![]() |
Quote:
De szerintem elöször mindenki minden javaslatot ugy néz meg: Neki ez valaha lehet-e hasznos(nem feltétlenül per pillanat) Vagy neki csak rossz lenne... Illetve több rossz lenne,mint jó:) Mert máshogy,hogy döntsön??? Synkel elég elől van az A-ba ő gondolom ezt már meg tudja itélni,hogy ez kiknek lenne hasznos és kiknek nem. És ha csak 20embernek haszon a többieknek nem jó akkor... 30. helyen áll és szerintem pont az a körüli embereknek hasznos javaslatot kellene tenni,hogy beérjek az elejét. De tőlem ennyit nem akaork nagyon beleszólni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gyula, te meg azért támogatod, mert olcsóbban mehetnél vissza a klánodba ha megunod az egyszemélyest. Szal talán nem csak én vagyok vicces. Igen, bevallom: amelyik változás nekem nem érdekem, sőt kifejezetten első volnalban vagyok a szenvedő alanyai közt, azt a változást nem támogatom. Ha ez szerinted vicc, akkor nem bennem van a hiba. |
Quote:
Mondjuk nekem ott sántit a dolog,hogy nagy öli a kicsit:) A nagyot most nevezzünk top30 fölöttinek:) A fentebb lévő még fentebb lesz a lentebb lévő még lentebb:) Mert a lentebb lévő nem kerülhet a nagy klánok mellé. Míg a nagy klán odakerülhet a kisebb mellé. Persze ez attól függ kit nézünk kihez képest;) Elnézést ha félre értettem valamit: A téma lényege az,hogy a nagy játékos üthesse a kisebbet.Ami csak a top30% játékosainak lehet jó.(mindegy az ,hogy 4k hekis üt 3k-st vagy egészena fenti orik ütnek valakit) |
Quote:
Az eleje beéréséhez annyit, hogy az 1A összes földterülete folyamatosan csökken a felfedezés módosítása óta. Ezen a csökkenő földterületen osztozunk úgy, hogy a legelsők földterülete lényegében nem változik. Tehát az átlag és a legelsők közötti távolság folyamatosan nő. |
Quote:
Azért ez így nem teljesen igaz. A Big Gun 4 orit vitt fel szép magasra a fedezés módosítása óta, a legelsők közé. Ezzel párhuzamosan sokan kiszorultak a topból, illetve az aktív játékból. Arwyl, Suzy, Bagoly, hogy csak az utóbbiakat említsem. Ebből 2 szk-n van, de gyakorlatilag esélytelen a visszatértük. Az átlag és a legelsők különbsége még jobban nőne, ha ez a javaslat megvalósulna. |
Quote:
Másik dolog a két klán legnagyobb országa közötti különbséggel is gond van szerintem, mert ezek szerint lehet 2 körre egymástól 2 klán ugyh 0 földet hoznak egymástól, mivel az egyik klánba 1 marha nagy ori van és több kicsi, mig a másikba közepesek szerepelnek... ennek mi is az értelme??? :confused: miért is lett bevezetve anno? Gyula Synket tisztelem, mert legalább vállalja nyíltan az okát, h mért támogat vmit és mért nem , nem úgy mint sokan mások... |
Quote:
Kb olyasmi lehetsz, mint egy foldesur, aki nem engedi a vasutat atvezetni a legelojen, igy allva a haladas utjaba, mert egyszeruen fel se fogja, mirol van szo, csak neki ne legyen semmi baja, az a lenyeg :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:11. |