Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   1/A felpörgetése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3873)

Merengő 02-27-2010 12:52

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 242648)
:):D Nahjó, de hátha;)

tényleg hüye ötlet volt belegondolva, de azért ne vegye el a kedved remy :) neki minden hülyeség ami nem érdeke a játékban :) ami meg érdek, arra nyissunk egy témát... :D

Redback 02-27-2010 12:53

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 242648)
:):D Nahjó, de hátha;)

Nemhiszem, hogy 15-20k körül akárki is lefordulna +1 személyiségért, bár lehet megtennék :)

Remedy 02-27-2010 13:17

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 242649)
tényleg hüye ötlet volt belegondolva, de azért ne vegye el a kedved remy :) neki minden hülyeség ami nem érdeke a játékban :) ami meg érdek, arra nyissunk egy témát... :D

Ezt Te sem gondolod komolyan. (vagy csak direkt rosszindulatu vagy) Gondolod nekem faj hogy barkinek +2 szemelyisege van? Egyszeruen nem lenne fair.

Na meg ha ez lenne, azt csinalnam, hogy nem B-bol forognek, hanem kitolom Remyt szkra, fagyasztom, fellepek B-bol, felutom magam mindig 10k hektarra, vagy barhova ami a limit, es folyamatosan +2 szemelyisegem lesz... Kb nekem is "erdekem" lenne, megis rossz otletnek tartom...

Iron 02-27-2010 13:20

Ezeket a mocsarakat szerintem már tökéletesen kifiléztük másik topicban.
Miért könnyítenéd meg a lépést A-ból ? Az is ugyanolyan csoport mint a többi, nem kihagyható, és igy van ez rendjén, meg ha kihagyható lenne, azzal csak megölnéd az A játékot, mintsem segítenél rajta. Azzal meg hogy emeled a B csopi fellépési maxát, mit érsz el? Talán nyersz fél évet és ismét ugyanott vagyunk...:)

Lehet valamit variálni az A-n, de ezek szerintem nagyon rossz utirányok...

RRRrrr 02-27-2010 13:23

dehogy lenne neked érdeked. most pont Te reagáltál kicsit túl hamar nem gondolod? Az hogy fagyasztod, azért az azt is jelenti, hogy onnantól Te nem termelsz a big gunnak csak veszteséget amig felütöd magad "bármeddig". Persze annyi pénzből biztos nem számít, de mitől nem fair valami, ha az összes játékos ugyanugy élni tud a lehetőséggel??
Vagy szerinted mitől nem fair? Mert meg lehetne magyarázni, de egyenlőre Te nem ezt tetted, hanem csak indulatból lereagáltál valamit ami neked nem tetszik

Iron 02-27-2010 13:27

Amúgy lehet nem hülyeség...aki az A-ban eléri a Top köreinek x számát, pl hasraütés 10k, annak legyen valami motivációja elhagyni a szintet, kapjon érte valamit, aki meg mégsem lép, az gondolom nem mocsarazni akar csak fenn :)

Pl: 1. Elvileg ha fordul lesz min 2-ese, akkor legyen könnyítésül az hogy top 30%-ot kelljen teljesíteni ismét, ne a számához függőt. (top 22, top 20...)

2. Kapnon plussz 1 restartot..., vagy ilyesmik :)

Remedy 02-27-2010 14:00

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 242655)
dehogy lenne neked érdeked. most pont Te reagáltál kicsit túl hamar nem gondolod? Az hogy fagyasztod, azért az azt is jelenti, hogy onnantól Te nem termelsz a big gunnak csak veszteséget amig felütöd magad "bármeddig". Persze annyi pénzből biztos nem számít, de mitől nem fair valami, ha az összes játékos ugyanugy élni tud a lehetőséggel??
Vagy szerinted mitől nem fair? Mert meg lehetne magyarázni, de egyenlőre Te nem ezt tetted, hanem csak indulatból lereagáltál valamit ami neked nem tetszik

Gondolom ezt nekem irtad. (nem art beidezni azt, amire irsz) Amugy meg szerinted kit erdekel, hogy addig nem termelek? Nem letelemem a termeles, abszolute nem izgat. Hidd el, gondolkodas nelkul tolnam ki Remyt szkra. :) Es epp a penz miatt nem fair. Aki megteheti, hogy 10k hektarokra felutogeti magat, es utana fordulgat, mert sok a penze, 2x annyi szemelyisege lesz, mint annak, akinek nem. Erted mar? Igazabol ha csak a sajat onzo erdekem neznem, tetszene a javaslat, es tamogatnam. :)

De amit hulyesegnek tartok, nem fogom tamogatni, akkor se, ha csak nekem jo mondjuk a hodban...

Indulattol meg nagyon messze vagyok, miert lennek merges barmiert is? :)

Remedy 02-27-2010 14:01

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 242656)
Amúgy lehet nem hülyeség...aki az A-ban eléri a Top köreinek x számát, pl hasraütés 10k, annak legyen valami motivációja elhagyni a szintet, kapjon érte valamit, aki meg mégsem lép, az gondolom nem mocsarazni akar csak fenn :)

Pl: 1. Elvileg ha fordul lesz min 2-ese, akkor legyen könnyítésül az hogy top 30%-ot kelljen teljesíteni ismét, ne a számához függőt. (top 22, top 20...)

2. Kapnon plussz 1 restartot..., vagy ilyesmik :)

Ennyi erovel vip koroket is kaphat. Csak az meg Atinak nem tetszik, gondolom. :)

(az 1es otlet amugy nem nagyon tetszik...) :)

Iron 02-27-2010 15:23

Nem vip kört irtam :)
Indoklás miért nem? :)

SATU A HODITO 04-18-2010 21:08

1/A felpörgetéséről

Hali!

1A-ban a szint lelepeshez a 2B-s max heki 2x-s e legyen (2x2400=4800)
es szemelyisegenkent 200 hekivel novekedjen
1 szem 4800 hektar
2 szem 5000 hektar
3 szem 5200 hektar
4 szem 5400 hektar
5 szem 5600 hektar
6 szem 5800 hektar
7 szem 6000 hektar
8 szem 6200 hektar
9 szem 6400 hektar
10 szem 6600 hektar
11 szem 6800 hektar
12 szem 7000 hektar
13 szem 7200 hektar

Igy 2400 hektaron szethuzodnak a tobb szemelyisegek
es mindenki tudja elvezni az 1A jatekat

Vagy-

5.szint 1000 hektar
4.szint 2000 hektar
3.szint 3000 hektar
2.szint 4000 hektar
es akkor az 1A nem valtozik :)

All times are GMT +1. The time now is 11:58.