![]() |
Quote:
|
10-es pont nagyon szimpatikus, emberlopás, tolifelfedés és kapunyitás retorzió-mentesítése :)
/5szörös rúna gondolom élne, csak a 3%-os készütöbblet nem/ Torony terület%-os vagy torony-barakk%-os értékes befolyásoló tényezője megfogott, nem tartom túl bonyolultnak se, hogy elf sajátmaga kiszámítsa, de tényleg épp az ellenfél kapna az elfről még több információt az elf sikeressége alapján... márpedig elf arról híres, hogyha jól csinálja, szinte semmit nem lehet róla megtudni... Támadó toliakciókra kapjon egyszerűen általánosan 50%-os maluszt, azzal még mindig elég nagy handycappel rohangál, lásd óriást se túl egyszerű gyújtani, pedig "csak" 50%-osan védi a szieszta, viszont már "szinte" vissza tud vágni ennyivel egy gnóm varisnak, ha az ártózgatja :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na igen, kiváncsi vagyok, hány ember tudná megmondani mondjuk egy x eredményességű varigyilokból, hogy az elfnek mekkora malusza van. Éplista hiányában egy esetben lehet számolni, ha a szövi igen élezett tolija nem tudja megszerezni. Ebből meg következik hogy sok a kocsma -> nincs bunkerben. |
Sziasztok ... bár kihagytam két napot,a visszaolvasás után meg kell mondjam kicsit szomorú vagyok :( Bár már nagyon dolgozzátok a részleteket a tornyos meg a "Tékásfelfedős" javaslaton,mindezt azért,mert Ati látott benne fantáziát ...a többiben pedig nem igazán ... Ha lettem volna akkor,mikor ki lett mondva,hogy pl a 8-as javaslat 'felejtős',hogy klasszikustól idézzek,akkor én biza akkor és ott nem hagytam volna annyiban ...megfelelő kidolgozással szerintem biztosan találtunk volna egy olyan megoldást a dologra,hogy mindenknek jó legyen,ne lehessen összekavarni,hogy kire mikor érvényesek a malluszok és ki támadott mikor és hogy ...És szerintem a súgóban ehhez lehetett volna a legjobb,legvalósághűbb és legegyszerűbb mesét kitalálni,hogy mit miért és hogyan reagál le egy elf... Kicsit túl hamar kukába lett dobva az ötlet ... mindegy is... jobb híján a 10-est támogatom,a "tékáfelfedőset" :D
|
Quote:
Van szerencsém ismerni pár igen jó játékost,akiknek az ilyeshfajta számolás nem okozna gondot .. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Aki meg azért gyújtogat mert unatkozik, szerintem is mehet anarchba! |
All times are GMT +1. The time now is 21:21. |