Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szkarabeusz az elnyűhetetlen :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=484)

espanyol 09-27-2006 21:46

Serg: Ha ott lettél volna a talin azért hallottad volna h menniy hülyeséget beszéltünk..annyi pia után van ilyen :)
amúgy igen szóba került(többen győködtek h igen ez lenne cask ám az igaz ütés ) ez is de megbeszéltük és mondtuk h így nem megyünk mi..nem a mi stílusunk..szóltunk volna előtte h pl 1-2 hónap múlva akokr legyen köztünk háborúú de aljasan nem vertünk volna be sohase! ez így lett volna fair...szal ez a téma megint csak lezárva szerintem nincs mit rágcsálni rajta :)

Deni 09-27-2006 21:51

Serg, ha ennyire jól értesült vagy talikon elhangzottakban.. akkor izéé.. regiztél orit a 4/C-be? :rolleyes:

offoff

és respect Bogárkáim :)

espanyol 09-27-2006 21:53

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 32911)
Serg, ha ennyire jól értesült vagy talikon elhangzottakban.. akkor izéé.. regiztél orit a 4/C-be? :rolleyes:

offoff

és respect Bogárkáim :)

hmm...az fájjjjj :D most reggelig fekszem a röhögéstől :cool:

Gyula 09-27-2006 22:09

Igen voltak felbujtók, mint a 4/C-csoportra is.

Kié lett végülis a 4/C-ben az 1-es sorszám?

wand 09-27-2006 22:40

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32907)
ha valaki kiváncsi a részletekre elmesélem nagyon szivesen

Persze engem minden érdekel :D :D

wand 09-27-2006 22:44

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 32911)
regiztél orit a 4/C-be? :rolleyes:

Deni nézd meg a ponlistát.. de ha nem találod tuti álnéven van :D

Serg 09-27-2006 23:20

Birom ezt a sok humoros embert pláne hogy nagyrészüknek semmi köze a Bogaras klánhoz illetve azért mert ők most klántagok akkor már haj de sokat tettek érte?Pl:Denikém csillagom hol voltál te eddig?Évek óta megy itt a harc és most hogy vége, te is bekapcsolódtál a történésekbe és velem gunyolódsz,pedig a mult történéseire halvány rálátásod sincs!

Deni 09-28-2006 05:45

Quote:

Originally Posted by wand (Post 32919)
Deni nézd meg a ponlistát.. de ha nem találod tuti álnéven van :D

wand.. nem tudom feltűnt-e neked.. én nem vagyok abban a csopiban.. szóval nagyon benézhettél vmit abban a pontlistában :D

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 32920)
Birom ezt a sok humoros embert pláne hogy nagyrészüknek semmi köze a Bogaras klánhoz illetve azért mert ők most klántagok akkor már haj de sokat tettek érte?Pl:Denikém csillagom hol voltál te eddig?Évek óta megy itt a harc és most hogy vége, te is bekapcsolódtál a történésekbe és velem gunyolódsz,pedig a mult történéseire halvány rálátásod sincs!

Serg, ez a 4/C egy olyan dolog volt, amit nem hagyhattam ki, ha lettél volna talin sztem Te is megértenéd :rolleyes: Viszont ebbe a nagy kimikormitcsinált10éve dologba nem mentem eddig sem bele (és ezután sem fogok), mert sok közöm nincs hozzá. Mikor beléptem a klánba akkor elfogadtam, hogy van egy Serg is a háttérben, de nem nagyon érdekelt, hogy ki vagy, mert úgy voltam a nagyok dolga. Nem aszerint ítéllek meg, hogy mit tettél 2éve vagy 1éve. Az engem nem érdekel. Csak az, hogy MOST mit csinálsz, mivel engem ez MOST érint. Mégsem csinálom a sárdobálást. Mert nincs értelme.
Azt viszont engedd meg nekem, hogy a klántársaim mellett kiálljak a végsőkig, és bennük hadd bízzak jobban, mint Benned.. bár lehet ez is azért van, mert én olyan kis tudatlan vagyok, mint ahogy azt Te gondolod :rolleyes:

Arwyl szelleme 09-28-2006 06:12

Mit kell ezen rágódni!? Nem kell itt belemenni a régi dolgokba. A tény egyszerű: Serg felrúgta a békét és beverte az egyik orinkat.

Szóval Serg belevihetsz te itt a nagyképűségtől kezdve a 3 évvel ezelőtti elsőségeden át mindent a MOSTani tény az tény marad. Gerinctelen voltál és kész!

Serg 09-28-2006 07:42

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 32923)
Mit kell ezen rágódni!? Nem kell itt belemenni a régi dolgokba. A tény egyszerű: Serg felrúgta a békét és beverte az egyik orinkat.

Szóval Serg belevihetsz te itt a nagyképűségtől kezdve a 3 évvel ezelőtti elsőségeden át mindent a MOSTani tény az tény marad. Gerinctelen voltál és kész!

A gerinctelen te vagy komám mert olyanért kértetek pénzt amit én már réges régen kifizettem,talán gondolkozz csak el ezen!Bár ha sokszor mondogatod ezeket a dolgokat talán elhiszed te is!De azért megkérdezném kettőnk közül ki kért pénzt a másiktól?

All times are GMT +1. The time now is 15:12.