Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Melyik a legjobb szövifelállás? (már volt szó róla) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=342)

Napóleon 02-09-2007 20:43

veszprémieket ne fikázz atya :)
mert a végén a többi veszprémi ( beleértve jómagam ) még megharagszik :)
az meg h simán kimennek fosztani gömb nélkül az alap.majd ha többet és jobban játszol akkor meglátod te is:cool:

Kubbi 02-09-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 72689)
az meg h simán kimennek fosztani gömb nélkül az alap.majd ha többet és jobban játszol akkor meglátod te is:cool:

:D
Ha érne valamit a szavazatom, ezért adnék egy zöld pontot :D

Napóleon 02-09-2007 20:56

Lol :d:d

Marcus atya 02-09-2007 21:36

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 72689)

Nem a veszprémieket fikáztam hanem Kubit, ez azért elég durva általánosítás :)

Ha nem hútalak fe Titeket veszprémieket túlságosan és még egyetlen dolgot ha kérdezhetnék... ez a vaktába támadást meddig engetheti meg magának egy full hadis szövi? Úgy értem melyik csopiig? Pl. 3/G-ben 1000 hekin? 2/B-ben 1500 hekin? Mert 600 hekit még elfogadom, de feljebb?

Kubbi 02-09-2007 21:44

Quote:

Originally Posted by Marcus atya (Post 72701)

Ha nem hútalak fe Titeket veszprémieket túlságosan és még egyetlen dolgot ha kérdezhetnék... ez a vaktába támadást meddig engetheti meg magának egy full hadis szövi? Úgy értem melyik csopiig? Pl. 3/G-ben 1000 hekin? 2/B-ben 1500 hekin? Mert 600 hekit még elfogadom, de feljebb?

Szerintem nincs felső határa. Ugyanis nem teljesen vaktában támad. Vagy ép lista van, vagy gömb. Ha meg egyik sincs, akkor meg nyugodtabban támad kifelé...
szerintem :)

Bea Baba 02-10-2007 00:06

Hahóóó ne száljatok már el, ős se vaktába mennek, de az télleg rutinból adódik h akiről semmien infót nem tucc szerezni az valószinüleg, nem túl erős hadilag, és én most nem beszélek, konkrét szövikről, de ebben a felállásban amiről szó van, full elitesként, elég nagy sereget lehet felvonultatni, simán akkorát h 1 átlag ijj elites tagot is felnyisson, nemhogy 1 tolist vagy 1 varist....

Kubbi 02-10-2007 06:33

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 72719)
Hahóóó ne száljatok már el, ős se vaktába mennek, de az télleg rutinból adódik h akiről semmien infót nem tucc szerezni az valószinüleg, nem túl erős hadilag, és én most nem beszélek, konkrét szövikről, de ebben a felállásban amiről szó van, full elitesként, elég nagy sereget lehet felvonultatni, simán akkorát h 1 átlag ijj elites tagot is felnyisson, nemhogy 1 tolist vagy 1 varist....

Jujj de 1et értek veled :D

Dragi 02-10-2007 07:52

Quote:

Originally Posted by Bea Baba (Post 72719)

vakon is kilehet menni fosztani :) bár gömb nélkül fosztani úgy hogy nem látom mennyit hozok hááát eléggé lutri :) a föld az más tészta azért lehet menni vakon azt nem költi el senki :D

Bea Baba 02-10-2007 09:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 72726)
vakon is kilehet menni fosztani :) bár gömb nélkül fosztani úgy hogy nem látom mennyit hozok hááát eléggé lutri :) a föld az más tészta azért lehet menni vakon azt nem költi el senki :D

Na és ebben van a kutty elásva, mivel manapság a földnek elég komoly értéke van:D

Napóleon 02-10-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by Marcus atya (Post 72701)

azt mondtam " veszprémieket ne fikázz ", tehát aki veszprémi ( jelen esetben kubbi ), őket nem szabad :cool:

a témához zozzászólva, ha valaki figyeli a teljest és nem lát aktivitást az ori részéről, + még infót sem lehet róla szedni akkor valószinű h nem tagja egy aktívabb szövinek , szval még hatalmas visszakísérésektől sem kell tartani

All times are GMT +1. The time now is 14:31.