![]() |
http://ddjjm.extra.hu/
itt egy általam írt excel táblázat, a weblapot ne nézzétek mert az szánalmas (majd nyáron teszek valami jobbat helyette) ha hibát láttok légyszi szóljatok |
Quote:
|
Hódító Szingöl Pléjer :D Ez tetszik :D
Grat innen is, szebb táblázat, mint az enyém. Úgyhogy a tiedet fogom használni. :p:D (Az enyém fekete-fehér, nem ilyen szép színes:() Nem tudom, hiba-e?! De azt vettem észre, hogy egyes lapokon ki vannak töltve bizonyos cellák, amiket nekem kéne... :D Szerintem tegyél fel egy 1.14-es verziót, ami üres. Mielőtt valaki infót szerez az országaidról. :D;) |
Quote:
|
legördülő választék listát hogy tudtál csinálni? mert nálam összevissza szorakozik csak de nem akar összejönni:(
|
sárga és ki van töltve? mire gondolsz? Valószínűleg kamu-adatok, semmi komoly. Lenyíló listát adatok -> Érvényesítésnél lehet csinálni. Most olyan makrón dolgozom, ami lehetővé teszi a mentést, mert így ha kijön egy új verzió, lehet másolni az egészet. Képlet hibát talált valaki? Vagy hibás szövegeket/egyebeket
Módosítás: valószínűleg azért vannak ott az alap-adatok, hogy ne írjon mindenhova "#ZÉRÓOSZTÓ" meg hasonló szövegeket, mert akkor elmegy az ember kedve (legalább is az enyém) a használattól (nem kezelt hibák, rossz függvények stb) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bimmbimm! A tiéd nem számolja jól a törpe termelését. ...vagy én vagyok gyenge hozzá... 1/3-dal kevesebb fegyvert számolt, mint a tényleges!
|
All times are GMT +1. The time now is 14:02. |