![]() |
Eredeti szerző: yenkie Üzenet megjelenítése
"-10% építési költség (arany) -10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés, Ez lenne sztem 1 verzio de talán 1 is bonyolult 1 személyiség lenne... Talán ez még inkább elfogadható: -20% pénz-építési költség -20% nyers igény építéshez Azért gondolok ekkora értékre mivel, 1 másik szinte folyamatosan használt személyiséget kéne h tudjon akár helyetesíteni.( ugyebár építeni nem mindig épül az ember és ilyenkor ez a személyiség nem érne semmit) vagy h folyamatosan is adjon bonuszt mint a többi személyiség -10% pénz igény építésnél -10% nyers igény építésnél - nincs épület fenntartási ktsg. Nem akarok senkit kirábrándítani, de a hadi részt direkt hagytam ki az első verzióból. Angolról az angolba kéne beszélni, ne keverjük ide. Vhogy szavaztatni kellene ezekről kinek mi tetszik, mit szóltok? OFF: Az ork tudos harcost meg körbe röhögöm :) de majd 1x rájössz mértis;) |
Quote:
és nem mindenki erre játszik |
Quote:
|
Quote:
utánna számoltam.:rolleyes: |
"-10% építési költség (arany)
-10% építési költség (nyersanyag) +10% védettség az épületeket érintő támadásokkal szemben (beleértve a mágikus-, tolvaj- Pl gyújtogatás, földrengés, Ez így egész jó tetszik:) |
megkéne ezeket a verziokat szavaztatni...
mer lehet csak én érzem úgy, de mintha egész jól kiforrottak volna... :) |
Quote:
Ati nem tudna kiírni új szavazást? |
Quote:
Egy kérdés .. lehet én vagyok a fáradt vagy nem figyeltem ... de ez az épületvédelem a pusztival szemben is érvényes lenne? |
nos eléggé csend lett itt...
mi legyen? meg kellene szavaztatni a 3 variációt nem? hátha nagyobb támogatást kapna az egyik.. és akkor lenne 1 kész személyiség, netén ha kéne Atinak be tudná vezetni mjad egyszer. :p |
Quote:
:) |
All times are GMT +1. The time now is 09:19. |