![]() |
Ha a banditák elkezdték a falat szétszedni, és közben lenyomom Őket, az sérült marad?? :)
|
Quote:
|
Ati, milyen gyorsan bontódnak az épületek??
Szerintem úgy lenne jó, hogy 1 bandita 100 perc, 2 bandita, 50 perc, stb. alatt bontana le egyet :) Pont mint a karakterem a segítőkkel építi fel! :) |
Quote:
Ehhez azért hozzá kell venni azt, hogy ők nem csak 9-en állhatnak össze... :) |
Na lássuk mire mentek amióta bekerültek. Megvallom egy kicsit azért rumlizok...
|
Quote:
Tehát Ha 50 bandita bonja, én visszaépítem 9 munkással :D:D A Banditák folyamatosan termelődnek, vagy van egy maximum?? |
Quote:
Folyamatosan "termelődnek", de van egy maximum. :) Jelenleg nyilván extrém körülmények vannak, hiszen kis helyen összpontosulnak a banditák, sokkal jobban össze tudnak állni, valamint elég intenzíven támadják a városokat. Teszten kívül ez sokkal ritkább lesz, bár akkor a banditák is jóval erősebbek lesznek. |
Quote:
Quote:
|
Látom, hogy cseten lassan egymásnak estek, hogy ki mivel kereskedjen, és mivel ne. Ezért ismét egy emlékeztető: EZ CSAK TESZT. Minden, amit most elérsz, törölve lesz! Az éles játékban teljesen elölről kell kezdened mindent! Nem lesz se hajód, se pénzed, se szekered, se semmid. Még amit eddig megtanultál, azt is mind el fogja a karektered felejteni!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:10. |