![]() |
felfedeztem egy újabb hibát, ha wapról katit képez az illető, akkor sem változik az ori értéke
ezzel a második támadásunk híúsult meg Ati kérlek oldd meg a problémát supportra azért nem írom, mert szerintem általános érvényű hiba és nem pont az én orimmal, hanem a szövim orijával történt meg |
Quote:
Quote:
|
Quote:
bontást is ellenőríztük, azzal sincs gond - habár nem tudom, hogy volt-e :D:D köszi:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ha a szövetségből valaki kilép akkor a szövifórum jelző ikon nem villog ha az a tag ír aki éppen kilépés alatt van.
|
Tudom kicsit szőrszálhasogatás, de ha egy mf felderíti a térkapukat, akkor is ki írja alulra:
"Ezen kívül szövetségeseid felé folyamatosan nyitva vannak térkapuk, melyeket a rá nyitott térkapuval is igénybe lehet venni." |
Nem tudom hiba-e?
Hali
Nem tudom hiba-e de az angolban van egy ori a V alján aminek mintha nem lenne neve. :confused: A név mező körüli vékony fekete csík is hiányzik. Ha a keresésnél beírom a számát akkor sem ír ki nevet. Semmit. Pontot, vesszőt egyéb írásjelet sem. Nem akarom a számát ide írni de ha nem találjátok priviben elküldöm. Még annyit, ha gömbölni akarom kiírja hogy nincs ilyen ország. |
én is láttam ezt az orit és rendesen rá is csodálkoztam.
|
Nem tudom mennyire hiba, de angol dipiből 5/Vben hiányzik a Nem elfogadható üzenet jelentése gomb.
|
All times are GMT +1. The time now is 16:22. |