![]() |
Köszi Phoenix!:)
Ennek a témának kezd egészen magántopik szaga lenni, pedig nem az...;) Ma esti szösszenet...unatkozam kicsit. :D Sötét ablakomból Az utcát bámulom S magam a sötét Utcán találom. Látom, amint Utam keresem Látom, amint Múltam feledem. Múltam feledj, Hogy feledhesselek Jövőm jer, hogy Ne csak keresselek. |
köszönöm Cassandra! :) ez az esti versed pont hangulaton talált engem :) nagyon jó volt olvasni!
|
Hűha Senki, ez aztán a reakcióidő.:D
Egyébként köszi szépen, örülök, ha tetszett.;):) |
Quote:
|
vers update
S habár felül a bárka /valamint alul a rája/
S köztük a víznek árja azért a víz azúr.... :D |
Hihi...Máté Péterhez nem hasonlítottak még. :D
Bocs gyerekek, megint unatkoztam. :rolleyes: Szóljatok rám, ha elegetek van belőlem. :D Szó... Elszáll, mint pihe a szélben. Hang... Eloszlik, mint köd az éjben. Szó... Mi szíved mélyéig hatol. Hang... Mely furcsa dolgokról papol. Zeng egy szó... S zeng a hang, mely reményhozó. :) |
Egy újabb a csak úgy jött kategóriába tartozó darab:)
Álmából virrad a világ Oszlanak odakint a fellegek. Álmából riad a világ S Te helyed benne nem leled. Álmosan sóhajt a világ Míg Te álmod feleded. Hanyagul legyint a világ Míg Te feledett utad keresed. A világra új nap virradt S egy álmot befejezetlenül hagyott. A világra újabb nap virradt S reményt vett el, Miközben új reményt adott. |
Cassandrának...
Elolvastam pár versedet, nekem tetszenek...
Látszik hogy nem csak üres szódobálás az egész.... ez a legfontosabb a versekben... :) Arra vagyok kíváncsi hogy ezeket a verseket nem szoktad összegyűjteni egy helyre? Vagy csak így dobálod őket ide-oda? Na pá, rihi |
Szia rihi:)
A verseim fenn vannak a gépemen egyhelyen, illetve van egy kis mappám, abban jól elvannak, ha arra gondolsz, jogy jelent-e már meg tőlem valami, a válaszom igen, egyszer, egyetlen vers, de nem több... Köszönöm a szavaidat igazán jólesnek és örülök, ha tetszenek a verseim, már volt értelme ide bebiggyeszteni őket.:) Üdv köztünk:) Cassandra |
Cassandra, Savaria: nagyon jó verseitek vannak :) csak gratulálni took hozzájuk :D
|
All times are GMT +1. The time now is 07:13. |