![]() |
Quote:
Biztos h nem csinálna túl nagy pontkülönbséget. Nem mondtam egy szóval se h most akkor az összes ücsörgös elfet át kell helyezni az új csopiba. Az ilyen országok szép lassan leforognának és legközelebb mikor csak fordulni akarnak nem az A-ba jönnek ücsörögni. Jah és a létre jövö új csoport sem lenne egyszerü először hisz lassan fel kell töltödnie. SiQ: mitöl lenne ugyan olyan? Ne tedd már tönkre az idegrendszerem légyszives. Azok akik csak lent a 4fős szöviben szeretnek játszani gondolom ott is játszanának, ha máshogy nem hát ott csinálnák a felfedező bajnokságot és haladni kellene ott is. Egy szóval sem mondtam h két csoportban kell majd ücsörögni az 1k kört. Neked a B- is erröl szólh nem játszol csak teljen le az 1000 kör??? |
Quote:
Érdemes lenne olyat ami mondjuk 4000 körönként adna új szemit ha ügyes vagy, hogy ne érje meg körbeszaladgálni csak ezért. Na egy valami eszembe jutott startpontnak... A top 4 lenne az alapori. Az lenne a max személyiség alsó határa. Ha fellépsz és 4000 kör múlva megtetted felé az út 1/10-ed részét kapsz egy szemet. Ha 4000 kör múlva ujra megteszed az út 1/10-éd kaphatsz új szemet. DE ha visszaestél az előzőhöz képest elvesztheted amit már megnyertél. Ha 2/10-et haladsz 4000 kör alatt akkor is csak 1-et kaphatsz... Valami ilyesmire gondoltam. Ha 4000kör alatt megszerzed a szemet és utánna 4000 kör mulva nem szerzel ujat de nem is esel vissza akkor már nem veszítheted el azt amit 4000 körrel korábban szereztél. Nem tudom érthető e de remélem jól fogalmaztam. |
Quote:
|
monro, aki már mondjuk 12.000 kör óta top50-ben van, akkor azok máris kapnának +3 szemet?
támogatom :D bár, nemtom, hogy a Bigeseknek akkor osszuk ki előre a 9-et? :) |
Quote:
|
Quote:
Az meg hogy B-ben unatkozom néha.. az vesse rám az első követ, aki még sohasem unatkozott B-ben 2K kör alatt. |
Quote:
Figyu.. 1. Fellépsz 2400 hekin --- top 4. ori 20.000 heki --- távolság 17600 heki 2. 4000 kör mulva megvizsgál a rendszer ha nagyobb vagy 1760 hektárral mint fellépéskor akkor megkapod a 2. szemet. 3. Eltelt a fellépés óta 4000 kör és megcsináltad 4160 hekis orid van 2 személyiséggel. 4. A jelenlegi távolság 15840 heki a top 4-től. 5. Eltelik 4000 kör ha az orid kisebb mint 4160 heki akkor elbuktad a 2. személyiséget. Ha nem nőtt 1584 hekit akkor nem kapsz új személyiséget, de nem is veszted el amit a 2.pontnál kaptál. Ha megint nőttél legalább 1584 hekit akkor kaphatsz uj szemet 3 szemes lettél Stb-stb... Ezzel a rendszerrel az a gond, hogy minél feljebb vagy jelenleg annál kevesebbet tudsz szerezni már ha ez lenne. A top1-4 ori egyáltalán nem fog tudni szemeket szerezni az 1A-ban de ez sztem nem is igazán hozza őket lázba :D |
Esetleg lehetne fűszerezni a követelményeket azzal, hogy a fele növekménynek ütésből kell származnia pld...
|
Azt hiszem ez lenne az a pont, ahol a személyiségek elértéktelenednének.. :(
|
Ha valaki már fenn van 11k felett, akkor az nem kapna semmit visszamenőleg?
Főleg, ha nem tud moccanni (mint én) :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:36. |