Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Sérelmeink (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1818)

Gyula 05-24-2007 18:31

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 98270)
Inkább az utóbbi :)

Te csak halgassál!!!!!!

Lefogadom hogy Te is részesülsz a vipböl!!!

Tuti hogy most is a hawai szigetekröl nyomod az ész osztást egy gyémántbillentyüzetü hiper szuper laptoprol!!!

És tudom hogy téged üldöz egy ufó, hogy megmondja.....

Goldy 05-24-2007 18:34

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 98273)
Te csak halgassál!!!!!!

Lefogadom hogy Te is részesülsz a vipböl!!!

Tuti hogy most is a hawai szigetekröl nyomod az ész osztást egy gyémántbillentyüzetü hiper szuper laptoprol!!!

És tudom hogy téged üldöz egy ufó, hogy megmondja.....

Nem vóna rossz :)

Helyette a szántóföldön barnulok szép agrárbarnára :)
És nyem részesülök H-s vip-ből... :p
Marad a fizetés meg a meló :)

-Hiena- 05-24-2007 18:36

Quote:

Én több mint 1000 szer csináltam és már pár nap alatt fel tudom magam húzni az első 30 játékos közé.
ezt ugy hivjak h lufi eregetes :) ne csodalkozz h vmi piszok mindig kiszurja a lufid :D

Gyula 05-24-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 98274)
Nem vóna rossz :)

Helyette a szántóföldön barnulok szép agrárbarnára :)
És nyem részesülök H-s vip-ből... :p
Marad a fizetés meg a meló :)

Jajj mán ne sajnáltasd magad, lefogadom hogy Te vagy az aki össze vissza varijálja a piacokat, hogy mindenki más árat lásson :)

Dragi 05-24-2007 18:38

Azért az komoly hogy tök lazán leírja hogy feltörték a rendszert meg tök lazán csalnak és utánna meg eljön ide külső fórumra és kiakasztja az ablakba hogy nézzétek meg az oldalam :SSS

-Hiena- 05-24-2007 18:47

sajnos eleg lusta srac Atesz :( megnezi az adatbazisban h kinek nincs v keves a vipje aztan ahelyett h kezzel atirna ezt-azt mindig velunk vegezteti el a piszkos melot. :mad:
annyira unom mar h allandoan csorog a telefon. mar szinte faj h allandoan szuper jatekosokat kell tonkrevagnom a sebezhetetlen orimmal. raadasul allandoan ugraltat egyik csopibol a masikba. gyors3, lassu4, freemailes 5, 1A. soxor azt se tudom hol vagyok es hany hekin. :mad:
asszem fizetesemelest kell kernem :D

Gyula 05-24-2007 18:49

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 98281)
sajnos eleg lusta srac Atesz :( megnezi az adatbazisban h kinek nincs v keves a vipje aztan ahelyett h kezzel atirna ezt-azt mindig velunk vegezteti el a piszkos melot. :mad:
annyira unom mar h allandoan csorog a telefon. mar szinte faj h allandoan szuper jatekosokat kell tonkrevagnom a sebezhetetlen orimmal. raadasul allandoan ugraltat egyik csopibol a masikba. gyors3, lassu4, freemailes 5, 1A. soxor azt se tudom hol vagyok es hany hekin. :mad:
asszem fizetesemelest kell kernem :D

Mér, nem elég az ingyen vip meg a beverhetetlen ori?

-Hiena- 05-24-2007 18:56

a lelki sebeket nem gyogyitja be de legalabb tobb kannas borra futna akkor.
jozanul nem birom nezni h kilatastalan harcban esnek el a jobbnal jobb, legendas hosok.

Goldy 05-24-2007 18:57

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 98276)
Jajj mán ne sajnáltasd magad, lefogadom hogy Te vagy az aki össze vissza varijálja a piacokat, hogy mindenki más árat lásson :)

Jah ténleg bocsi azt mindig elfelejtem :)

Dragi 05-24-2007 18:58

Quote:

Originally Posted by -Hiena- (Post 98286)
a lelki sebeket nem gyogyitja be de legalabb tobb kannas borra futna akkor.
jozanul nem birom nezni h kilatastalan harcban esnek el a jobbnal jobb, legendas hosok.

és még a történelem könyvbe se kerülnek bele brühühühüüüüüü Mi lesz így velünk ......?

All times are GMT +1. The time now is 00:45.