![]() |
D --> Y
Orsi, Remy nagyon szépen köszönöm még egyszer :) Sosem felejtelek el... (#450101) (2) |
nem azért de nem tartod betegesnek hogy minden orid szintlépését ide irkálod hex ?
én jokat szoktam kuncogni rajta hogy valaki ilyen marhaságokat részletesen postolgat a forumon ez kb olyan mint mikor haverom a faszbookon minden mafia war-os baromságot kinyomott az uzenofalára (pl hogy a raktárját hányas szintre fejlesztette):D és most jott el a pillanat hogy rákérdezzek hogy ennek tulajdonképp mi értelme van ? anélkul is nyomonkovetheto melyik a tiéd hogy frissitgetnéd melyik xaros orinak hány személyisége van ez nekem tulzott önfényezésnek tunik már ne haradudj (de tudod ami a szivemen az a számon is) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ahogy fb-n is le tudod tiltani, hogy egyes alkalmazások ne szemeteljék tele a newsfeed-edet, úgy itt is le tudsz tiltani egyes témákat, amik nem érdekelnek. :) És ha ezt például nem akarod olvasni, akkor ezzel probléma megoldva. :)
|
Y --> M
McManus (#323232) (7) [FEJVADÁSZ (6)] [csak a fordulást szoktad hex :) fel is vágnám az ereim ha a szintlépések is kimennének kulsore :D magyar föld (#151378) [5/Y] , 2012-08-21 19:38:07] Azért én nem szeretnék rosszat neked :D :rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D:D |
Quote:
egyszer leverem ugyis a manust :D |
Quote:
|
d --> Y
IceWind Dale II. (#567450) (4) |
All times are GMT +1. The time now is 04:11. |