![]() |
Quote:
a Szla csomagba van a kártya , ami általában fix h mit adnak esetleg lehet 2 féle között választani.. szval ha neten fizetős kártyát szeretne az ember.. nos ennek nézek utána milyen feltételekkel lehet ezt a piacon megtenni.. |
ehhh rég jártam erre , de kártya ügybe igazad volt Ati :)
nem cska hitelkártyákkal lehet.. és több ilyen is van a piacon... szal csak én vok peches h 2 bankkártya és egyikse jó.. :p |
hmmm senki nem panaszkodik mostanság?
például nagy a munkanélküliség nehéz álást találni, szar az idő, nincs a tvbe sosem semmi, a gyerekem, a feleségem, a férjem, a kutyám ,a macskám, az anyósom.... az őrületbe kerget , vagy mittudomén mért kéne pont itt panaszkodnom :) *Dr CSerNuST a GYűrű mindent látó urát olvasták* u.i.: mérnem tudok helyesen pötyögni? :( |
Mert kapkodsz. nyugodj meg. Szedj lassítót. Vállald be! :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
ööö bevállalom már ami gyors írást illeti :)
áá férjem na azt nem, bocsi h a feleségeket kihagytam de a gyorsírásra fognám.. pedig éreztem h vmit elfelejtek , de igazábl ebből is látszik h mennyire távol áll tőlem ez a nősüléses téma :D szal nem el komolytalankodni várom a lekibajokat, búkat, gondokat :D tessék tessék panaszkodni ;) márha van mit... a mai nap tanulsága sosenem igyatok szar koktélokat, ha felmerül a gyanúd akkor ne kérd ki ;) |
Fáj a fogam :(:(:(:(:(
|
Quote:
a mai részben a zsaru így járt mután kiszabadult Kyleék pincéjéből ahol ahová anyuci bilincselte:) fogorvos? ;) csodákraképes.. |
Quote:
Quote:
a fogorvos csodákra képes az tény, de a kínzás terén se utolsó;) |
All times are GMT +1. The time now is 13:04. |