Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Kláncsaták megreformálása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=498)

monro 02-27-2007 16:25

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 76261)
Egy ori több felállásban is benne lehetne? Ha eddig így volt, akkor éppen emiatt kellene lekorlátozni. Ha egy ország csak egy részklánban lehet benne egyidejűleg, akkor pontosan 1 részklánt tudna kiállítani mindegyik klán.

Srácok!

1. Akkor lesz 3 vagy x oriból részklán ha üt! Ha ütött akkor nem vállhat szét 24 körig csak bővíteni lehet. Ha pedig egy "tervezett formáció" még nem ütött akkor nem is részklán.

2. Ha már van egy részklán aki ütött és nem vállhat szét akkor a javaslatom szerint elvileg lehetséges , mégegy részklán kialakítása a maradék országokból hiszen elérhető lefokozással vagy bontásokkal olyan állapot amikor egy meglévő részklánt pontszámban alásüllyesztjük a maradék orik pontszámának és ezáltal létrehozzuk a feltételeit egy második részklán alapíásának.

Ennek a második pontnak a lehetősége esetleg kiiktatható, ha azt mondjuk,hogy 1 klánnak maximum 1 részklánja lehet csak nem tudom van e értelme kiiktatni.
(bár valóban igaza van Reaktornak ez a 2x nagyobb klánoknak jókora előny lenne)

Arwyl szelleme 02-27-2007 16:29

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 76261)
Egy ori több felállásban is benne lehetne? Ha eddig így volt, akkor éppen emiatt kellene lekorlátozni. Ha egy ország csak egy részklánban lehet benne egyidejűleg, akkor pontosan 1 részklánt tudna kiállítani mindegyik klán.

Miért?
pl. Van 10 200k-s ori 1 klánban, "kettéoszlik" és lesz belőle 2 db 1-1M-es klán. Az ellenklán is 1M értéken van tegyük fel, így 2 klán vs. 1 klán JKSZ nélkül!

Szvsz így gondolta Zoli...

Xeper 02-27-2007 16:40

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 76340)
Miért?
pl. Van 10 200k-s ori 1 klánban, "kettéoszlik" és lesz belőle 2 db 1-1M-es klán. Az ellenklán is 1M értéken van tegyük fel, így 2 klán vs. 1 klán JKSZ nélkül!

Arról volt szó, hogy az alklán min. a klán méretének a fele... így a Monró által említett fokozás/bontás segítségével érhető csak el, hogy kirakhass 2 alklánt, ha a pontérték feléről beszélünk.
Ha területileg a felét kellene kirakni, akkor szinte lehetetlen lenne 2 alklánt kirakni egy klánból, és nem lenne szükség korlátozásokra. (feltéve hogy 1 ori 1 alklánban lehet egyszerre) :)

wand 04-27-2007 22:30

ezta topicot is frissíteném hátha egyszer kisül belőle valami.

#Lopakodó# 04-28-2007 12:06

Quote:

Originally Posted by wand (Post 91178)

Kisült:-)
Elolvastam:-)

Synkel 04-28-2007 20:08

Quote:

Originally Posted by wand (Post 91178)

Én már vagy 5x befrissítettem, de eddig mindig behalt. Keveseket érdekel a téma:)

lacqa 04-28-2007 20:48

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 91275)
Én már vagy 5x befrissítettem, de eddig mindig behalt. Keveseket érdekel a téma:)

nem befrissíteni kéne, hanem egy jótét lélek, aki összefoglalja :)

puma 04-29-2007 03:48

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 76340)
Miért?

jópofa dolog lesz ez ha összejön;)
nem leszen nem üthető klány végre:)

Hóhér 04-29-2007 09:00

off

most sincs nem üthető klán, csak ha mnt-d van valakivel...
( de az is csak amíg nem bontod + 24 kör )
:p

Xeper 04-29-2007 21:13

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 91321)
off

most sincs nem üthető klán, csak ha mnt-d van valakivel...
( de az is csak amíg nem bontod + 24 kör )
:p

Erről kérdezd Wandot...

Toborozni kellene játékosokat ide is -ha annyian szólnának hozzá mint az elfhez, akkor már előrébb lennénk :) (persze ha nem úgy fleme-elnek mint ott :D )

All times are GMT +1. The time now is 18:53.