Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Hollószárnyak (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Hollószárnyak (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=360)

Chaos 09-22-2006 15:51

Megnézem tudok -e némi tüzet gyújtanni azzal a fával ami van a környéken a tüzszerszámom segítségével. Ha nem sikerül nem eröltetem. Inkább nekilátok és eszek. A környéken lévő fa eléggé átnedvesedett, így nem tudod meggyújtani.
Szólok Olernek ,hogy mivel más nem maradt együtt örködünk az este második felében. Mareket pedig figyelmeztetem ,hogy ne aludjon el mégegyszer örségen. Ez után visszavonulok aludni.

Chris 09-22-2006 20:06

Fontos!

A harc hétfőn este lesz 18.30-tól 22.00-ig.

Chris 09-25-2006 07:40

Aki még nem írta meg, hogy hol alszik, aki örködik az pedig hol örködik, és hogyan (járkál, egyhelyben ül, stb), az sürgősen tegye meg!
Vegyétek figyelembe, hogy Gren milyen "erődítményt" (kötelek, gödrök, karók, stb) épített a tábor köré!
Ha én találom ki helyettetek, nem biztos, hogy jobban jártok... :D :rolleyes:

Chris 09-25-2006 17:36

Még mindig nem írtátok le, amit fentebb kértem... :(

Éjközép elmúlt már jócskán, és Morel van örségben, mikor arra lesz figyelmes, hogy egy-egy tábortűz nagyságú tűz gyullad ki a batár tetején, és Morel sátrán.
Morel feltehetően kiabálni kezd, egy kör mire felébredtek.
A tűz közelében lévő lovak nyugtalankodni kezdenek.
Ki mit tesz?

Theros 09-25-2006 17:41

Én járkálgattam össze vissza,gondolom én is észreveszem a tűzesetet.
Nem voltál örségben.

Chaos 09-25-2006 17:44

Karddal kivágom azt a részt amelyik a legközelebb van a ládámhoz és kihuzom onnan. Közben folyamatosan kiabálok a többieknek.
Sikerül, de közben a ruhaujjad meggyullad.

Chris 09-25-2006 17:44

Kezdeményezési sorrend:
Theros
én
Pettyes
Aúú
Massza Rex
Arwyl
Chaos
Enkidu

Chris 09-25-2006 17:55

Egy kis emlékeztető a terepről...

Quote:

Originally Posted by Z a VérGyöngyTyúkok Ura (Post 31817)
-Javallom, hogy a batárt és a szekeret egymással párhuzamosan állítsuk fel az útra merőlegesen, a tűz két oldalán úgy 5-5 méterre. a kettő közé az úttól távolabbi oldalon kifeszítem a kötelem, úgy ember-ork térdvonal alatt kicsivel.
A kötél két oldalára, úgy lépésnyi távolságban szabálytalan közönként kissebb gödröket mélyítek (egy két csapással, épp csak annyira, hogy a talaj ne legyen egyenletes) és pár követ is szétszórok a kötél körül. Aztán a kötélem belül a szekér mellett felállítom valakinek a segítségével a sátramat. ... Kerítek pár vizesebb ágat amikből könyöknyi egyenesebb darabokat vágok (amennyit csak lehet és megkérek valakit hogy segítsen) a két végüket kihegyezem és a kötélen kívül és belül is leszúrom őket heggyel kifelé. Valamint a szekér és a batár külső oldalán. ... A többieknek szólok, hogy sztem próbálják megerősíteni a "vár" út felöli részét is hasonlóan, de több kötelem nincs.

Chris 09-25-2006 17:58

Tartsuk be a kezdeményezési sorrendet, ha lehet!

Pettyes 09-25-2006 17:58

(fogalmam sincs, hogy észrevettek-e..., gondolom itt még azért távol vagyok, mert a tábort úgy max. 40m-ig közelítem meg egyenlőre!!!) A tábor felé haladok és tisztes távolságban megállok tőle! A látásom váltogatom a rendes és infralátás között és pásztázom a területet, miközben íjjamat készenlétben tartom! Megállok Foltossal a kellő távolságban és körbenézek, biztonságban vagyok-e, mikor meglátom a tűzet a táborban! Érzékszerveimre is különös figyelmet fordítok!
Az úton közeledsz?
Természetesen aaz úton haladok, nyugodt tempót diktálva és mivel éjközép van ezért sűrűn használom az infralátást is, így, ha csak nem leplezték a testi hőjüket a támadók, illetve a táborozók, akkor jól kivehetőek számomra , kivéve tán, aki a tábortűz körül aludt, illetve egészen addig, amíg kinem gyulladnak a tüzek!
Tábortűz nem volt.
Innen egyelőre csak a táborban lévőket látod.
Akkor egyenlőre "csendben" maradok, meglepetés emberként majd közbelépve a harcba, illetve felmérném támadóikat/támadóimat a későbbiekben!
A lehetséges támadókat nem látod.

All times are GMT +1. The time now is 22:01.