![]() |
OFF
Quote:
Teljesen egyetértek, nem normális hajnalban rátelefonálni egy békésen alvó emberre egy játék miatt, pláne h az illetőnek reggel valszeg munkába, iskolába kell mennie. A valóságban, mert olyan is létezik ám... :D ON |
teljesen elfogadom. de aki így vallja ne akarjon olyanok körében maradni A-ban, ahol ez teljesen normális, hogy kelni kell, ha kellni kell
|
Sziasztok !
Meg vagyok döbbenve... Először is nem az a kérdés, hogy erősödik e az elf vagy nem, hanem a Játékosok meg kapják e azt a valóságos bónuszt, ami alapján kiválasztották a saját fajukat. "Fajok A játékban 8 különböző faj közül választhatsz. Mindegyik egy-egy különböző játékstílust képvisel: van, amelyik inkább támadó, van, amelyik inkább védekező játékhoz alkalmas, van, amelyik azoknak előnyös, akik ritkábban foglalkoznak országukkal. Tehát jól gondold meg, hogy milyen fajt választasz! " Vagyis ez alapján választottam ki a fajomat, még is úgy érzem be lettem csapva. Leszögezem, nem érdekel hogy 20 vagy 30 % a bónusz !! Felőlem lehet 20 % is. De akkor a supportnak rengetek feladata lesz, mert igen is aki a + 30 % miatt választotta az elfet, jogosan fogja azt mondani, hogy " rendbe , legyen 20 %, de én a 30 % miatt választottam, be lettem csapva ! De nem azért foglalkoztam ennyit az országommal, hogy töröljem, vagyis igen is jár 1 faj módosítás, ha módisítjuk ilyen mértékben a tulajdonságait... " Ugyan is hiába, hogy a program eddig is 20 %-kal számolt, a játékosok a súgó alapján választják az országaik faját, nem olyan dolgok miatt , amit nem is látnak. Nem hiszem , hogy lobbizniuk kéne azoknak a játékosoknak a JOGOS bónuszaikért, ami alapján kiválasztották a fajukat. Sőt... Be lettek csapva azok az orkok, akik rengetek pénzt áldoztak rá, hogy 10 % al többel menjenek ki 1-1 elfre, hogy beférjen a seregük, a súgó alapján... ha benn maradt volna az a 10 % lehet nem ütik közbe őket több sereggel lefelé stb... Sőt... A support elgondolkodhat azon a válaszokon, amiket csak úgy oda dobott nem lehet tudni hány esetben, hogy ott a súgóban le van írva minden, szinte hülyének nézve a szerencsétlen játékost, aki jól számolt mindent, még is más zajlott a játékban, mint aminek kellett volna... Kíváncsi lennék, hány esetet nézett meg valóban a support, azt hiszem a válasz benne van abban, hogy csak most derült ez ki, miután Ati megnézte a dolgokat. Még egy kérdés felvetődik... Vajon a súgóban van rosszul, vagy a program van hozzá rosszul megírva a játékban. Ugye azt senki nem akarja elhitetni velem, hogy akár hány éve, nem vette észre senki, hogy "nem jól van a súgóban a faji bónusza az elfnek" totál egyértelmű, hogy programozási hiba.. vagyis ha 20 %-ról beszélünk a továbbiakban, akkor ne köntös alá bujtatott módosításról legyen szó, hanem valljuk be igen is , hogy az elf faji bónuszainak módosításiról van szó, ami amúgy is el volt írva a programban, de erről nem az tehet aki a súgó alapján kiválasztja a faját... A minimum az lett volna, ilyen mértékű hibánál, hogy a főoldalra egyből jelezzük, hogy miről van szó, a legtöbb játékos még nem is tudja. |
Quote:
Ne haragudjon meg senki, de nekem már kicsit kezd sok lenni, a ma regisztrált ember... Lehet, kicsit paranoid vagyok, ezért előre is elnézést kérek, de nem szokott ennyi új tag, ilyen hevesen ráállni egy-egy témára. És már voltak választási csalások is. :D... Hopp most nézem. Már tegnap regizettek. :) |
nem idézem be CENSORED-ot érthető okokból. azt teljesen jogosnak tartom hogyha düllőre jut ez a topic akkor a főoladlon jelezve legyen/de akár most is...
azt hogy senki nem tudja nem hiszem hiszen több olyan ütés is szerepelt a topicban ahol előjött a gond, ahol nem 1%on múlt az ütés hanem pont ezen, amiből arra következtetek,hogy igenis tudták páran, csak hülyék lettek volna szólni. arra hogy program hiba nem nyilatkozok. ez kb olyan kérdés hogy mi volt elöbb a tyúk vagy a tojás. sokkal inkább arra kéne fényt deriteni ennek a topicnak hogy melyiket kell módositani. teljesen jogos az az agály hogy az elfet ez az elirás védte hisz feljebb már nem támadnak számolás nélkül, és tuti sokak nem támadtak ahol pont ez a 10% miatt nem fértek volna be. De ott a másik oldal amit számolásokkal igazoltam hogy az elf így is piszok erős deffes... ugyanakkora %ot felhasználva a területből nem üti be egy ork tábi sem, természetesen nincs olyan ori akit nem lehet beütni. de így is azonos feltételek mellet jóval erősebb egy elf védelme mint bármilyen más fajé, és jóval erősebb mint bármelyik más faj támadóereje azonos katonai célra felhasznált terület mellett... én tartom magam ahoz hogy az elf ezzel a 20%al is megtudja magát védeni így a súgót módositsuk... |
Quote:
|
Örülök, hogy ilyen régi nagy múltú és tudású játékos reagált beírásomra...
Csak egy dolgot kérdeznék Tőled... Mire is szavaztam? Valamit benéztél... |
Sziasztok!Nem tudom mióta 20% az elf védelme,de az tuti hogy 1 éven belül keletkezett a változás mert régebben akkor amit kiszámoltunk hogy alulról bemegy akkor az bement volna felülről is és akkoriban ha felülről ment kopp volt.Egyébként számomra lényegtelen hogy 20% vagy 30% az elf védelme,mert mindenkit be lehet ütni valahogyan. Bár ha azt vesszük hogy klánnal a 30%-al szinte beüthetetlenek akkor inkább a 20%-ot támogatom,lévén hogy én inkább a támadást favorizálom mert a védőnek mindig könnyebb dolga van.
|
Quote:
Jesszusom, az ilyen embereket ha kérhetem, akkor mellőzzék a fórumot, vicceket olvasni a viccek topicban szoktam. :) Köszi. :) |
Quote:
(mondjuk nálam még mindig a "kis harcosok" viszi a pálmát, az egynap alatt összedett negativ 6.helyével elismertségben:D) |
All times are GMT +1. The time now is 14:21. |