra ez talan elmult :)
De szerintem 30km-t még ma is letudok egybe futni...bar erre sztem kicsi az esely :D
De ha a 30-ast bevallaljatok, akkor szivesen csatlakoznek! :) Lehet?
(mert akkor vigyaznotok kell ram)

Liza itt is... 12-11-2006 10:12

Hm:)

Mindegyik idő kérdése, de egy motor nem szennyezi annyira a környezetet, mint a fahordó traktorok vagy a sima személyautók...

Ha lenne időm, akkor én is futnék, de amikor hazaérek, akkor hulla vagyok, berobbanok a gép elé vagy a konyhába és elvagyok...

Goldy 12-11-2006 10:21

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 53813)
Goldy, voltam 2* maratoni séta gyalogláson 2 evvel ezelott a "Mozogj velunk" c. program kereteben.
Megvolt a tarsasag, igy nem untam halalra magamat :)
Mas kerdes, hogy akkoriban inkabb vegigfutottuk ezt a tavot, mivel akkor még benne voltam a hosszutav futo korszakomban....mostanra ez talan elmult :)
De szerintem 30km-t még ma is letudok egybe futni...bar erre sztem kicsi az esely :D
De ha a 30-ast bevallaljatok, akkor szivesen csatlakoznek! :) Lehet?
(mert akkor vigyaznotok kell ram)

Szecsa: ebben az esetben, hajrá :)) Legfeljebb ha Ati úgy dönt hogy jön majd jól előre hajcsárkodjátok egymást, múltkor úgy loholt séta címén a városban mint a mérgezett egér, ha nem akkor hátúl elsétálgathatsz a koleganőmmel, Akárral meg velem :) Sok cuccot ne hozz majd szerintem ezen a túrán rendes ellátás lesz a frissítő pontoknál :) Legalábbis a Mecsek 600-as csúcsait is ők szervezték és ott elég volt egy övtáska meg egy kulacs :)

Szecsa 12-11-2006 10:43

Egy fontos kérdés: vajon térerő van? :D :D
Amugy irok majd e-mailt a feltuntetett szervezoknek, mert szallasra szuksegem lesz elotte es utana valo este is :)

Ati 12-11-2006 10:44

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 53818)
Szecsa: ebben az esetben, hajrá :)) Legfeljebb ha Ati úgy dönt hogy jön majd jól előre hajcsárkodjátok egymást, múltkor úgy loholt séta címén a városban mint a mérgezett egér, ha nem akkor hátúl elsétálgathatsz a koleganőmmel, Akárral meg velem :) Sok cuccot ne hozz majd szerintem ezen a túrán rendes ellátás lesz a frissítő pontoknál :) Legalábbis a Mecsek 600-as csúcsait is ők szervezték és ott elég volt egy övtáska meg egy kulacs :)

Melasz nem is jön? :P

All times are GMT +1. The time now is 13:12.