![]() |
Értem, akkor ez sehogyse jó...
|
Quote:
|
Quote:
|
Tud-e még bárki bármi hibáról?
|
Quote:
Ps: van vmi, amit nem tudok hova tenni, eddig sosem volt ilyen, a 7.0 ota pedig van. Az a baj vele, mint jelenseggel, hogy tok random van. :) Szoval, ranyomok a tavolra, es nem ir ki eredmenyt, hanem elkezd gondolkodni, kb mintha nem lenne netkapcsolatom. Eloszor mindig azt hittem epp pillanatnyi netkihagyasom van, de nem, mert igazabol ilyenkor _mindig_ megcsinalja a tavolt, csak az eredmenyet nem latom, csak ha megnezem az esemenyekben. Szerencsere eddig kritikus helyzetben nem jott elo. Kerdeznem a tobbieket, csak nekem van ilyen? :) Persze lehet nem az uj verzio hibaja, de eddig sosem volt ilyen, most pedig naponta tobbszor is. :) Aprosag, de ha epp rosszkor jon, az gaz :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem piacon vásárláskor szokott ilyet csinálni, szintén nem az új verzió óta .. de nekem is megveszi amit akartam, ha megnézem a rakim látom hogy ott van, csak nem írja ki, hanem üres oldalt ad be.
|
A 7-es verzió véglegesítése előtt mégegy viszonylag kicsi, de sokak számára azt gondolom, hogy igen hasznos bővítés bekerült:
Az egy körben képezhető alap katonák számát maximálni helet, helytartós képzésnél. Természetesen ha kézzel képzel, akkor ezt felül tudod bírálni, és egy körben többet is képezhetsz, mint amit a helytartó saját maga képez a beállításoktól függően. Nullára tett érték korlátlan képzést enged. A katonaképzést ezzel az opcióval kikapcsolni nem lehet, arra az eddig is használt jelölőnégyzet szolgál. http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3009 |
All times are GMT +1. The time now is 13:52. |