![]() |
Felmerült bennem egy kérdés, ha nem ide kellene írni, akkor bocsi
Ha egy orit kitíltanak 168 körre, de teszem azt a kitiltás előtt rákattint a szabi gombra, de mivel volt akcója, így nem teszi azonnal szabira a rendszer, de mivel kitiltják ő nem nyulhat az orihoz, de ha be van állítva a szabi akkor mi lesz? Én úgy gondolom, h nem megy szabira, mint ahogy a ht sem teszi fel a varikat stb.... Jól látom a helyzetet? Ha ez egy teljesen egyértelmű kérdés volt akkor bocsi:) |
szabira tudtommal elmegy, de mikor kijön, a kitiltás onnan folytatódik.
|
Quote:
Köszönöm Grabi;) |
Quote:
Csak egy apro kerdes... :) |
Quote:
Remy, tehát ha tudod megosztanád velem? A bünti után mehet szabira csak? |
Quote:
mindjárt kérek pár orit anarchban és letesztelem neked :D a kérdés amúgy jogos lenne, de azt hiszem mégis igazam van, habár nem tudna belépni... |
Quote:
De szerintem nem kerül, tök logikátlan, ha minden más teknitetben befagy... |
Quote:
egyszerűen azért mert nem ártom bele magam, mert nem rám tartozik, nem engem sért... , végül mivel ugyse változátatjátok meg az ítéletett... |
Quote:
Nekem úgy tünt jól írtál:) |
Quote:
Quote:
Most akkor mi van? Téged nem zavar, de azonnal tegyünk ellene? Nem jelented, de mi az, hogy még mindig olvasható? Tessék megtanulni használni a fórum -- és a magánlevelezés -- egyes funkcióit. Ha zavar egy beírás, jelentsd. Ha nem jelented, akkor ne reklamálj miatta, ahogy fent tetted. Ez a kettő együtt (reklamálsz valami miatt, amit még véletlenül sem jelentesz) igencsak furcsa hozzáállás. |
All times are GMT +1. The time now is 05:40. |