![]() |
Quote:
2. Ha üres a katonapiac akkor 100Xjobb a mészár Meg a tolisokat+ a varisokat se jó dolog lepusztítani mivel alulrol utána 3körröl jól szivathatnak... DE a pusztítás nem feltétlenül kár ha itt van az ember ujraképzi az egységet És hát 8000variból 340 az már azért csak több:) |
Ha pusztitasz, akkor joval alád eshet, ha pl. alapban melletted van.
En meszarolni szoktam csak, a pusztitast regen hasznaltam. Előnyösebb a mészár, szerintem :) |
Egyetértek Szecsával. Ha mészárolok, a páciens ott marad előttem, és folytathatom. Ha pusztítok, akkor meg alám kerül, és az már nem olyan jó :)
|
Quote:
|
[quote=Dragon,Szamár :));36192 2-3 sereg pusztításra [/QUOTE]
Lehet csak én nem látom át a dolgokat de ha 1x beütöd pusztítani akkor gondolom utána már alattad lesz...a másik +2után meg már vagy 3-4körre:D És ha fentről támadsz akkor az csak fele hekit szed le;) |
Quote:
|
Melyik a jobb, melyik a jobb... olyan kerdes ez, mint melyik a jobb a sakkban, a huszar vagy a futo...
valasz: helyzettol fugg. itt is. helyzettol, csoporttol, piactol, ellenfeltol. nincs ultimate megoldas. |
Quote:
|
A legtutibb addig mészárolni, míg a hadisok egyenként minden tábornokkal átférnek, és akkor mindent bele egy bazi sok sereges pusztításba!
Na ezt übereljétek:D:D:D |
Synkel, földelik :) S az illető mondjuk 18 tabis sereg egyenkent elviszi a tag 70-72% földjét :) S 450 hekis orszagbol lesz 110 hekis :)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:35. |