![]() |
Quote:
Amúgy ha nem lenne egyértelmű akkor én a régi rendszeren pont a körváltás közbeni akciózhatóságot értem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
NEm jó a gondolatmenet. Kör elöt 2-3 mp-el frissíteni felesleges. 500 milla kidobott lé. Akkor már bontani kell nem frissíteni az ugyis jön magától 2-3 mp mulva. Sőt ha Én támadok én meghagynám magamnak a frissítés lehetőségét arra az időre amikor esetleg a másik klán mellém frissít! Akkor megint helyzeti előnyöm van, mert már támadásban vagyok az ellenfél frissített és még nincs támadásban tehát bontok és akkor frissítek Én így megint elmentem mellőle és nincs több lehetősége a saját klánjával. |
Quote:
Ez lenne a legjobb megoldás az 5letemre csak fel sem merült bennem hogy ezt is meg lehet oldani programügyileg. De ha igen az bizony sok felvetett problémára megoldás lenne ezügyben. |
Quote:
Ha ez kivitelezhető akkor ez jobb, mint az eredeti javaslat, bár hozzáteszem ha valaki igazán átgondolja a dolgokat az összes klán pontlistájának frissítése nagyobb stratégiai lehetőségeket hordoz magában, ugyanis fel kell készülnie a "frissíteni" szándékozónak arra, hogy valaki más is éppen akkor teszi ezt vagy elötte pár mp-el ezért jobban előtérbe kerül az átgondolt kivitelezés. |
Quote:
Ha kv előtt odakerülök 2 körre, támadok, bontok, és jön a kv, amikoris elkerülök 10 körre, no az már ideális. Ez lezajlik így mondjuk másfél perc alatt. Jelenleg erre minimum 1 óra kell. Konkrétan: :55 még 8 körre vagyok :58 bekészítem, hogy 2 körre lehessek :59 frissítek, 2 körre kerültem, támadok, bekészítem, hogy 10 körre legyek :00 körváltás, 1 körre kerül a sereg, kv végi klánrendezés, 10 körre vagyok :01 kv vége |
Quote:
Wand nyilván te is tudod, hogy a ráfokozás nemcsak a pontszám függvénye hanem a csoport létszámának és a köztetek lévő távolságnak is! Valóban adódik olyan eset, hogy hiába van ugyanannyi pontod ha van köztetek 50 ország a pontlistában. Asszem ez az 1A-ban 9-10 ori körül van jelenleg. Ha ennél több a köztetek lévő ország akkor csak az egyéni lista rendezésekor kerülsz a megfelelő helyre. De sztem ezzel nem mondtam neked ujat :) |
Quote:
Ez a körönkénti 1x mindenkinek ez már nekem soknak tűnik. Főleg ingyen :) Ez már az eredeti célon túlmutat sztem. Nem véletlen javasoltam 3 körönkénti ciklust. |
Quote:
Ez nem baj. Én nem így támadnék... hanem így...: 00 körváltáskor a rendes frissel ráállok nem fogja tudni, hogy: 1. akarok e támadni 2. ha igen mennyivel megyek tehát nem tud azon agyalni, hogy mennyivel jöjjön rám, mert 1. ha fullal kijön és én nem megyek beverhetem 2x 2. ha félig jön ki lepattanhat ha én nem megyek ki és beverem én tehát megvárom a köv frissítést és 59.58-kor bontok 59.59-kor támadok 00 után nincs lehetősége távoltnézni 01-kor a bontás miatt alatta vagyok 4-re mondjuk és megmaradt a frissem ezután figyelem a pontlistát bekészítve a bontást vagy képzés vagy lefokozást vagy mindet ami kell ebből és figyelek. Ha frissít figyelem az eltelt időt és 10 perc mulva bontok képzek stb-stb és én is frissítek amint lehet így én alulról megyek ő felülről. |
All times are GMT +1. The time now is 15:23. |