![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na meg ha ez lenne, azt csinalnam, hogy nem B-bol forognek, hanem kitolom Remyt szkra, fagyasztom, fellepek B-bol, felutom magam mindig 10k hektarra, vagy barhova ami a limit, es folyamatosan +2 szemelyisegem lesz... Kb nekem is "erdekem" lenne, megis rossz otletnek tartom... |
Ezeket a mocsarakat szerintem már tökéletesen kifiléztük másik topicban.
Miért könnyítenéd meg a lépést A-ból ? Az is ugyanolyan csoport mint a többi, nem kihagyható, és igy van ez rendjén, meg ha kihagyható lenne, azzal csak megölnéd az A játékot, mintsem segítenél rajta. Azzal meg hogy emeled a B csopi fellépési maxát, mit érsz el? Talán nyersz fél évet és ismét ugyanott vagyunk...:) Lehet valamit variálni az A-n, de ezek szerintem nagyon rossz utirányok... |
dehogy lenne neked érdeked. most pont Te reagáltál kicsit túl hamar nem gondolod? Az hogy fagyasztod, azért az azt is jelenti, hogy onnantól Te nem termelsz a big gunnak csak veszteséget amig felütöd magad "bármeddig". Persze annyi pénzből biztos nem számít, de mitől nem fair valami, ha az összes játékos ugyanugy élni tud a lehetőséggel??
Vagy szerinted mitől nem fair? Mert meg lehetne magyarázni, de egyenlőre Te nem ezt tetted, hanem csak indulatból lereagáltál valamit ami neked nem tetszik |
Amúgy lehet nem hülyeség...aki az A-ban eléri a Top köreinek x számát, pl hasraütés 10k, annak legyen valami motivációja elhagyni a szintet, kapjon érte valamit, aki meg mégsem lép, az gondolom nem mocsarazni akar csak fenn :)
Pl: 1. Elvileg ha fordul lesz min 2-ese, akkor legyen könnyítésül az hogy top 30%-ot kelljen teljesíteni ismét, ne a számához függőt. (top 22, top 20...) 2. Kapnon plussz 1 restartot..., vagy ilyesmik :) |
Quote:
De amit hulyesegnek tartok, nem fogom tamogatni, akkor se, ha csak nekem jo mondjuk a hodban... Indulattol meg nagyon messze vagyok, miert lennek merges barmiert is? :) |
Quote:
(az 1es otlet amugy nem nagyon tetszik...) :) |
Nem vip kört irtam :)
Indoklás miért nem? :) |
1/A felpörgetéséről
Hali!
1A-ban a szint lelepeshez a 2B-s max heki 2x-s e legyen (2x2400=4800) es szemelyisegenkent 200 hekivel novekedjen 1 szem 4800 hektar 2 szem 5000 hektar 3 szem 5200 hektar 4 szem 5400 hektar 5 szem 5600 hektar 6 szem 5800 hektar 7 szem 6000 hektar 8 szem 6200 hektar 9 szem 6400 hektar 10 szem 6600 hektar 11 szem 6800 hektar 12 szem 7000 hektar 13 szem 7200 hektar Igy 2400 hektaron szethuzodnak a tobb szemelyisegek es mindenki tudja elvezni az 1A jatekat Vagy- 5.szint 1000 hektar 4.szint 2000 hektar 3.szint 3000 hektar 2.szint 4000 hektar es akkor az 1A nem valtozik :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:58. |