Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Batu 04-01-2006 16:54

Köszönöm:) Megnyugodtam már végre.:)

szinisa 04-02-2006 17:26

Sziasztok! Vki felvilágosítana, hogy szabályosan milyen jellegű üzeneteket lehet küldeni olyan országnak, aki nem szövetségesem? Pl. összehangolhatjuk-e a támadásainkat, vagy információ megosztható-e? Kössz /tudom olvasam el a sugót, de ott nem találtam erre semmi konkrétat/

Ati 04-02-2006 17:29

Quote:

Originally Posted by szinisa
Sziasztok! Vki felvilágosítana, hogy szabályosan milyen jellegű üzeneteket lehet küldeni olyan országnak, aki nem szövetségesem? Pl. összehangolhatjuk-e a támadásainkat, vagy információ megosztható-e? Kössz /tudom olvasam el a sugót, de ott nem találtam erre semmi konkrétat/

Nem találtál konkrétat? Akkor sok sikert az anarchista csoportban.

A szabályok elég világosak, és elég egyértelműen kimondják, hogy ezt tilos. Esetleg el kellene olvasni őket? Nem csak azt hazudni, hogy elolvastad?

szinisa 04-02-2006 18:07

Kösz az infót! Értettem, nem teszek ilyet! YES SIR! :-)
azért néhány megjegyzés:
1. azért mert megkérdeztem még nem követtem el.
2. én konkrétan a forumon történő infocseréra találtam korlátozást, az üzenetekre vonatkozó résznél nincsen ilyen megkötés
3. na ezt nem írom le, mert minősítést tartalmazna ami nem a fórum témája:-)
vége

Ati 04-02-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by szinisa
Kösz az infót! Értettem, nem teszek ilyet! YES SIR! :-)
azért néhány megjegyzés:
1. azért mert megkérdeztem még nem követtem el.
2. én konkrétan a forumon történő infocseréra találtam korlátozást, az üzenetekre vonatkozó résznél nincsen ilyen megkötés
3. na ezt nem írom le, mert minősítést tartalmazna ami nem a fórum témája:-)
vége

"Ha nem vagytok szövetségesek, ne támadjátok ugyanazt a célpontot egyszerre, valamint ne cseréljetek információt sem! Mindenki saját maga szerezze mag a szükséges információkat, csak a szövetségesek segíthetik egymást." [...] "Minden játékon kívüli szövetség, akár még védelmi céllal is, TILOS"

Szerintem ez elég egyértelmű. Szabályok 4. pontja.

Toto 04-02-2006 20:26

Quote:

Originally Posted by Ati

A szabályok elég világosak, és elég egyértelműen kimondják, hogy ezt tilos. Esetleg el kellene olvasni őket? Nem csak azt hazudni, hogy elolvastad?

ej, mi a kő...

director 04-03-2006 01:06

Quote:

Originally Posted by Ati

ne durvuljunk már:) ez itt a kérdezz-felelünk. kérdezni csak lehet, nem?:)

Tacsiazuma 04-03-2006 07:28

Háát igen.. Atinak könnyű, sztem ezt már fejből vágta, hogy a 4. pont..:) de tényleg.. sztem kb. a hódítózok kb. 10 %-a ha elolvasta azt ott a legelején..már mindenkinek remeg a keze, hogy új orit csináljon és úgy rohan..:)

Synkel 04-03-2006 08:54

Quote:

Originally Posted by Tacsiazuma
Háát igen.. Atinak könnyű, sztem ezt már fejből vágta, hogy a 4. pont..:) de tényleg.. sztem kb. a hódítózok kb. 10 %-a ha elolvasta azt ott a legelején..már mindenkinek remeg a keze, hogy új orit csináljon és úgy rohan..:)

Jogos a pont:)
Egészen kezdő koromban nekem is volt egy olyan húzásom, hogy napokig rettegtem utána, hogy megyek-e anarchba, ugyanis akinek írtam a zöldet felvilágosított, hogy ezt nem kellett volna...
Nem írom ide, hogy mi volt az, nehogy annyi idő után bevallott jksz miatt kellemetlenségem legyen belőle:D

Apa 04-04-2006 02:42

Synk, az évek mulnak, atto még nem letté kevésbé állat.........:D
ugyis mektámacc mindenkit aki arra jár, mer nincs más...(többit leigáztad)
ezé értékelném ha má fellépné, h én is szohoz jussak:........
pussza a család

üdv: Apa

All times are GMT +1. The time now is 12:07.