![]() |
Köszönöm:) Megnyugodtam már végre.:)
|
Sziasztok! Vki felvilágosítana, hogy szabályosan milyen jellegű üzeneteket lehet küldeni olyan országnak, aki nem szövetségesem? Pl. összehangolhatjuk-e a támadásainkat, vagy információ megosztható-e? Kössz /tudom olvasam el a sugót, de ott nem találtam erre semmi konkrétat/
|
Quote:
A szabályok elég világosak, és elég egyértelműen kimondják, hogy ezt tilos. Esetleg el kellene olvasni őket? Nem csak azt hazudni, hogy elolvastad? |
Kösz az infót! Értettem, nem teszek ilyet! YES SIR! :-)
azért néhány megjegyzés: 1. azért mert megkérdeztem még nem követtem el. 2. én konkrétan a forumon történő infocseréra találtam korlátozást, az üzenetekre vonatkozó résznél nincsen ilyen megkötés 3. na ezt nem írom le, mert minősítést tartalmazna ami nem a fórum témája:-) vége |
Quote:
Szerintem ez elég egyértelmű. Szabályok 4. pontja. |
Quote:
|
Quote:
|
Háát igen.. Atinak könnyű, sztem ezt már fejből vágta, hogy a 4. pont..:) de tényleg.. sztem kb. a hódítózok kb. 10 %-a ha elolvasta azt ott a legelején..már mindenkinek remeg a keze, hogy új orit csináljon és úgy rohan..:)
|
Quote:
Egészen kezdő koromban nekem is volt egy olyan húzásom, hogy napokig rettegtem utána, hogy megyek-e anarchba, ugyanis akinek írtam a zöldet felvilágosított, hogy ezt nem kellett volna... Nem írom ide, hogy mi volt az, nehogy annyi idő után bevallott jksz miatt kellemetlenségem legyen belőle:D |
Synk, az évek mulnak, atto még nem letté kevésbé állat.........:D
ugyis mektámacc mindenkit aki arra jár, mer nincs más...(többit leigáztad) ezé értékelném ha má fellépné, h én is szohoz jussak:........ pussza a család üdv: Apa |
All times are GMT +1. The time now is 12:07. |