Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Köszönetnyilvánítás, üdvrivalgás, örömmámor. :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2673)

Eke 09-23-2008 23:02

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 191654)
Ha nem idézted volna be Benit,még rosszra is gondoltam volna ezek alapján :D

Hát persze hogy te mindig rosszra gondolsz:D
Szerencsémre volt hogy nagyon sok fegyvertipust kiprobálhattam,söt muszáj volt kiismerni,amennyire csak lehetséges

Tsobi 09-23-2008 23:18

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 191655)
Hát persze hogy te mindig rosszra gondolsz:D
Szerencsémre volt hogy nagyon sok fegyvertipust kiprobálhattam,söt muszáj volt kiismerni,amennyire csak lehetséges

Akkor én már félek is Tőled :)

vityu 09-23-2008 23:37

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 191633)
Ma hozzájutottam egy gázriasztó 9mm-hez, persze csak megfogtam, tár nélkül, egyszer felhúztam, majd meghúztam a ravaszt, jó volt. :D:D:D

(Aki ismeri tesómat ne szóljon neki mert megöli a baráját amiért ideadta nekem!:D:D)

Még szerencse, hogy akár msn-en is elérhetem! :) :p

Redback 09-24-2008 06:20

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 191653)
Nyugis kis játékszer,érdemes azonban kiprobálni valami igazit is,határozott külömbség van.Persze az élvezet is fokozodik,ennek megfelelöen.

Eljön annak is az ideje majd :p

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 191662)
Még szerencse, hogy akár msn-en is elérhetem! :) :p

de nem vagy izé és nem teszed meg :p

Dragi 09-24-2008 06:21

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 191668)
Eljön annak is az ideje majd :p

húzzá iskolába! :D amúgy ha ő nem majd megteszem én :p:p:p:p:p

Redback 09-24-2008 06:23

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 191669)
húzzá iskolába! :D amúgy ha ő nem majd megteszem én :p:p:p:p:p

nincs első órám :p
Amúgy neked nem kéne már húúúúúzni valahová?:D

vityu 09-24-2008 13:53

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 191668)

Eddig csak azért nem, mert 1hete be se léptem az msn-be :)

Redback 09-25-2008 18:41

Egy hónapja van gépírás órám, de már tudom hogy lehet a gépíró progiban javítani :p Milyen évnek nézünk elébe :p :D:D

Redback 09-30-2008 15:23

Délután felhívott édesanyukám, hogy menjek be a városba kicserélni a nyomtatópatronokat.Éppen felszálltam a buszra, akkor vettem észre hogy bérletem nincs nálam.Spuri haza, majd vissza.Bementem a városba, vettem újat, go a busszmegálló.Ugye 9 éve busszal járok, nagyjából ismerem az embereket arcról.3 fiatal srác áll egy idősebb körül, aki ellenőr, és ezelőtt megbüntetett.Elővettem a bérletem, egy ujjam becsúztattam a bérlethez, és úgy raktam zsebre.Hallgatóztam, hogy mi a "tervük".Az volt, hogy majd pár megállóval arébb ellenőriznek, amikor felszállnak többen.Mit ad isten az egyik ellenőr azon az ajtón szállt fel, ahol én.Tömeg volt, nem tudtunk fentebb menni, csak a lépcsőn megállni.Kihúztam a bérletem, az ellenőr meglátta, végignézett rajtam, majd mondta:
-Jó napot kívánok!Jegyeket bérleteket!-majd hallkan, kissé dühösen mondta az ismerősének-milyen az ha megismernek.
-Szívás - dörgöltem az orra alá.
Amikor bégeztek, a kollegájával el kezdett beszélgetni, és nagyon néztek engem.Remélem jól felhúztam őket!

[HTPA]GeeForce 09-30-2008 15:34

Na igen. Rühellem az ellenőröket. És nem azért, mert megbűntetnek, mindig van bérletem. A baj az, hogy a cigánypereputty ott rohad a buszokon egész nap, járják a várost (mivel nem dolgoznak, ráérnek...) soha még egyszer nem láttam, hogy az ellenőrmegbűntette volna őket... De még csak oda se megy, hogy "jegyeket bérleteket"...
A csövesek úgyszintén ingyen utaznak, mert nem kéri a jegyüket, de le se szállítja őket az ellenőr.

Kiket b*szogatnak? A normális, tisztességes, adófizető, többnyire jeggyel/bérlettel rendelkező állampolgárokat.... A többi csűrhesz*r meg nyugodt szívvel utazik a buszokon, amiket az ország a normális emberek pénzén vásárolt, amiket szintén a mi pénzünkből tartanak el, lévén hogy lassan 6000 FT a helyi járatokon a bérlet, és 300 FT egy jegy... Pofátlanul dárga a tömegközlekedés, és a vezetőséüg csak annyit mond a tv-ben, hogy "hát azért, mert sok a lógós, és hiány van a bevételben"...

Igen. Sok a lógós. Azért sok, mert hagyják, hogy sok legyen! Ha ellenőr lennék, úgy rúgdosnám le a sok csövet meg cigányt a buszról, hogy a lábuk nem éri a földet, és nem a tisztességes embereket vegzálnám egész nap...
Ráadásul amikor előveszem a bérletem, látom az arcukon, hogy egy pillanatra átsuhan rajta a csalódás, hogy "na vazzeg, ezt se tudom megbűntetni, miből lesz vacsora az asztalon?"... Mivelhogy jutalékot kapnak a bűntetésből. Ugyanúgy, ahogy a rendőrök is egyébként... (Bár ezt nagyon erősen tagadják a sajtóban.)

Szóval az összes ellenőr rohadjon meg ott ahol van, a busztársaságok vezetőivel együtt.

All times are GMT +1. The time now is 11:28.