Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Ki mennyire utalja Remyt? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2289)

Remedy 08-02-2008 23:48

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 185343)
Nem védeni akarom Remyt, és titeket sem akarlak magam elé fordítani, csak emgjegyzem hogy Remy csinált olyan fél-elfet, hogy bizony a varisok nem tudták gömbözni nagyrészt, esetleg a tényleg nagyon kigyúrtak, a tolisok lopni nem nagyon tudták, és sereggel sem nagyon ütötték ha jól emlékszem.Mondjuk jó szövi volt mellette az tuti, de akkor is.Lehet, hogy vannak hibái, de kinek nincsenek?

(nyugodtan lehet osztani a mínuszokat)

Ha Pipacs bacsira gondolsz, az 200 hekis tf feles volt, es nagyon flexibilis volt, eleg gyakran at volt epitve. Utni valoban nem utottek, de nem azert, mert nem lehetett volna. :) De tok valtozo volt az eplistaja, hol 15% torony 15% barakk volt benne, hol 31% templom 40% kocsma...

Szoval volt olyan hogy volt eleg eros hadi vedelme, es volt olyan is hogy egy kobor hulla is be tudta volna verni 5x... :)

Amikor senki nem utott, volt olyan hogy igy nezett ki 200 hekin:

Épületek
DB % Férőhely
Ház 36 18% 2520
Barakk 5 3% 280
Templom 62 31% 8680
Kocsma 80 40% 4480
Raktár 17 9% 17000
Tanya 0 0% 0
Őrtorony 0 0% 0
Könyvtár 0 0% 0
Kovácsműhely 0 0% 0
Bank 0 0% 0
Bányák 0 0% 0

Kajafogyasztás
Termelés 0 bála
Fogyasztás 3192 bála
Túlfogyasztás 3192 bála
Ez 6,33 körre elegendő

Varázslók
Van 8680
Tolvajok
Van 4480

Persze ez mar nagyon elborult, es kicsit maceras volt figyelni ra, mert ugyan 6 koros, de nem ehezhet be szegeny csak egyet, es utana lophatok gyors embert mert rogton a raki all le, es akkor a karavan sem segit.

De a szovik valoban nagyon jok voltak, foleg Orsi, nagyon sokat segitettek... :)

De ilyen orit nem ajanlanek senki kezdonek, pl. :)

Grabi 08-03-2008 00:15

hát nem voltál szívbajos :)

Dragi 08-03-2008 04:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 185345)
Ha Pipacs bacsira gondolsz, az 200 hekis tf feles volt, es nagyon flexibilis volt, eleg gyakran at volt epitve. Utni valoban nem utottek, de nem azert, mert nem lehetett volna. :) De tok valtozo volt az eplistaja, hol 15% torony 15% barakk volt benne, hol 31% templom 40% kocsma...

Szoval volt olyan hogy volt eleg eros hadi vedelme, es volt olyan is hogy egy kobor hulla is be tudta volna verni 5x... :)

Amikor senki nem utott, volt olyan hogy igy nezett ki 200 hekin:

Épületek
DB % Férőhely
Ház 36 18% 2520
Barakk 5 3% 280
Templom 62 31% 8680
Kocsma 80 40% 4480
Raktár 17 9% 17000
Tanya 0 0% 0
Őrtorony 0 0% 0
Könyvtár 0 0% 0
Kovácsműhely 0 0% 0
Bank 0 0% 0
Bányák 0 0% 0

Kajafogyasztás
Termelés 0 bála
Fogyasztás 3192 bála
Túlfogyasztás 3192 bála
Ez 6,33 körre elegendő

Varázslók
Van 8680
Tolvajok
Van 4480

Persze ez mar nagyon elborult, es kicsit maceras volt figyelni ra, mert ugyan 6 koros, de nem ehezhet be szegeny csak egyet, es utana lophatok gyors embert mert rogton a raki all le, es akkor a karavan sem segit.

De a szovik valoban nagyon jok voltak, foleg Orsi, nagyon sokat segitettek... :)

De ilyen orit nem ajanlanek senki kezdonek, pl. :)

Feljebb azért már volt benne kicsikét több védelem ha jól emlékszem vagy 4 vagy 6% torony :) Bár nem igazán emlékszem már rég volt tán igaz se volt :)

Debilke 08-03-2008 08:25

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 185348)
Feljebb azért már volt benne kicsikét több védelem ha jól emlékszem vagy 4 vagy 6% torony :) Bár nem igazán emlékszem már rég volt tán igaz se volt :)

ez az ori sosem ment feljebb 200ról, csak addig játszadozott vele, míg Instant Poisonnal nem tudott fordulni hozzánk. De elég jól keresett vele azalatt a kb. 1200 kör alatt míg megvolt :)

Dragi 08-03-2008 08:29

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 185351)
ez az ori sosem ment feljebb 200ról, csak addig játszadozott vele, míg Instant Poisonnal nem tudott fordulni hozzánk. De elég jól keresett vele azalatt a kb. 1200 kör alatt míg megvolt :)

jaaaa de Instant is elég combos volt :)

Valezius 09-09-2008 01:13

Quote:

Vale, van _barmi_, ami tetszik Neked mostanaban? Komolyan mondom, minden marhasag, minden szanalmas, az olimpiatol kezdve a forma1ig....
Tudod minőségi különbséget érzek aközött, amit te és amit én csinálok.
Mit csinálsz te? Egyszerűen odaveted, hogy ez marhaság, és ennyivel elintézed a dolgot, sőt ha valaki azt meri mondani, hogy tévedsz, akkor vagy leírod mégegyszer, hogy marhaság, vagy szembetámadod az embert, hogy mindenen felkapja a vizet.

Nézzük a 2említett dolgot:
Olimpia: Ha szerinted olyan klafa a birkózás (erről írtam az adott topikban), akkor mi a fenéért is változtatják olyan gyakran a szabályait?

Egyébként is, amikor én azt mondom a bírkózásra, és a cselgáncsra, hogy hót unalmas, akkor az azt jelenti, hogy nekem nézni unalmas, tehát teljesen szubjektív dolog, amit felemlegetni elég vicces...
De másoktól is hallottam, hogy unalmasnak tartják, úgyhogy lehet, hogy mág valami objektív igazság is van benne...

Forma1: Tudtommal ez autóverseny, a versenynek meg nálam az a lényege, hogy előzgetik egymást a srácok. Ebből szintén nem láttam valami sokat mostanában...

Hódító: Eltér a szemléletünk, én azt vallom, hogy nem leghet dolgokat kiragadni, és azokat megnézni, hanem a többi dologgal való kapcsolatát is meg kell nézni. A te szemléleted nem ez.
Innentől kár erről beszélni, te nem tudsz meggyőzni engem, én nem tudlak téged. (Téged amúgyse lehetne, soha semmikor, de ez már más kérdés :p)

Nem szó szerint idézem:
Quote:

Ha gondod van az újrázással nyiss neki topikot
Stillszerűen erre azt tudom mondani, hogy marhaság :D
Egyszer régen tényleg gondom volt az újrázással, de nem ezzel az aspektusával, ráadásul már kinőttem belőle...

Másrészt már van topikja, asszem Monro meg is írta a javaslatát, aztán persze az a téma is befulladt. Mi a fene értelme lenne neki topikot nyitni. Ha elmagyarázod, akkor meg is nyitom :D

Remedy 09-09-2008 11:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 190099)
Tudod minőségi különbséget érzek aközött, amit te és amit én csinálok.

Ugye nem baj, ha ezen finoman elmosolyodom? :)

Igazabol ezt en is igy erzem, csak vhogy ugy gondolom, hogy nem azonos elojellel gondoljuk ezt. :)

Valezius 09-09-2008 15:32

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 190137)
Ugye nem baj, ha ezen finoman elmosolyodom? :)

Igazabol ezt en is igy erzem, csak vhogy ugy gondolom, hogy nem azonos elojellel gondoljuk ezt. :)

Meg is lepődnék, ha te máshogy gondolnád :p

Debilke 11-19-2008 20:10

egyre jobban utálom Remyt, mert gonosz módon megszeretette magát velem, és a kedvéért még tanyákat is éptettem, és annyira nagyon megbolondított, hogy még főzöcskézek is neki, mi ez, ha nem szerelem? :)
Szóval szégyelld Magad Remy :p

Ati 11-19-2008 20:13

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 197195)
egyre jobban utálom Remyt, mert gonosz módon megszeretette magát velem, és a kedvéért még tanyákat is éptettem, és annyira nagyon megbolondított, hogy még főzöcskézek is neki, mi ez, ha nem szerelem? :)
Szóval szégyelld Magad Remy :p

Ha a sajátkezűleg épített tanyákon, a saját magad által termelt dolgokat főzöd, akkor rabszolgatartás... :D

All times are GMT +1. The time now is 16:45.