![]() |
Izenném minden kerekezni vágyónak,hogy holnap reggel 7:30 -kor az Örs vezér teréről indul egy kisebb túrácska (cicikli) Visegrád felé. Kinek van kedve,csatlakozzon :)
|
Ezeknek mi köze az üzenőfalhoz? Úgy látom egy újabb mellőzött téma született. Ha valaki esetleg tényleg üzenni szeretne, akkor ne itt tegye...
|
Quote:
|
Quote:
Gee írt ide valamit... Amit már törölt. |
Quote:
Üzenem Geenek ,hogy ne töröljön üzeneteket,mert nem látom amit írni akart:) |
cask annyit, hogy a 90-es években iszonyat jó kis zenéket csináltak, és hogy hallgassátok azokat a számokat ti is. (felsorolással.) De végülis nem annyira fontos.
|
"Üzenem az otthoni hegyeknek .."
|
próba
Szia Ditke :)))
|
Atitől kérdezném,hogy nyit-e topicot a belső fórumon említett holnapi biciklis rendezvénynek? :rolleyes:
|
D-ben frissítettem a tekercspiacot... Sorry mindenkitől, nem tudok naponta többször odafigyelni az országaimra, mindenhol szabiztam.
Ez az új melóhely keresése, stb nagyon a körmömre égett. Alig vagyok itthon. Általában este érek haza, azt is későn, és hulla vagyok. De úgy néz ki, találtam 1 melót, ha ez bejön, akkor újra leszek! Most azt tudom tenni, hogy 3 naponta kiteszem a tekimet, aztán visszaszabizok. Megint előjövök, kiteszem, szabizok... Kb 2 hétig ez az állapot lesz. |
All times are GMT +1. The time now is 00:36. |