![]() |
Quote:
Quote:
azért mert elver egy rakat kezdőt még nem lesz valakiből jó játékos. ennek az egésznek marhára semmi értelme nincs! Más éplista kell egy jobb mezőnyben, mint amilyet engedélyez egy kezdő környezet. Erre a legjobb példa B->A váltás. A-ban nem tudsz megélni a B-s éplistáddal. Illetve attól nem leszek A-ban profi játékos, hogy B-ből felléptem, és már 4 szintet végigjátszottam. Abszolút ellenzem ezt a kezdő csoportos dolgot! |
Quote:
Nem utjuk szet a kezdoket, kiveve ha pl lopkod, finoman szolva lesz neki, hogy hagyja abba, mert rosszul jar, es ezek utan o haborodik fel, es nem megfelelo hangnemu zoldeket ir. (Persze ezt mar elsore is ertetted, csak vmiert ugy dontottel, hogy lenyegtelen dolgokon kepes vagy fennakadni, meg masnap is, aminek a temahoz sincs sok koze...) |
Quote:
|
Pool.
Én azért írtam, hogy álszent kamu szöveg, mert Tőled is tapasztaltam az ellenkezőjét. Szép monológot írtál és lehet nagyjából így is van, de egy esetet tutira tudok, amikor inkább a könnyebbik utat választottad (hozzáteszem helyesen). Szóval ez a "mindig, minden körülmények között odateszem magam és nincs lehetetlen" szöveget kicsit erősnek éreztem. A többit elfogadom és tisztelet a sok évi kitartásért, így tovább (mindenkinek). |
Én már egyszer felvetettem azt az ötletet, hogy a kezdeti 72 óra védelem (ami mindenfajta inaktivitással - pl piacok, fórumok - jár) legyen saját felelősségre kikapcsolható. Le lettem hurrogva. Pedig ebben a topicban pl többször felmerült, hogy vontatott a játék eleje, vagy hogy a védelmi idő túl hosszú.
Aki tud/akar prögni, kikapcsolja. Aki nem tud/nem akar, az meg nem kapcsolja ki, és marad a 72 óra. Ez pl lehetne megoldás. Ezt lehet kombinálni "császári piacokkal". Pl hogy védelem alatt álló országok nem a rendes (játékosok által uralt) piacra lépnének ki, hanem a Császár piacára, ahol egységáron tudnának vásárolni. (A védelem letelte után nyilván valóan többé nem tudnának oda belépni, csak a jelenlegi piacokra.) Pl a Császárnál minden alapanyag, és tekercs kerülhetne 200 aranyba. |
Quote:
azért mert neked nem tetszik a HSz-em,attól még nem vagyok hülye nem tudom,Te mit képzelsz magadról elég magas lovon ülsz,remélem előbb utóbb le is esel róla |
Quote:
|
hello
lehet kellene 1 interaktiv sugo, meg 1 mentori rendszer. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:32. |