Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Március: név-vadászat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1516)

Ati 03-27-2007 14:54

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 82817)
Bár azt azért megkérdezném, ha már írsz valamit, akkor az miért nem egyezik a magánemberként alkotott véleményeddel? A kettő teljesen eltér egymástól?

Vannak most is olyan korlátozások a nevek tekintetében, amikkel én személy szerint nem értek egyet, és feleslegesnek tartom, mégis nagy volt rájuk az igény, ezért következetes irányelvként tiltva vannak.

Croissant 03-27-2007 14:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82821)
Vannak most is olyan korlátozások a nevek tekintetében, amikkel én személy szerint nem értek egyet, és feleslegesnek tartom, mégis nagy volt rájuk az igény, ezért következetes irányelvként tiltva vannak.

Nos, nekem úgy tűnik, h ebben az esetben is nagynak nevezhető az igény a név megváltoztatására...

Amúgy kíváncsi lennék, h mivel indokolná az ori tulajdonosa a névválasztást...

Ati 03-27-2007 15:00

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 82822)
Nos, nekem úgy tűnik, h ebben az esetben is nagynak nevezhető az igény a név megváltoztatására...

Következetes irányelvet azonban nem sikerült még mondania senkinek, hogy ezt miért igen, egy másikat pedig miért ne. Azon túl, hogy kérdezzünk meg 10 embert minden név kapcsán.

Véletlenszerűen nem szeretek törölni országokat.

Penya 03-27-2007 15:01

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 82822)

Amúgy kíváncsi lennék, h mivel indokolná az ori tulajdonosa a névválasztást...

Sztem polgárpukkasztás, vagy feltűnési viszketegség. Esetleg mind2. Vagy divatból, anélkül h tudná miről van szó.

dreaman68 03-27-2007 15:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82824)
Következetes irányelvet azonban nem sikerült még mondania senkinek, hogy ezt miért igen, egy másikat pedig miért ne. Azon túl, hogy kérdezzünk meg 10 embert minden név kapcsán.

Véletlenszerűen nem szeretek törölni országokat.

ööö irányvonal:
olyan hely ahol kegyetlenül oktalanul megöltek min 1 millió embert, katonailag veszélyt nem jelentettek

ez megteszi?

Ati 03-27-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 82827)
ööö irányvonal:
olyan hely ahol kegyetlenül oktalanul megöltek min 1 millió embert, katonailag veszélyt nem jelentettek

ez megteszi?

Tehát 1 millió ember a képzeletbeli határ. 999ezer belefér még. Ez már így alakul. :) Van lista az olyan városokról, ahol 1 milliónál több embert öltek meg? :)

Kutyuleee 03-27-2007 15:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82775)
A 3. Birodalom és egy ma is létező városnév között szerintem és és föld a különbség.

Bocsi hogy ezt idézem be, de még kiegésziteném. Ati a város neve nem az,hogy Auschwitz-Birkenau. Auschwitz létezik egy több mint 800-éves város igen,de Auschwitz-Birkenau Egy hatalmas koncentrációs, és halál tábor neve volt, és ezt vette fel egy múzeum is. Márpedig egy halál tábor neve nem elfogadható szerintem.

dreaman68 03-27-2007 15:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82828)
Tehát 1 millió ember a képzeletbeli határ. 999ezer belefér még. Ez már így alakul. :) Van lista az olyan városokról, ahol 1 milliónál több embert öltek meg? :)

ja úgy kezdődik h:
Auschwitz-Birkenau

de ha akarod átfogalmazom az irányvonalat:
olyan hely ahol a németeknek koncentrációs tábora lett volna
erre még listát is tudok adni

(megjegyzem a gúnyolódásnak megint nem látom értelmét)

Ati 03-27-2007 15:13

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 82832)
de ha akarod átfogalmazom az irányvonalat:
olyan hely ahol a németeknek koncentrációs tábora lett volna
erre még listát is tudok adni

Miért pont a németeknek? Oroszoknak, amerikaiaknak, japánoknak, szerbeknek miért nem?

dreaman68 03-27-2007 15:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82833)
Miért pont a németeknek? Oroszoknak, amerikaiaknak, japánoknak, szerbeknek miért nem?

mert a németek alkották meg azt a nézőpontot h ők az evolúció csúcsa.
én úgy emléxem h az oroszoknak, amerikaiaknak, japánoknak, szerbeknek nem volt ennyire szélsőséges gondolatuk

(más kérdés h a gulagok és egyéb táborok is elitélendők, de tőlem bővíthetjük...)

All times are GMT +1. The time now is 17:42.