![]() |
Az ífjú házaspár nászútra indul a Szaharába. Mivel az asszonynak üzleti ügyei vannak, a férj előre megy. Rendes férj lévén, amint megérkezik emailt küld feleségének. Mivel elhagyta a címet, emlékezetből írja be. Csak egy kicsit téved így az özvegy papnéhoz érkezik, akinek előző nap halt meg a férje. A papné miután elolvassa, ájultan esik össze. A rokonok berohannak és elolvassák a levelet melyen a következő áll: "Szia, most érkeztem meg. Mindent elintéztem holnapi jöveteledhez. U.i.: Jó meleg van idelenn!
|
Üzenetrögzítő a pszichiátrián
Jó napot, üdvözlöm a pszichiátria gyorssegély szolgáltatásánál! Ha ön kényszerbeteg, nyomja meg az 1-es gombot többször. Ha ön kodependens, kérjen meg valakit, hogy nyomja meg ön helyett a 2-es gombot. Ha önnek több személyisége van, nyomja meg a 3-as, 4-es, 5-ös és 6-os gombokat. Ha ön paranoiás, tudjuk kicsoda ön, és mit akar. Maradjon a vonalban, amíg lenyomozzuk a hívás helyét! Ha ön hallucinál, nyomja meg a 7-es gombot, és hívását továbbítjuk az anyahajóra. Ha ön skizofréniás, figyeljen jól, mert a hang megmondja, melyik számot nyomja meg. Ha ön mániákus-depressziós, tökmindegy milyen gombot nyom meg, úgysem fog válaszolni senki. Ha ön diszlexiás, nyomja meg a 969696969696969-et. Ha ön idegbajos, cseszegesse a kettőskereszt gombot, amíg munkatársunkat kapcsolják. Ha ön amnéziás, nyomja meg a 8-as gombot és diktálja be nevét, címét, telefonszámát és anyja leánykori nevét. Ha ön poszttraumás rendellenességben szenved, l-a-s-s-a-n és ó-v- a-t-o-s-a-n nyomja meg a 0 0 0-át. Ha ön bipoláris, kérem, hagyjon üzenetet a sípszó előtt vagy a sípszó után vagy a sípszó előtt. Kérem, várja meg a sípszót. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha rövidtávú memóriazavara van, nyomja meg a 9-es gombot. Ha ön kishitű, kérem, tegye le. Munkatársaink túl elfoglaltak ahhoz, hogy önnel traccsoljanak. Ha menopauzás, tegye le, kapcsolja be a ventillátort, feküdjön le és sírjon. Nem marad ez mindig így, ne féljen. Ha ön szőke, ne nyomjon semmilyen gombot, úgyis elrontaná. |
Jean gazdája nyaralni megy, és néhány nap múlva megereszt egy ellenőrző telefont.
- Minden rendben van otthon, Jean? - Igen uram...bár tegnap történt egy kis baleset. - Micsoda? - Megdöglött a kutyája uram. - Hogy az én szeretett kutyám? - Igen, sajnos a nagyságos asszony ráesett a második emeleti erkélyről. - Mi? Meghalt a feleségem? - Sajnos az égő kastélyból nem tudott másképp menekülni... - Jean, én megőrülök, minden amit eddig mondott negatív! Mondjon valami pozitiv dolgot is! - Igen uram, tegnap megjött az AIDS tesztje... |
Az újdonsült házaspár golfozik. A nő véletlenül nagyot üt a labdába, és az betöri a közeli ház ablakját. A férfi és a nő bemegy bocsánatot kérni, s ahogy belépnek a házba, egy két méter magas, fekete börű ember áll elöttük.
- Kérem, bocsásson meg! - könyörög a férfi. - Semmi baj - mondja a fekete. Én egy dzsinn vagyok, és több száz éve be voltam zárva egy vázába, amit most összetörtek. Cserébe teljesítem minden kívánságotokat. - Szeretném, ha sok pénzünk lenne - mondja a nő - Én sok szép kocsit szertnék. - mondja a férfi - És minden városban egy szép nyaraló - mondják együtt. A dzsinn hármat csettint, és azt mondja: - A bankszámlátokon a világ összes pénze fennt van, a rengeteg gyönyörű autó vár odahaza, és gyönyürű kempingházaitok vannak. De most én kérek valamit. - Mit? - kérdi a férfi. - Szeretnék lefeküdni a feleségeddel. - Rendben van, mert annyi jó tettél velünk. 3 óra múlva visszajön a dzsinn, és az asszony, akinek remeg a lába. - Hány évesek vagytok? - kérdi a dzsinn. - Én 25 a feleségem pedig 21- feleli a férj. - És még hisztek a dzsinnekben??? |
Egy rendőr megállít egy autóst, és azt mondja:
- Maga az összes szabályt jól betartotta, ezért pénzjutalomban részesítjük! Erre az autós: - Jaj de jó! Legalább lesz pénzem kiváltani a jogosítványomat! Erre mondja a feleség: - Jaj rendőr úr, ne hallgasson rá, hisz nem látja hogy teljesen részeg!? Erre az anyós a hátsó ülésről: - Mondtam hogy lopott kocsival nem szabadott volna elindulni! Kinyitódik a csomagtartó, kiszáll belőle egy férfi és kérdezi: - Miért álltunk meg? Átértünk már a határon? |
A királyfi bejelentkezik a kínai császárhoz, hogy szeretné elvenni a lányát.
A császárnak az a feltétele, hogy a királyfi állja ki a három legszörnyűbb kínai kínzást. A királyfi beleegyezik. Elmegy aludni a számára előkészített szobába, és reggel egy kővel a hasán ébred, rajta felirat: "Első legszörnyűbb kínai kínzás: 50-kg-os kő a mellkason" A királyfi röhög egyet a primitív feladaton, könnyedén felkapja a követ, majd kidobja az ablakon. A zuhanó kő másik oldalán azonban meglát egy feliratot: "Második legszörnyűbb kínai kínzás: bal here a kőhöz kötve" A kő már túl messze van, hogy elkapja, ezért utánaugrik, ki az ablakon. Ekkor az ablak kűlső oldalán megpillantja a harmadik feliratot: "Harmadik legszörnyűbb kínai kínzás: jobb here az ágy lábához kötve." :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Ditke: néha olvass vissza ;)
|
Quote:
|
- Mit keresel drágám? - kérdi a férj a feleséget.
- Az egyik egészségügyi könyvet. - Melyiket? - Aminek az a címe: hogyan éljünk százhúsz évig? - Azt ugyan hiába keresed, mert kidobtam. - De miért? - Mert múltkor láttam, hogy az anyád olvasgatta. |
A cigány szemináriumon vesz részt, melyen így szól hozzá a párttitkár:
- Ti is kaphattok ingyen telket, mint a tanárok, a törvényben annyi jogotok van mint a tanároknak! Éljetek hát a jogaitokkal! A cigány hazamegy, és otthon kérdezik, mi volt. Mire a cigány: - Azt mondták, hogy mindenki egyenlő, most már mindenki cigány. |
All times are GMT +1. The time now is 02:12. |