![]() |
Quote:
gondolom varázsló személyiséggel ezt... |
Quote:
en csak annyit tudok, hogy sajat kezuleg nagyobb esellyel megy fe, de ugy tunik, hogy van még vmi :) |
Sziasztok lenne egy kérdésem.
Lben lévő orimat ujrainditom. Eddig oriás voltam de sajna nem jött be mert általában tekiben utazok és egyszer késön értem haza. Le is loptak 200 milla tekivel. :mad: Ugyhogy most azon agyalok hogy ujrakezdem gnom tudossal az védi a tekijeit rendessen. Sajna még nem voltam gnommal. Állítolag ennek lehet a legnagyobb serege. (ja egyépként a szövinkben én vagyok az egyik harcos beálítotságú ori) Nem tudna nekem valaki abban segíteni hogy érdemesebb inkább gnomnak a lovasság mellé kicsit több tolit tartani vagy inkább varázslokat tartsak. Vagy csináljam ugy hogy azonos menyiségü 8-7 %ot huzok fel templombol és kocsmábol. Van egy erős varisunk a csapatban. Vagy ha tudtok egy jo szorzot az épitkezésre akkor azt is szivesen veném. Thnx a segítséget. |
Quote:
|
szerintem 10% templom 5% kocsma simán jó. bár én gnommal haditolit játszok ált, oda meg 10% kocsmát tartok
|
En 8% templom, 8% kocsmat javaslok.
10% torony mellé kijön kb. 39-40% barakk, ha éppen tultermelős orit csinalsz. Azzal lehet hadakozni. |
Ez a durva hogy fenn volt minden varázslatom és ugy is lelpotek ok thnx a segítséget.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Végülis szó viccnek jó hisz egy halottat megölni???:D amúgy zoli javaslom a súgót, mert az emberlopások ellen a hullának van védelme. és ha picit is értesz a matematikához, akkor könnyen ki tudod számolni hogy egy hulla ha 70%barakig halálig van élezve, akkoris éphogy nagyobbat üt mintha egy fél-elfet tartanál 35-40% barakkal... úgyhogy én nem hiszek az elpusztithatatlan hullában, ahogy a télapóban és a húsvéti nyúsziban sem:D:D:D |
All times are GMT +1. The time now is 02:53. |