![]() |
Quote:
A 3 koros klanbol valo kilepes tokeletes lenne erre szerintem. |
Quote:
|
Bármennyire is nem tetszik, amit írtam sokaknak, ha semmi más lehetőségem nem lenne---, mert : -10-ből 5 társam nem elérhető, - kiszedték az ijjakat, kiszedték a lovakat, -rossz napom van, - én nem érek rá, - szül az asszony stb--- én is simán kihasználnám ezt a dolgot...
Csak azért, mert egy klán ránkkészül, átépít, lovat képez/vesz stb. miért kellene akkor máris hagyni, hogy elvigyen rengeteg földet? Lehet érte elítélni, de igen, inkább 1% az újra belépésért, mint 10* annyi a becumizott ütésért... |
Quote:
|
Quote:
Vagy esetleg ne kérdezzem meg mindenkitől, hogy figyelj már, most jó neked, mert ha igen, akkor támadnánk... |
Esetleg ezt a problémát együtt lehetne kezelni a megfontolás alatt álló, klánvezér szerepét erősítő javaslattal. Úgy értem, hogy ha ott születik valami eredmény, és pl lehetőséget kap a klánvezér tagország beíjazására, akkor már nem kell ez a kiskapu egyáltalán.
|
Jó lenne, de a sok láma akik másként nem tudnak klánt ütni, meg támadást védeni, csak úgy hogy kidobálják a tagokat, azok sosem fognak mellette voksolni.
|
Quote:
|
Quote:
Lehet csavargatni a szavakat, a lényegen nem változtat |
Quote:
Csak az enyém érdekel, a tagok, akik játékáért vezérként felelőséggel tartozom... Egyébként, ha esetleg lesz 3-6-9-12-24 körös ki-belépkedés, engem az sem fog zavarni. Eddigi írásaimmal csak arra próbáltam picit rávilágítani, hogy milyen esetekben is lehet jó ez a lehetőség. Tegye mindenki a szívére a kezét, hogy kihasználná-e vagy sem, hogy ne bukjon a klánja X hektárt, ha semmi, ismétlen semmi más lehetősége nem lenne (most inkább ne kezdjétek el felsorolni a lehetőségeket, tegyük fel, hogy semmi más nincs :)) Nah, részemről kb. ennyi ennek a témának az írnivalója |
All times are GMT +1. The time now is 17:40. |