![]() |
Quote:
Lehet, hogy nagyon nehéz, bár én azt hittem nem lesz az, tudjátok be az elfogultságomnak, mert ez az egyik nagy kedvencem. "Miért uram, miért? Miért kell nekem 10 éve sötétben kefélnem?" |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A film címe: Ördög vigye Akkor most egy könnyűt adnék helyette: “Válaszd az életet. Válaszd a munkát. Válaszd a karriert. Válaszd a rohadt nagy tévét. Válaszd a mosógépeket, kocsikat, cédélejátszókat és elektromos konzervnyitókat. Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást. ... Úgy döntöttem, hogy nem választom az életet: mást választottam. Hogy mi az oka? Nincs semmi oka. Kinek van szüksége okokra, ha a heroint választotta?” |
Quote:
Ez utóbbi viszont a Trainspotting. Én meg egy másik klasszikussal folytatnám: "Na és mit ígérnek, milyen lesz az este? Forró és nedves, ami baba, ha nővel vagy, de a dzsungelban kibaszás!" |
Quote:
"-Mit mondunk olyankor? -Nézd mit csináltál! És az istenit neki. És hülye és trágya. -Ez butaság, emberre nem mondhatjuk, hogy trágya. A trágyába bele lehet lépni. -Trágyába lehet lépni, ez nem újdonság. De mi az, hogy trágyaházi alak? -És az mit jelent, hogy le-vagy-szarva? Én ezt egy francia filmben hallottam. -Javaslom, hogy ezt a kaka-elméleti vitát halasszuk későbbre." |
Quote:
"Négy óra van, híreket mondunk, de csak olyanokat, amiket jóváhagyott számunkra az amerikai hadsereg jólelkű cenzora." |
Quote:
|
Quote:
Köszi, már féltem, hogy beragad. |
Quote:
...fél,hogy itt hagyom búcsúcsók nélkül?! |
All times are GMT +1. The time now is 09:15. |