Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Túl sok idő a topban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2128)

Paliking 08-24-2007 08:24

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 120330)
Szerintem a gyujtas elég. egy ilyen felépítésű ország csak azzal hogy visszaépítgeti magát elveszti a bevételét.
Másrészt a gyujtogatás lehetne nem fix 1% hanem a topban eltöltött idő növekedésével araányosan nőne.

Kicsit utánaszámoltam, ha körönként a terület 1%-a gyullad, akkor az már elég jó ahhoz, hogy ne érje meg maradni.

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 120330)
A minimum földet én nem tartopm jónak.
Mi lenne ha a felépési maximum felett csak 1 sereg lenne mindig indítható függetlenül attól hogy hány tábornokod van. Ezzel elkerülhető az hogy egy 0 s országot földre lekapjanak. Az hogy egyszer beveri meg nem hiszem hogy akkora előny.

Ezzel nem értek egyet, miért büntessünk valakit ezzel? Pl. beütnek a minimum heki felett területre, és én ütés után, vagy akár már keresztbe visszamegyek. Tudnék menni 2-3 sereggel, de emiatt a korlát miatt nem mehetek csak eggyel. Ezzel a nem földleadók is nagyon rosszul járhatnak.

Alba 08-24-2007 08:27

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 120339)
Ezzel nem értek egyet, miért büntessünk valakit ezzel? Pl. beütnek a minimum heki felett területre, és én ütés után, vagy akár már keresztbe visszamegyek. Tudnék menni 2-3 sereggel, de emiatt a korlát miatt nem mehetek csak eggyel. Ezzel a nem földleadók is nagyon rosszul járhatnak.

Ez egy hirtelen jött ötlet volt.
De amit irsz az mind a maximum fellépes felett volt. Ati szavaival élve miert ment fel oda.
Olyan javaslat meg nem lesz ami csak a földleadókat büntetné. amit irtam mindneki gyengít de nem lehetetlenít el. Vesztesz földet is tudsz ütni de ne m5 sereggel.

Paliking 08-24-2007 08:56

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 120341)
Ez egy hirtelen jött ötlet volt.
De amit irsz az mind a maximum fellépes felett volt. Ati szavaival élve miert ment fel oda.

Pl. azért, mert sok személyisége van, és csak így tudja teljesíteni a top köröket.

sutike31005 08-24-2007 09:01

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 120349)
Pl. azért, mert sok személyisége van, és csak így tudja teljesíteni a top köröket.

ezzel nem értek egyet eddig egyedul Tuvalu volt az akit akadalyozott a korbefordulasba a sok szemelyisege. es ezert kenytelen volt diplomaciai erzeket az elso helyert megmozgatni..azonban szerintem nem kell annyira ketsegbe esni a legtobb szmelyisegu ori most 7 es van belole par darab.. szerintem nem akadaly nekik.. a legfontosabb amit sokszemelyisegueknek mondani tudok hogy nagyon fontos a megfelelo csoportvalasztas..

Alba 08-24-2007 09:02

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 120349)

De tud haladni hiszen lehetne tamadni csak sorozni nem tud. De n mhiszem hoyg egy normalisan jatzso jatekost aki a topba van es nem is nem is kicsivel a max felett azt 5-6 sereggel csak ugy le lehetne rohanni...

Valezius 08-24-2007 09:04

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 120351)
ezzel nem értek egyet eddig egyedul Tuvalu volt az akit akadalyozott a korbefordulasba a sok szemelyisege. es ezert kenytelen volt diplomaciai erzeket az elso helyert megmozgatni..azonban szerintem nem kell annyira ketsegbe esni a legtobb szmelyisegu ori most 7 es van belole par darab.. szerintem nem akadaly nekik.. a legfontosabb amit sokszemelyisegueknek mondani tudok hogy nagyon fontos a megfelelo csoportvalasztas..

És ha elérik a 9-et, akkor módosítsuk újra a szabályt?
Nem látom sok értelmét az ütések korlátozásának.

Alba 08-24-2007 09:07

Miert kellene modositani a szabalyt???
Ha egy szövi éleföldel valakitnem leadják nekik a földet akkor siman toposok lesznek. Majd csesznek fellépni akkor hogy fordul majd a kékes orszag?Sehogysem.

Alba 08-24-2007 09:08

Aki jogosan szerzi a földet hátrányba kerül de akkor kérdezhető hogy miert akar sok sereggel beverni valakit ugy hogy mar alapbol a maximum felett van.
Viszont uthet ha tud de nincs esélye nagyon elhuzni a kék számos országok is utolérhetik. Az eseély megmarad és nem reménytelen ,mint most 1-2 csoportban.

Valezius 08-24-2007 09:09

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 120354)
Ha egy szövi éleföldel valakitnem leadják nekik a földet akkor siman toposok lesznek.

bocs ezt javítsd, mert nem értem

Alba 08-24-2007 09:13

Bocsi.

Van egy szövetség és van egy két masik ori akik tegyük fel nem figyelnek es üresek. Legyünk kicsit johiszemuek. Jo sokszor beverik őket igy ők leszenk a top és nem is kevéssel. Majd egy tag fordul es maris 3 man vannak csak, így nem lehet odafedezni melléjük.

Hogy megy fel egy kékszámos a következő csoportba ha sok száma van?Maga a gyujtogatas meg nem kényszeríti le őket. Viszont ha egy sereggel mehetnének csak akkor ne mhuznának el annyira hogy utolérhetetlen legyen.

All times are GMT +1. The time now is 22:56.